Ne poznam MB. Zato sem na hitro pogledal na nepremicnine.netTole stanovanje pa je v primerjavi z drugimi sumljivo ugodno, ali se mi samo zdi, samo x2
ComparablePropertiesIn , Comparable Properties
RE/MAX nepremičnine - prodaja, nakup, oddaja in najem. Vodilna mreža nepremičninskih agencij v Evropi. Iskanje nepremičnin doma in v tujini. Več kot 165.000 stanovanjskih in poslovnih nepremičnin. Napredni iskalnik nepremičnin.www.re-max.si
Ni mi jasno. Nekatere novogradnje so x3 (glede na kv.metre), nekatere x4Ne poznam MB. Zato sem na hitro pogledal na nepremicnine.net
tole je novogradnja - ce primerjas obe ceni tvoja ni nic kaj posebaj poceni.
Prodaja, Stanovanje, 3-sobno: TABOR, 94.6 m2 - Nepremicnine.net
94,6 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2021, 1/K+P+1+2+M, prodamo. Cena: 201.600,00 EURwww.nepremicnine.net
Nezanimiva mikrolokacija, neposredna bližina železniške proge, ...Tole stanovanje pa je v primerjavi z drugimi sumljivo ugodno, ali se mi samo zdi, samo x2
ComparablePropertiesIn , Comparable Properties
RE/MAX nepremičnine - prodaja, nakup, oddaja in najem. Vodilna mreža nepremičninskih agencij v Evropi. Iskanje nepremičnin doma in v tujini. Več kot 165.000 stanovanjskih in poslovnih nepremičnin. Napredni iskalnik nepremičnin.www.re-max.si
Nezanimiva mikrolokacija, neposredna bližina železniške proge, ...
Ali pa situla ob železnici .V Ljubljani je kup stanovanj na najbolj onesnaženih lokacijah, pa gredo za med. Recimo luksuzna stanovanja pri tunelu.
Tu se ocitno kaze razlika med LJ in MB.V Ljubljani je kup stanovanj na najbolj onesnaženih lokacijah, pa gredo za med. Recimo luksuzna stanovanja pri tunelu.
Kar naj bo taka razlika.... bomo Mariborčani srečneje živeli.Tu se ocitno kaze razlika med LJ in MB.
Žal je bolj samotnih parcel (recimo da je prvi sosed 50-100m vstran) čedalje manj, če že, potem moraš kupiti kakšno kmetijo - tam so pa spet drugi izzivi .Kar naj bo taka razlika.... bomo Mariborčani srečneje živeli.
Sicer pa se baje že kaže trend, da se ljudje preseljujejo nazaj na podeželje. Nekateri so skapirali bedo betona in asvalta. Na srečo je v Sloveniji to še mogoče.
Morda je razlika v tem, da stanovanja kupujejo ljudje, ki tam dejansko ne živijo - vsaj stalno ne. V Mariboru večino nakupov vseeno opravijo novi uporabniki/lastniki stanovanj, ki bodo tam tudi živeli.Tu se ocitno kaze razlika med LJ in MB.
Imel sem bolj v mislih, da je 800 do 1000m2 parcela čisto dovolj. Ne rabi bit sosed glih 100m vstran. Dovolj je malo zelenice, terasa za žar, ovalni bazen iz Hofra in sreča je zagotovljena. Pri nas vidim da se tudi stare bajte prenavljajo, priselijo pa se folk iz mesta.Žal je bolj samotnih parcel (recimo da je prvi sosed 50-100m vstran) čedalje manj, če že, potem moraš kupiti kakšno kmetijo - tam so pa spet drugi izzivi .