gibanje cen stanovanj v prihodnosti

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Ce se tale nepremicninsko gradbena pravljica konca v sloveniji, bo gradbenike in povezane poklice bolj bolelo kot pred dobrimi 10 leti

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Ce se tale nepremicninsko gradbena pravljica konca v sloveniji, bo gradbenike in povezane poklice bolj bolelo kot pred dobrimi 10 leti

Verjetno so dovolj denarja "nakradli" v tem času, pri teh profitih.

Albanci bodo pač šli bolj na sever. Za nobenga me ne skrbi.

zoom

Majstr
14. maj 2014
700
250
63
Ma kjer je treba fizikalce ne bo šlo dol... še mal juge gre na sever pa boš lahko sam delal

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Kdo je tebi preprecil da bi zacel delat pri 18ih? Dela je bilo vedno dovolj, ne zdej jamrat
Zakaj sele pri 18?
Meni so na koncu 1. Letnika Srednje sole na gradbiscu Soče nalozil nekajkrat 4 zaklje cementa v samokolnico. Ni slo.
3 zaklje je slo brez tezav.
En detajl ki ga danasnja mladina ne pozna.
Nekoc je bil zakelj cementa 50kg. Danes ima 25.

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
Kdo je tebi preprecil da bi zacel delat pri 18ih? Dela je bilo vedno dovolj, ne zdej jamrat
Ne gre zato da bi kdo preprecil ampak usmerjanje, ki je vodilo v to da je treba it v gimnazijo pa potem na faks se najboljse fdv in imamo danes kar imamo, opranega dozivljenskega levega volilca nekoga, ki bi s svojimi rokami znal kaj naredit pa ne oz jih manjka pa se grdo se jih gleda ker imajo vec kot ostali

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Ne gre zato da bi kdo preprecil ampak usmerjanje, ki je vodilo v to da je treba it v gimnazijo pa potem na faks se najboljse fdv in imamo danes kar imamo, opranega dozivljenskega levega volilca nekoga, ki bi s svojimi rokami znal kaj naredit pa ne oz jih manjka pa se grdo se jih gleda ker imajo vec kot ostali
Problem je bil, da bi po srednji šoli dobil šiht na 3 izmene za skoraj minimalca v lokalni fabrki.

S faksom sem pa 4 leta zabil in sem dobil šiht v pisarni za isti denar oz, še kaj manj, s tem da so me morali ravno tako začeti učiti z nule.

S papirjem, bi moral dobit vsaj 2x več... brez kakega pogajanja. Potem, ko bi kaj znal pa vsaj 3x.

Tule je faljeno v komunizmu, da papirje ti dajo... vnovčit jih pa ne moreš.

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
S srednjo solo sem dobil siht od ponedeljka do petka od 9 do 17 in vsako drugo soboto od 9 do 13.
Placan sem bil ce se prav spomnim kar nadpovprecno in delal sem tocno tisto kar sem si takrat zelel

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Problem je bil, da bi po srednji šoli dobil šiht na 3 izmene za skoraj minimalca v lokalni fabrki.

S faksom sem pa 4 leta zabil in sem dobil šiht v pisarni za isti denar oz, še kaj manj, s tem da so me morali ravno tako začeti učiti z nule.

S papirjem, bi moral dobit vsaj 2x več... brez kakega pogajanja. Potem, ko bi kaj znal pa vsaj 3x.

“Moral bi dobit” - to je tvoj problem. In tako se razmislja v socializmu in komunizmu.

ja bi startal na 3 izmenah in ponpar letih koncal na eni nadpovprecni.

Zdej pa sanjas kaj vse bi moral dobit. Pa usmerjali so te. Bogi.

delat pa manj jamrat pa bo

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Dajmo nehat v tej temi...

Jaz sem rekel, da začnejo pri 18 ker lahko. Narediš srednjo, si malo vajenec (na poziciji, kjer šele začne slovenski inženir) in potem po parih letih si na parih jurjih kot so vsi moji sodelavci.

Jaz pravim od inflacije izobrazb, časa šolanja in cene nepremičnin s sloveniji ali avstriji. Tist, ki ima več kot dve možganski celici bo pokapiral da nekaj ne štima pri nas.

• Všeč mi je
Reactions: zakajaltersuxu

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ce mas vec kot dve mozganski celici bis pogruntal da bi tudi ti lahko pri 18ih. Pa nisi. Ker si studiral. Prid danes delat z rokam pa bos imel vec kot inzenir.

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
Dajmo nehat v tej temi...

Jaz sem rekel, da začnejo pri 18 ker lahko. Narediš srednjo, si malo vajenec (na poziciji, kjer šele začne slovenski inženir) in potem po parih letih si na parih jurjih kot so vsi moji sodelavci.

Jaz pravim od inflacije izobrazb, časa šolanja in cene nepremičnin s sloveniji ali avstriji. Tist, ki ima več kot dve možganski celici bo pokapiral da nekaj ne štima pri nas.
seveda nekaj ne štima, če je pa standard objokavanje prejšnje države in sistema vsi ostali pa so fašisti domobranci... dodaj poljubno

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd

Evo, mam prijatelja nizozemca, imajo visokoizobraženih ljudi več kot mi. Nekako povprečno dober študent, za študente se firme tepejo in pričakujejo da jim bo direkt po faxu od dneva 1 od na firmi nekaj prinesel! Ne pa da ga še uvajajo....

Zato pa tudi plača da je v predmestju A'dama kupil 3 sobni flat.

Pri nas res nekaj ne štima.