lahko bi pisalo delno renovirano, ker nekaj keramike že manjka v kopalnici
Kaj dobiš v Ljubljani za 4k€/m2. Ne pozabit pogledat slik, ker spominja na Černobil.
Prodaja, Stanovanje, 1,5-sobno: LJUBLJANA MOSTE, BLIZU BTC, 39.3 m2 - Nepremicnine.net
39,3 m2, 1,5-sobno, zgrajeno l. 1974, P/5 nad., prodamo. Cena: 149.000,00 EURwww.nepremicnine.net
Sej vse ne gre po cenah ki se oglasujejoPodobno velikost ima mati v šiški, enako pritličje, klet. Pa je renoviran. Ji moram rečt, da ga naj da za 170 na net, pa gre na vikend
true true =)Če ne prodaš za več kot si oglaševal, nisi vreden, da pišeš po Alterju.
Potekajo pogovori s konzorcijem bank za sindicirano posojiloUbistvu mi je čudno da stanovanje za tako ugodno ceno še ni prodano, sploh sedaj ko so alter investitorji videli oglas.
Problem je ker nima gradbenega dovoljenja in ker je not vec stanovanj kot jih dopusca oppnIn kaj je fora takega stanovanja, a sploh lahko legalno notr žviš?
Ja in kaj je potem fora, če očitno lahko v stanvoanju še vedno živiš in ga prodajaš in vse?Problem je ker nima gradbenega dovoljenja in ker je not vec stanovanj kot jih dopusca oppn
Ugibam, ne poznam nepremicnine. Ampak pri vecini je tako da je osnova legalna. Torej ima ali gradbeno dovoljenje ali pa je zgrajena pred 1967 in ga ne potrebuje. Nato pa so not naredili 3 ali vec stanovanj. Vecinoma pa OPPN dovoljuje eno in dvostanovanjsko gradnjo.Ja in kaj je potem fora, če očitno lahko v stanvoanju še vedno živiš in ga prodajaš in vse?
Uci me. Vse kar vem sem izvedel od drugih…torej… nauci mePri vsem tvojem znanju si tukaj pokazal pomanjkanje poznavanja problematike.
Logicno. Teoretik.Tudi če je zgrajeno pred 1967 in kot osnova ne rabi izkazat gradbenega dovoljenja, se za vsako spremembo v objektu, ki spreminja osnovne tlorise in nosilne strukture, ter zunaje poglede - okna, zahteva novo gradbeno dovoljenje.
Če je zgrajeno v nasprotju z izdanim gradbenim dovoljenjem pa se smatra enako - da nima (veljavnega) GD.
Posledica je lahko rušitev, vzpostavitev prvotnega stanja, ... lahko pa tudi nič. Če bi se pri nas striktno upoštevala zakonodaja (ki se na žalost prehitro spreminja) pa tak objekt nebi smel imet nobenega komunalnega priključka!