Citat:
Uporabnik sqjam pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Tako je. Kranjski redarji so po zadnjem paketu pošiljanja (zapoznelih) položnic ugotovili, da je med tistimi, ki so dobili položnice za prehitro vožnjo kar nekaj takih brez veljavnega vozniškega dovoljenja. In bodo dobili tudi kazni za vožnjo brez vozniške.Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
To da si ti bil brez izpita (bil pa lastnik vozila) pomeni le da si v dvojnem prekrsku - bil prehiter in se voznja brez izpita.![]()
Al so tudi res vozili brez ali niso jih pa preveč ne briga, važno da bodo pokasirali.
Pred časom je mat dobila dopis, da je bil z avtom (ki je pisan nanjo) storjen prekršek in glede na to, da nima izpita naj pove kdo ga je vozil![]()
Vozil sem seveda jst in smo to tudi napisali. Seveda bi v vsakem primeru nekdo plačal.
če bo pa tole divjanje ponovil še 5x, bo pa še odvzem izpita in avta. (avta po treh takšnih kaznih, izpit po 18.tih točkah)Citat:
Uporabnik predator pravi:
Plus drei punkte
A kazen za prehitro vožnjo ali tudi kazen za vožnjo brez izpita?Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Če bi povedla, da ne ve kdo ga je vozil, potem bi dobila kazen, morebitnih kazenskih točk pa ne.
Zagotovo bo tudi tebe.Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Nekatere bo še zelo bolela glava![]()
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Uuu šit, zakaj zdaj jočete, če ste prehitri?
Pokončno prenesite kazen in plačat to, kaj si prislužil.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Ah nehi, tak prehiter sem bil tudi sam, ker nisem videl 40 znaka sem vozil dobrih 50km/h, pa sedaj fasal kazen zarad tega.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
saj znaka ni več že davno
Vičini Slovencem je jasno, da kadar kaznujejo njega je oderuštvo, kadar pa druge je pa reševanje cestne problematike.Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
Nekaj je oderuštvo, drugo je reševanje cestne problematike. Kaj je prvo in kaj drugo je pa menda jasno ...