gibanje cen stanovanj v prihodnosti

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.531
7.050
113
Mislim, ženska hoče opcijo A in je presenečena, ker do nje ni tako lahko priti. Zato vpraša, kake so kaj možnosti za to opcijo A in kaki pameten nasvet in izkušnjo. Odgovor: Izberi opcijo B, ker... sem jo jaz tudi mogel...

Opcije B pa so bile do sedaj:
- najdi desca s tanovanjem
- čakaj in šparej
- en izmed descov iz prve alineje se sam ponuja

Sej ni čudn, da je sama, ko si pa od moških lahko nadeja "pomoči" po zgornji formuli.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Heh, zakaj pa ne bi izbrala te druge opcije, glede na to, da ima šanse
smile-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Glej, tečem (recimo, ne vem več
wink-1.gif
) 12 sekund na 100 metrov. Mogoče bi šlo tud 11,98. Če pa hočem progo "prelaufat" v 10 s, se bom pač usedu na CBRko ... druge ni.

Kaj zdaj?

Al hoče al noče stanovanja?

Pa ne se tko razburjat, če imamo alternativne opcije ..
grims-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.717
9.924
113
40
MB
se lahko fukfehtarji premaknete v kako drugo temo, da ne bo še ta šla v [cenzura] ?

kthnx, bye
rolleyes-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Kateri je to investitor->kakšen stanovanjski sklad ?

Evole kar link direktno do investitorja....sem že bil tam, luštn konc...pa lepo iz cegla grajen, gradi se "počasi" oz postopoma že par let, počasi zaključujejo naselje. Na tej strani imaš opcijo komenda in logatec (v Logatcu pa še nisem šel pogledat kako se gradi in kje točno to je)
http://www.mojnovidom.si/

http://stanovanjskisklad-rs.si/ .to je pa stanovanjski sklad...počakam do pomladi...ko bodo v LJ ruknili ven 450 stanovanj....verjetno tudi z opcijo najem, kjer ti po določenem času najemnino štejejo kot delno plačilo kupnine (pa imaš lastna sredstav)....res pa da zadevo dokončuje več različnih izvajalcev...bo treba it pogledat ko bo fertik pa s kakšnimi majstri govort kako so delali vse skupaj.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.068
11.168
113
pa čakaj malo, jasno je da banka ne da več toliko kredita na lepe oči...Deklina bi morala pri svojih 30+ če ima skoz službo našparat vsaj 20k€ (cca 5k€ na leto se da BP), potem tukaj nebi bilo sploh tega tarnanja. Ker pa tega ni, pa imamo zdaj to kar imamo. Zato pač opcije B, maš še C in D. C - oropaj banko, D prostitucija.

Jaz res ne vem, kaj bi rada slišala.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.531
7.050
113
Daj daj... Saj ni na lepe oči. Ima še kar nekaj šans:
- pohod po drugih bankah
- barantanje za 80% vrednosti nepremičnine
- mogoče še manj, če bo cenitev zanjo ugodna
- kombinacija hipotekarnega in potrošniškega kredita

Šele potem, če to ne gre skozi ali pa so ostali pogoji nesprejemljivi, so opcije B aktualne. Pa tvoje C in D. Saj so vse legitimne, ampak najprej je potrebno A do konca izčrpat. Glede na napisano, še začela ni preverjati kake so njene možnosti, vi bi pa že kar pozabili na vse skupaj.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.302
1.925
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ko že misliš da si videl največji možni fail od fasade.....

Tega laho vidiš na strai cesti od Tacna proti Medvodam...malo pred 'Gostilno'. Nemogoče zrešit. Jaz sem celo slikal od zgražanja (še dobro da nisem bruhnil)..a kaj je najhuje...kasneje zvedel da notri živi ena s firme
hysterical-1.gif
(ker jo poznam..se nad fasado več ne zgražam).

(se opravičujem za OFF)

jello

Guru
22. sep 2008
10.280
3.904
113
Vem katero misliš. Jo poznajo vsi, ker je bil ca. 15 let nazaj to edini oziroma eden rekdih failov. Danes ko je fail vsaka druga bajta, te tvoje sploh ne opaziš več.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Meni odpre samo ene rumeno zelene bloke. Če je to to, me zanima, kje je tu fail?

Temno vijoličnih še niste videli? Z rdečimi strešniki? Malo vi to hodite okrog, malo ...
grims-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.280
3.904
113
Sem kar redno na drugi (napačni) strani Trojan tako da sem s trendi seznanjen. Ne pomeni pa to da tale z linka ni totalni fail. Ne samo v izbiri (sladoledne) barve ampak tudi pri izbiri delov, ki so enake barve. Bruh (oziroma vilca v oko).

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Mater tečni ste ko driske, odprite si svojo temo z naslovom: Problem odobitve stanovanjskega kredita...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Malo si zgrešil temo, gibanje cen stanovanj se glasi ali...? Kaj ima to veze z enimi parimi tukaj ki pač niso kreditno sposobni? Tukaj brezveze zdaj poslušam jokcanje kako so bogi, pač žal, to je realno stanje. Če banka ne da pač ne da, in če zahtevajo še hipoteke na hiše staršev in sorodnikov jih pač zahtevajo... Če so ti všeč pravila igre se jo igraj sicer pa pusti, enostavno. Tukaj zdaj alteraši ne bomo nič rešili če posameznik ne dobi krede, še manj pa v tej temi kjer je govora o GIBANJU CEN nepremičnin in ne o hipotekarnih kreditih... pa brez zamere! LP

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Malo si zgrešil temo, gibanje cen stanovanj se glasi ali...? Kaj ima to veze z enimi parimi tukaj ki pač niso kreditno sposobni? Tukaj brezveze zdaj poslušam jokcanje kako so bogi, pač žal, to je realno stanje. Če banka ne da pač ne da, in če zahtevajo še hipoteke na hiše staršev in sorodnikov jih pač zahtevajo... Če so ti všeč pravila igre se jo igraj sicer pa pusti, enostavno. Tukaj zdaj alteraši ne bomo nič rešili če posameznik ne dobi krede, še manj pa v tej temi kjer je govora o GIBANJU CEN nepremičnin in ne o hipotekarnih kreditih... pa brez zamere! LP
467716-post_slo.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Matr ste tečni.
rolleyes-1.gif
Ne jokcam, sprašujem, forumi so pa za izmejavo mnenj, tko da pejte tečnart na druge forume, če ne mislite odgovarjat na temo. Gibanje cen stanovanj v prihodnosti gre kolikor opažmo navzdol, krediti pa tud, tko da nič ne pomaga, če je cena ugodna, če ne dobiš kredita. To sta povezani temi in ne vem kwa tle ni jasno, razen unim tečnežem, ki mate polne riti vsega.

majč