Citat:
Uporabnik tony pravi:
Hahahahaha, sediš na školjki, in družinski član odpre vrata... in te poči v kolena
Ko serješ nima noben drug nič iskat na skretu
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Hahahahaha, sediš na školjki, in družinski član odpre vrata... in te poči v kolena
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Tule pričakujem kontro nazadnjaškega pametnjakoviča, da na tem mestu ne moreš nič postavit pod okno.
.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Grdi so ko smrt, in še temne barve. Tam notri bo vroče za crknit. So res vsi arhitekti na svetu zarukani do amena? Miha Šalehar je zadnjič pokal štose čez Kranjsko organizacijo (ne pljuvam, sem diplomant Sorbone
Ko sem videl tisto sliko stopnišča z žično ograjo tipa chicken wire, sem bruhnil v smeh, zafleširalo mi je na Alcatraz.
Ala, pa spet povsod te proklete, zarukane, novodobne pravokotne kljukeIdiotu, ki si jo je izmislil, bi bilo treba dati nobelovo za fiziologijo (ker je butelj, kakršnega pred njim še ni bilo). Zadaneš z ritjo v kljuko, boli. Zadaneš z ledvicami... no potem pa samo še kolneš. Tepci zarukani.
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Zunanji dizajn je stvar okusa, meni je ta zelo všeč. Notranji ne. Če ste opazili so vsa okna do tal (t.i. francoski balkoni) - kar je bivalni nadstandard v primerjavi z navadnimi okni, več svetlobe. Tule pričakujem kontro nazadnjaškega pametnjakoviča, da na tem mestu ne moreš nič postavit pod okno.
.
Me zanima v kakšnih super arhitekturnih presežkih ostali živite. Verjetno tipske hiše po copy paste vzoru, kjer je škoda denarja za kvalitetnega arhitekta, ki bi poslušal strankine želje, dodal nekaj svoje kreativnosti, tudi pravilno umestil objekt na parcelo. Verjetno vam načrt kar sam nadzorni ali pa delavci sproti naredijo, arhitektni biro je bil zgolj zato, ker mora nekdo izrisat in pripravit za gradbeno dovoljenje, čim ceneje.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
KSZ
Kakšno pa je sedaj stanje v celovških dvorih?
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Še en dokaz, koliko je vredna diploma.
Pa koliko pomenijo zveze.
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Zunanji dizajn je stvar okusa, meni je ta zelo všeč. Notranji ne. Če ste opazili so vsa okna do tal (t.i. francoski balkoni) - kar je bivalni nadstandard v primerjavi z navadnimi okni, več svetlobe. Tule pričakujem kontro nazadnjaškega pametnjakoviča, da na tem mestu ne moreš nič postavit pod okno.