Geji

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Aha, torej si se našel med p*edri.. lepo to, pa povej takoj, kaj mutiš. "Določenim" pa res pridem na dom, prav si slišal..pri nekomu sem bil ravno danes. Tebi pa ne bom prišel, nič bat, čeprav vem, čigav si. Nisi zanimiv.

Določenim prideš na dom nenajavljen in nepovabljen. Bolano
17758-icon_confused.gif
od kod ti pa to?
lahko na privat..

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.128
7.753
113
Nimava se kaj meniti privat.
Napisal sem kar sem slišal. Ti in še en forumski pacient...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Aja, potem nakladaš, kaj si "slišal"? tudi prav, še eno vprašanje več zate ob priliki. Bom videl, če boš imel kaj več jajc, revček strahopetni.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.128
7.753
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Aja, potem nakladaš, kaj si "slišal"? tudi prav, še eno vprašanje več zate ob priliki. Bom videl, če boš imel kaj več jajc, revček strahopetni.

hysterical-1.gif

Buco, te prilike ne bo.
Napisal sem kaj sem slišal. Če po tvoje nakladam, me zaboli kita.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
V redu, pustmo to..
Če ješ pekoče stvari, ti dražijo anus in posledično "punčka" še bolj uživa..si vedel to? ker si glih v enem bolj lahkotnem podforumu to spraševal..
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.128
7.753
113
Nisem vedel, izgleda pa da imaš ti bogate izkušnje, ki pa me resnično ne zanimajo. Tvoje punčke naj kar uživajo.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Kaj je to za ena čudna tema s čudnimi stranpotmi?
bonk.gif

V glavnem, mene je tudi vedno zanimalo, zakaj tisti homoseksualni partner (gay), ki igra v partnerstvu moško vlogo, potrebuje za seks moškega, saj bi lahko z žensko počel popolnoma isto. Luknjic je celo še malo več.
wink-1.gif

Aha, dobro no, usta ima bolj zapolnjena.

Zelo verjetno je vsa stvar samo v psihologiji. To je pa res hudič.
frown-1.gif

Ampak ne bi rekla, da gre za bolezen.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Samo toliko, da ti povem, da ne boš rekel, da ti bolj razgledani nič ne povedo..ti bo prav prišlo, če boš hotel biti kdaj punčka v odnosu.
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.339
7.400
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
bonk.gif

V glavnem, mene je tudi vedno zanimalo, zakaj tisti homoseksualni partner (gay), ki igra v partnerstvu moško vlogo, potrebuje za seks moškega, saj bi lahko z žensko počel popolnoma isto. Luknjic je celo še malo več.
wink-1.gif

frown-1.gif

Res rabis bit genij da dojames. Zakaj gay potrebuje moskega? Ker so mu moski vsec. Ne vem a je to pretezko razumet? Zakaj pa ti seksas s tici? Sej si lahko stil od metle not porivas pa bos isto zadovoljena. To je analogija tvojemu (oprosti ampak precej omejenemu) razmisljanju.

Isto kot da bi nek gay spraseval hetero moske zakaj majo rajsi punce, sej konc koncev lahko tudi njega v rit. Ker hetero moske vzburjajo zenske. Zato ne seksajo z moskimi. Homoseksualne moske pa vzburjajo moski, zato seksajo z moskimi, ceprav bi ga lahko potisnili tudi v zensko luknjico.

