Za vse ki mislijo da je to normalno, zakaj že bi morali biti bazeni obdavčeni????Za vse, ki jamrajo o visokih stanovanjskih davkih
Francoski dacarji z umetno inteligenco našli 20 tisoč neprijavljenih bazenov | 24ur.com
Francoski davčni uslužbenci si manejo roke. S pomočjo umetne inteligence so testirali programsko opremo, ki posnetke iz zraka navzkrižno preveri s podatkovnimi bazami zemljiškega katastra in posledično zazna neprijavljene bazene. Z novo tehnologijo so odkrili več kot 20 tisoč neprijavljenih...www.24ur.com
Poraba vode... jo plačam... Montažni bazen recimo za 400 eur iz Hofra, in luksuz ne gresta skupaj v en stavek.Poraba vode ? Luksuz?
Ti si verjetno eden od kolesarjev ki res verjame, da ti neoremicnina pripada in da ti jo mora dati drzava, ki denar seveda dobi od tistih, ki placujejo veliko davkov. Pro cemer to moti, ce kdo dobro zasluzi, te pa ne moti, ce ta isti placa veliko davkov.Saj so francoski dacarji povedali, da bazen zvišuje vrednost nepremičnine. Pa ne da v Franciji obdavčujejo nepremičnine. Groza!
Kako že.... francozi so komunisti po duši. Zanimivo a ne?Saj so francoski dacarji povedali, da bazen zvišuje vrednost nepremičnine. Pa ne da v Franciji obdavčujejo nepremičnine. Groza!
Sicer pa ob nakupu nepremičnine se je z bazenom (zvišana vrednost nepremičnine) plačal davek in se kasneje ob prodaji pravtako plačal. To je nekako tako, kot bi tolmačil "Tvoja hiša ima streho, moja ne, tvoja je več vredna, za streho moraš plačat davek 200 eur na leto, majkemi baraba kapitaliatična, ti prasec ki imaš streho..."Saj so francoski dacarji povedali, da bazen zvišuje vrednost nepremičnine. Pa ne da v Franciji obdavčujejo nepremičnine. Groza!
Kaj pa, če bi jih imel 10? Bi še vedno bil vesel?Če si odprl link, bi prebral, da iščejo neprijavljene bazene. To so verjetno tisti, ki jih ob nakupu nepremičnine še ni bilo. Pa čudno, da davek na nepremičnine poznajo skoraj vse demokratične kapitalistične države. Pri nas ste pa pripravljeni iti na ulice, čim se ga omeni.
Pa še posebej za Vojnik , posedujem nepremičnino in sem za njo tudi pripravljen plačati primeren davek, ko ga bodo uvedli.
Te razumem. Najprej si dal drzavi 60% dohodnine in prispevkov od place. Kupil stanovanje in placal kredite. Placal NUSZ.Če si odprl link, bi prebral, da iščejo neprijavljene bazene. To so verjetno tisti, ki jih ob nakupu nepremičnine še ni bilo. Pa čudno, da davek na nepremičnine poznajo skoraj vse demokratične kapitalistične države. Pri nas ste pa pripravljeni iti na ulice, čim se ga omeni.
Pa še posebej za Vojnik , posedujem nepremičnino in sem za njo tudi pripravljen plačati primeren davek, ko ga bodo uvedli.
Če bi prebral moj post, je vprašanje bilo nastavljeno nekaterim normalnim ljudem in se je glasilo: "zakaj bi moral bazen biti obdavčen".Če si odprl link, bi prebral, da iščejo neprijavljene bazene. To so verjetno tisti, ki jih ob nakupu nepremičnine še ni bilo. Pa čudno, da davek na nepremičnine poznajo skoraj vse demokratične kapitalistične države. Pri nas ste pa pripravljeni iti na ulice, čim se ga omeni.
Najprej je treba videt, koliko % imajo, koliko % davscin dajo drugam, koliko % ostane in koliko stane kila mesa. Imajo lahk 5x visji neprem. davek, pa bo Francozu ostalo vec, kot Slovencu.To pa vprašaj Francoze. Se ne spomnim, da bi bili v zvezi s tem na cestah kaki rumeni jopiči.