To seveda ni res. Malo se poigraj z izracuni in bos videl da navedbe o dvakratnih preplacilih niso nic drugega kot floskuleJah, pomoje znajo tisti, ki so sedaj v najemu in niso dobili kredita, zaceti razmisljati o svoji nepremicnini. Mesecni obrok bo isti za najem ali pa odplacilo banki. Edino to, da bodo ob trenutnih OM dvakratno preplacali kredit.
Od 139 do 150 je samo še 11 jurčkov, tako lahko mirno rečemo da kredit stane x2.150000 glavnice, 5% obrestna mera, anuiteta 800 eur, obresti 139000
to ni x2 se zdalec pa ni da si dvakrat preplacal.
Malo te matematično izrazoslovje: če dvakrat PREplačaš je to na koncu 300% najetega vse skupaj. Tako vsaj jaz razumem. Če enkrat preplačaš pa je 200% na koncu od vzetega.Od 139 do 150 je samo še 11 jurčkov, tako lahko mirno rečemo da kredit stane x2.
zdaj se bodo na cente zapenjali, klasično po altersko.
dostikrat doma to naredim, in izginejo. Žena pa srečna kak dan ali dva.Put your money where your mouth is... Daj 11k€ na mizo pa jih pusti tam...
Jaz sem napisal da te kredit stane x2. Pa saj veš kaj je avtor mislil, samo pojebavaš, ker ti je to pač hobi.Malo te matematično izrazoslovje: če dvakrat PREplačaš je to na koncu 300% najetega vse skupaj. Tako vsaj jaz razumem. Če enkrat preplačaš pa je 200% na koncu od vzetega.
dostikrat doma to naredim, in izginejo. Žena pa srečna kak dan ali dva.
Teb se to ne dogaja?
Ne, nisem. Tgrzan je. In njemu sem odgovarjal. In nekaj 2x preplacat pomeni da bi bil skupen strosek 450k.o terminu preplačal nismo pisali. appolo je.
pišemo pač da kredit plačaš 2-kratno pri 30let.
pri 20 nekak 1,5,
in pri 10 cca 1,2 do 1,25.