Geto Celovški dvori

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik perofero pravi:
A knjige je že poslal?
Sem že pol prvega posta prebral, ko opazim tvoje sporočilo. In pogledam "podpis" na prvem.

Hvala!
zmaga.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Čaki, če je policija (krimič, obvepčevalna itd) vedela, kdo je ukradel avto, zakaj se ni ukrepalo in šlo po avto? Pa kje smo?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Jah, lahko da so pridobili podatke z nezakonitim prisluškovanjem, "namigi", ki ne zdržijo na sodišču itd. Samo poglejte koliko sodb je padlo zaradi procesnih napak pa vam bo vse jasno.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Ni se vedelo kje je avto. Vedeli so kdo ga je sunil. Lej jaz vem za ene 20 dilerjev da majo robo doma pa ne morem it kar po njo. Rabim odredbo sodisca. No in jaz morem sodiscu utemeljit to da vem da je roba not. In ce mi je to informacijo dala oseba ki bo na sodiscu trdila da me ne pozna potem je logicno da ne bom dobil odredbe... policija veliko ve pa ne more dokazat.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:Ni se vedelo kje je avto. Vedeli so kdo ga je sunil. Lej jaz vem za ene 20 dilerjev da majo robo doma pa ne morem it kar po njo. Rabim odredbo sodisca. No in jaz morem sodiscu utemeljit to da vem da je roba not. In ce mi je to informacijo dala oseba ki bo na sodiscu trdila da me ne pozna potem je logicno da ne bom dobil odredbe... policija veliko ve pa ne more dokazat.

Dvomim da ima katerkoli resen diler drogo doma ali da sploh "dila" ampak vseenoo...

Zakaj je sploh potrebno iti po drogo? Droga pol ali manj redno hodi ven in notri. Dostavljalci in stranke niso ravno neopazni. Ali ima 2x let in avto vreden 30k EUR (praviloma) ali pa nima nicesar in hodi kakor zombi po naseljih.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Grdi so ko smrt, in še temne barve. Tam notri bo vroče za crknit. So res vsi arhitekti na svetu zarukani do amena? Miha Šalehar je zadnjič pokal štose čez Kranjsko organizacijo (ne pljuvam, sem diplomant Sorbone
cool-1.gif

Ko sem videl tisto sliko stopnišča z žično ograjo tipa chicken wire, sem bruhnil v smeh, zafleširalo mi je na Alcatraz.
hysterical-1.gif

Ala, pa spet povsod te proklete, zarukane, novodobne pravokotne kljuke
bonk.gif
Idiotu, ki si jo je izmislil, bi bilo treba dati nobelovo za fiziologijo (ker je butelj, kakršnega pred njim še ni bilo). Zadaneš z ritjo v kljuko, boli. Zadaneš z ledvicami... no potem pa samo še kolneš. Tepci zarukani.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Za zastonj bo že uredu.... še njihovi dedje so skupaj z ovcami ležali, za gretje po zimi.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Za bruhat !
Bo pa čez čas boljše, fuge v kopalnicah bodo črne, ne bele,ograje polomljene , mreže potrgane...

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Hahahahaha, sediš na školjki, in družinski član odpre vrata... in te poči v kolena
stupid-1.gif