To mi že vse imamo.. Socialni paket napetosti... Včasih še 185V po fazi nimam... Torej DO 185V kot pri internetni hitrosti...Počakajmo, da poleg omrežnine omislijo napetostnino.
230 voltov premium paket
220 voltov standardni
185 voltov, pa socialni.
Kar dajaj jim ideje, jih bodo kmalu speljali v praksiPočakajmo, da poleg omrežnine omislijo napetostnino.
230 voltov premium paket
220 voltov standardni
185 voltov, pa socialni.
Brez sramu ti celo mejl pošljejo--faktor 3 in faktor 5
Poglej priponko 76704
Pri nas so takim dali ločen transformator 950V/220V. Hiše na koncu dolge linije.To mi že vse imamo.. Socialni paket napetosti... Včasih še 185V po fazi nimam... Torej DO 185V kot pri internetni hitrosti...
Preverjeno z analizatorjem omrežja...
Mi smo dobili za 2024 od genija.Pa ne v drobnem tisku piše, da to velja za 10% porabe, 90% ostane po stari tarifi?
O podražitvah ostalih ponudnikov se že kaj ve?
Pa ne v drobnem tisku piše, da to velja za 10% porabe, 90% ostane po stari tarifi?
O podražitvah ostalih ponudnikov se že kaj ve?
Mater, jaz imam 415. Razen ce kitajc tolk lazePočakajmo, da poleg omrežnine omislijo napetostnino.
230 voltov premium paket
220 voltov standardni
185 voltov, pa socialni.
Kako hudoca ,saj imas "glavno"RTP v drzavi pred nosom.To mi že vse imamo.. Socialni paket napetosti... Včasih še 185V po fazi nimam... Torej DO 185V kot pri internetni hitrosti...
Preverjeno z analizatorjem omrežja...
Jaz imam malo upanja, da bodo sedaj nabili na te cene, ker je samo 10% zato, da pač iztržijo čimveč. In jih potem znižali.
Čeprav verjetno upam brez veze.
Me pa zanima, kako bodo ljudje pogledali, ko bo konec omejitve cen, če se cene ne bodo spremenile. S spremembo omrežnine bo hitro šla položnica iz recimo 50 EUR na 100+ EUR.
Pa lokalni transformator iz leta 1970 +/-Kako hudoca ,saj imas "glavno"RTP v drzavi pred nosom.
Je pa tudi kakšna EU država, kjer se ni menjalo vladarja pa je energetska situacija ista. Če že samo skozi parlament gledaš na situacijo.
kdo pa to trdi?Kako to če pa vseskozi trdite da toplotna črpalka porabi zelo zelo malo elektrike ?
Ti si auf ali sanjaš?No jst se dobro spomnim ukrepa prejšnje vlade glede cen naftnih derivatov, ko so jih zamrznili brez težav in to na nivoju, ki je bil dejansko dober za ljudi. Tole kar je pa ta vlada naredila je bila leva roka-desni žep. Skratka metanje peska v oči in zdaj na koncu je tole zloraba brez lubrikanta. Ma ne zloraba, to je bolj podobno posilstvu.
Skratka, pod prejšnjim zlobnim vladarjem smo imeli en kup ugodnosti, bone, zamrznjene cene, stvari so bile pod kontrolo, nihče se ni oziral na sosednje države. Edini ki so neprestano jokcali pa so sedanji plesalci. Danes je šlo vse v tri pisane marjetice, še najbolj pa na Golobovem področju kar se vidi v tej temi. Kako nepričakovano.