Ne bluzi, večina nepremičnin je kupljenih rabljenih (saj veš trg nepremičnin in to), in na večini nepremičnin starih 5-10-15 let ni pri nakupu nobenih računov zraven, razen od Beko hladilnika ki so ga menjali 20 mescev nazaj in je še 4 mesece v garanciji. Torej trdiš da pri vseh teh hišah brez računov ni mogoče uveljavljati škode ker bo le ta dol zavrnjena ker ni računa izpred 12-ih let in tako ti ne boš mogel dokazati strokovnje "vgradnje, gradnje ali montaže"? Glej miška, kolilor vem si iz tehnične stroke in sama veš da že celo večnost ne moreš graditi (v lastni režiji ali firma) brez nadzornika. In če da nadzornik štempl, je uradno zgrajeno in izvedeno po standardu in predpisih, tako daj ne bluuuzi več prosim Pa ne fantaziraj mi zdaj o zgradbi letnik 1971 kjer to ni bilo potrebno, ker po tvoji logiki takšnih stavb potem sploh ne bi bilo mogoče zavarovati. Jaz mislim da se je tebi zopet zgodila (ali pa misliš da se ti je zgodila) ena krivica s strani zavarovalnice in sedaj prizadeto moraliziraš in udrihaš po njih.
Veš nisem najmlajši, sem tudi že kaj dal skoz in glede zavarovalnic sem se nekaj naučil, težave pri izplačilih škod so vedno v 99% bile pri špekulantih, mutibaričih in goljufih. Resnično iz srca ne poznam primera, kakršnega koli, da bi človek imel pošteno zavarovano in bi se potem zavarovalnica ker je "grda" z njim spustila v sodno bitko.
Kar se pa tiče runde, bom še danes plačal marsikatero, sem šel zgolj vmes na kosilo, me pa žalosti ker ne razumeš pojma strojelom in ti ni jasno kaj vse strojelom pokriva oz. zajema in ga enačiš z garancijo. Ampak nima smisla da ti razlagam ker ti imaš vedno prav.
Veš nisem najmlajši, sem tudi že kaj dal skoz in glede zavarovalnic sem se nekaj naučil, težave pri izplačilih škod so vedno v 99% bile pri špekulantih, mutibaričih in goljufih. Resnično iz srca ne poznam primera, kakršnega koli, da bi človek imel pošteno zavarovano in bi se potem zavarovalnica ker je "grda" z njim spustila v sodno bitko.
Kar se pa tiče runde, bom še danes plačal marsikatero, sem šel zgolj vmes na kosilo, me pa žalosti ker ne razumeš pojma strojelom in ti ni jasno kaj vse strojelom pokriva oz. zajema in ga enačiš z garancijo. Ampak nima smisla da ti razlagam ker ti imaš vedno prav.