Meni osebno se pa zdi, da če pade oz poči nepremičninski trg, se bo to zgodilo, ko bo nastala resna recesija. Folk na kreditih a brez službe je zagotovilo, da padejo cene. Takrat bodo reševal domačije oz hiše, kater so starši nardil. Pač tiste tavelke v osemdeserih. Fleti in lepe hiške ala 120 kvadratov v LJ, KR, MB, KP,...ajd KP niti ne tolk ostalo pa, bo banka vzela. Ker pa banka ne bo mogla prodat???
Po vsem tem bo res hudo.
Drug scenarij: recesija nastopi, naredi drmr v državi, folk nima služb. Bogati oz židki mal razmišljajo in pokupijo kar je poceni oz pokupijo od folka nepremičnine po smešnih cenah. Kar imajo banke, dajo v najem po cenah katerih še neki iztržijo
Recesija mime in kdo je lastnik fletov??? Nekdanji bogataši, židki (ajd iznadljivci), folk brez kreditov.
Do takrat no cena nepremičnim po malem rastla.
Moja hiška 320 kvadratov je bila v naši fukojebini do par let nazaj po ceni enega nalovdanega passata. Sedaj je 2x več. Idealno za prodat. Sam kaj si naj sedaj kupim za ta denar, kaj če res vse pade v maloro in otroc ne bodo mogl drugje živet kot pri meni???
Po mojem bodo cene fletov padle tazadne, ko bo v državi hudo ratal.