Geji

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.126
7.751
113
Pred kratkim sem slišal kako se peedri med seboj spoznajo, zaznajo. Pri rokovanju si s sredincem tapkajo ali signalizirajo na zapestje.
To me je spomnilo na meni neprijeten dogodek pred časom. Bil sem službeno v nekem podjetju na poslovnem obisku. Tipu, katerega sem obiskal, sem se seveda predstavil in se z njim rokoval. Na zapestju sem začutil kako me s sredincem tapka. WTF
stupid-1.gif

Neprijetna zadeva in skrajno čudna. Debelo sem gledal, ker mi ni bilo popolnoma nič jasno, saj nisem bil 100% a se mi je vse skupaj samo zdelo, ali je bilo to res. No, zadevo sem do pred kratkim pozabil. Zadnjič pa, ko sem slišal kako se fegeti med seboj zaznavajo, sem se zopet spomnil na ta dogodek.
Je še komu to poznano, ali je vse skupaj šuplja priča? Sam bi kar verjel, saj se mi je takrat tisti tip zdel bolj topla voda.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kolikor je meni znano niso ravno preganjani da bi morali kakšne čudne skrivne geste uporabljat. enkrat na leto se celo na veliko kažejo...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.126
7.751
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kolikor je meni znano niso ravno preganjani da bi morali kakšne čudne skrivne geste uporabljat. enkrat na leto se celo na veliko kažejo...

Izgleda nisi razumel kar sem napisal.
Kako lahko homo izve ali je moški, ki mu je všeč tudi homo?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
saj ne rečem da ni mogoče ampak zakaj ni nekdo rabil neke skrivne geste ko pa ga nihče ne preganja? pri vsej stvari ni logike. razen če bi bil prikriti...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.991
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Lahko kontroliraš svoje žaljivke, ker so konkretno neprimerne?

Se že kaj bojite? Uni so glih ta teden obglavili še ne polnoletnega fantiča, ker " naj " bi bil istospolni. Toliko o podpori islamu!

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Lahko kontroliraš svoje žaljivke, ker so konkretno neprimerne?

Se že kaj bojite? Uni so glih ta teden obglavili še ne polnoletnega fantiča, ker " naj " bi bil istospolni. Toliko o podpori islamu!
no ja cerkveni ga niso ravno zažgali na grmadi ampak službo pa je izgubil...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Pred kratkim sem slišal kako se peedri med seboj spoznajo, zaznajo. Pri rokovanju si s sredincem tapkajo ali signalizirajo na zapestje.
To me je spomnilo na meni neprijeten dogodek pred časom. Bil sem službeno v nekem podjetju na poslovnem obisku. Tipu, katerega sem obiskal, sem se seveda predstavil in se z njim rokoval. Na zapestju sem začutil kako me s sredincem tapka. WTF
stupid-1.gif

Neprijetna zadeva in skrajno čudna. Debelo sem gledal, ker mi ni bilo popolnoma nič jasno, saj nisem bil 100% a se mi je vse skupaj samo zdelo, ali je bilo to res. No, zadevo sem do pred kratkim pozabil. Zadnjič pa, ko sem slišal kako se fegeti med seboj zaznavajo, sem se zopet spomnil na ta dogodek.
Je še komu to poznano, ali je vse skupaj šuplja priča? Sam bi kar verjel, saj se mi je takrat tisti tip zdel bolj topla voda.

Tisto tapkanje je spoznavni znak prostozidarjev. Geji ne potrebujejo znakov, tako se zaznajo, kot ti zaznaš, če ženska trza nate.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.126
7.751
113
A potem je mene prostozidar tapkal po zapestju?
rolleyes-1.gif

Tip je bil neki projektant v manjšem podjetju, ki se ukvarja s ključavničarstvom.
Ne bi rekel, da je bil kakšen mason. Prej topla voda, ki je čekiral naokoli.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Prostozidarji samo spodvijejo sredinec, za tapkanje pa ne vem.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
prostozidarstvo je skrivni koržek za velike otroke kjer se igrajo da imajo neke skrivne moči in lahko prikličejo srečo ali nesrečo in v to celo vrjamejo...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
stupid-1.gif

mislim da en pogled vse pove... zakaj te je pa tapkal pa nebi vedel... mogoce kaksen zivec nagaja v prstu...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
A potem je mene prostozidar tapkal po zapestju?
rolleyes-1.gif

Tip je bil neki projektant v manjšem podjetju, ki se ukvarja s ključavničarstvom.
Ne bi rekel, da je bil kakšen mason. Prej topla voda, ki je čekiral naokoli.

Kar verjemi, da geji ne potrebujejo nobenega tapkanja, da se spoznajo. Njihov radar je boljši kot netopirjev.
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.338
7.398
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
stupid-1.gif

Tisto tapkanje je spoznavni znak prostozidarjev. Geji ne potrebujejo znakov, tako se zaznajo, kot ti zaznaš, če ženska trza nate.
Samo ne s sredincem in ne po zapestju

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.635
3.089
113
v lokalni ostariji
fadil očitno žensko "potapka" po zapestju... da izve a je lezbijka ali ne očitno:)

kakšen pa je znak prostozidarjev? meni se je zmeraj zdelo da je razpoznavni znak krigel pira v roki (tako da se ve da je ta trenutek zidar prost).