Citat:
Uporabnik skala pravi:
kolikor je meni znano niso ravno preganjani da bi morali kakšne čudne skrivne geste uporabljat. enkrat na leto se celo na veliko kažejo...
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Lahko kontroliraš svoje žaljivke, ker so konkretno neprimerne?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Lahko kontroliraš svoje žaljivke, ker so konkretno neprimerne?
Se že kaj bojite? Uni so glih ta teden obglavili še ne polnoletnega fantiča, ker " naj " bi bil istospolni. Toliko o podpori islamu!
no ja cerkveni ga niso ravno zažgali na grmadi ampak službo pa je izgubil...Citat:
Uporabnik erikson pravi:
KSZ
Ugleden vatikanski teolog priznal, da je homoseksualec in izgubil službo
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Pred kratkim sem slišal kako se peedri med seboj spoznajo, zaznajo. Pri rokovanju si s sredincem tapkajo ali signalizirajo na zapestje.
To me je spomnilo na meni neprijeten dogodek pred časom. Bil sem službeno v nekem podjetju na poslovnem obisku. Tipu, katerega sem obiskal, sem se seveda predstavil in se z njim rokoval. Na zapestju sem začutil kako me s sredincem tapka. WTF
Neprijetna zadeva in skrajno čudna. Debelo sem gledal, ker mi ni bilo popolnoma nič jasno, saj nisem bil 100% a se mi je vse skupaj samo zdelo, ali je bilo to res. No, zadevo sem do pred kratkim pozabil. Zadnjič pa, ko sem slišal kako se fegeti med seboj zaznavajo, sem se zopet spomnil na ta dogodek.
Je še komu to poznano, ali je vse skupaj šuplja priča? Sam bi kar verjel, saj se mi je takrat tisti tip zdel bolj topla voda.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Pred kratkim sem slišal kako se peedri med seboj spoznajo, zaznajo. Pri rokovanju si s sredincem tapkajo ali signalizirajo na zapestje.
To me je spomnilo na meni neprijeten dogodek pred časom. Bil sem službeno v nekem podjetju na poslovnem obisku. Tipu, katerega sem obiskal, sem se seveda predstavil in se z njim rokoval. Na zapestju sem začutil kako me s sredincem tapka. WTF
Neprijetna zadeva in skrajno čudna. Debelo sem gledal, ker mi ni bilo popolnoma nič jasno, saj nisem bil 100% a se mi je vse skupaj samo zdelo, ali je bilo to res. No, zadevo sem do pred kratkim pozabil. Zadnjič pa, ko sem slišal kako se fegeti med seboj zaznavajo, sem se zopet spomnil na ta dogodek.
Je še komu to poznano, ali je vse skupaj šuplja priča? Sam bi kar verjel, saj se mi je takrat tisti tip zdel bolj topla voda.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
A potem je mene prostozidar tapkal po zapestju?
Tip je bil neki projektant v manjšem podjetju, ki se ukvarja s ključavničarstvom.
Ne bi rekel, da je bil kakšen mason. Prej topla voda, ki je čekiral naokoli.
Samo ne s sredincem in ne po zapestjuCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Tisto tapkanje je spoznavni znak prostozidarjev. Geji ne potrebujejo znakov, tako se zaznajo, kot ti zaznaš, če ženska trza nate.