Ne vem no...leta 2015 odrasli babi to razlagat. Sej ni cudno ce je stanje v drzavi kot je.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Še enkrat, poanta gej sexa je, da seksata 2 moška, v razmerju sta 2 moška. Če je en v odnosu ženska/transvestit, je to heteroseksualen seks. Največji del homo in bi populacije je versatile, se pravi so radi aktivni in so radi pasivni. Smo spet pri stereotipih, ki pravijo da je v odnosu en "poženščen". To pač ne drži, kot tudi ne to, da so "poženščeni" fantje geji. Tistih gejev, ki so "normalni" moški pač ne izstopajo in jih ne opaziš kot drugačne. Moški, ki so bili obdarjeni z več ženskimi hormoni radi izstopajo, se kontroverzno oblačijo, so radi dominirani (pač ženski hormoni). Taki so med homoseksualci in med heteroseksualci. Tisti pač uživajo v seksu ko so dominirani, pa naj bo to z ženske ali pa moške strani.
Gej moški si z žensko nima kaj počet, ker ga ne privlači, tako kot si to z drugo žensko nimaš kaj počet, pa čeprav si da gor strap on.
Najbolj žalostno je, da večina homofobije na alterju/sloveniji/na splošno izvira iz nekih bedastih stereotipov, ki izvirajo iz manjšine, ki pa je pač konkretno bolj izrazita in željna se izpostavljati. Pa ne da je s tem kaj narobe, daleč od tega. Je pa druga stran, ki je večina ne vidi/sliši/bere, ker se pač ne želi izpostavljati (pa ne zato ker se sramujejo, da so homo, ampak zato ker nimajo popolnoma nobene potrebe po tem, da so zvezde nekega showa). Imam dva gej prijatelja, ki sta na prvi pogled čisto enaka nekemu hetero moškemu, noben ne bi rekel, da sta homo, ker ne ustrezata stereotipoma. Pravzaprav sta celo slišala, da njima pač ne morejo bit všeč moški, ker ne zgledata kot geja. Na Alterju pa je vsak zagovornik enakih pravic oklican kot gej. Mene sicer noben ne užali s tem, se mi zdi bolj smešno kot kaj druga, ker jaz osebno sem popolnoma prepričan v mojo spolno usmerjenost in vem kaj me vzburja.
Nekateri tukaj bi za sebe rekli vse prej kot to, da so homofobi, kljub temu da uporabljajo žaljivke, ki so namenjene ravno homoseksualcem.
Sicer smo malo zašli, ker OP-ja je zanimalo samo kako poteka gej seks, ampak je tema, kot vedno, spet zašla v žaljenje in spamanje. Še en dokaz več, da bi se na vseh stopnjah izobraževanja moralo učiti več o spolnosti, seksu in odnosih tako v heteroseksualnih, biseksualnih in homoseksualnih odnosih. Je pa na internetu več kot dovolj materiala za prebrat, se podučit in pogledat tudi v svet drugače seksualno usmerjenih ljudi, če te to zanima. Alter ni niti približno primeren kraj za take debate, ker vokalna večina (ki se seveda vtakne v vsako temo in jo uniči z svojimi pripombami, ki niso nič druga kot žaljenje in homofobija) tukaj nima razjasnjenih niti osnovnih dejstev in je preveč otročja za normalen pogovor.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.339
7.400
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
bonk.gif

wink-1.gif

frown-1.gif

Res rabis bit genij da dojames. Zakaj gay potrebuje moskega? Ker so mu moski vsec. Ne vem a je to pretezko razumet? Zakaj pa ti seksas s tici? Sej si lahko stil od metle not porivas pa bos isto zadovoljena. To je analogija tvojemu (oprosti ampak precej omejenemu) razmisljanju.

Isto kot da bi nek gay spraseval hetero moske zakaj majo rajsi punce, sej konc koncev lahko tudi njega v rit. Ker hetero moske vzburjajo zenske. Zato ne seksajo z moskimi. Homoseksualne moske pa vzburjajo moski, zato seksajo z moskimi, ceprav bi ga lahko potisnili tudi v zensko luknjico.

Ne vem no...leta 2015 odrasli babi to razlagat. Sej ni cudno ce je stanje v drzavi kot je.

hysterical-1.gif

Sori no....ne zgražaj se nad stanjem v državi, ko sva pa menda oba ne isti strani, a si moreš mislit..........
grin1.gif

Sej se smejis lastni neumnosti.

Sicer pa nisva na isti strani. Dalec od tega. 40 dni nazaj sem vam poslal preprosto vlogo za svojo firmo. Po 25 dneh ste sporocili da vloga ni popolna (en dokument je manjkal, res je blo treba 25 dni o tem razmisljat) in napisali da imam 8 dni za dopolnitev sicer bo vloga zavrnjena. A ves 25:8

Tko da ne, nisva na isti strani. Pa ce smem sodit po prispevkih tu gor, potem pa definitivno nisva na isti strani. Jaz bi sodelavko s takimi vprasanji (kot so v tej temi) iz pisarne na hodnik preselil pa naj tam zrak krade. Ne res, tud kot sala, je tvoje vprasanje tako primitivno neumno da si zalitev za javno upravo.

Pa ti tega sploh ne bi pisal ce se ne bi se naprej sprenevedala. A ves.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.339
7.400
113
Zakaj bi pa jaz rabil izpit iz upravnega postopka? Dej razsvetli me. Mel sem zadevo na faksu, jo odpisal in to je to. A vidis da nisva na isti strani. Ko ti pokazem de.bilnost vasega poslovanja, mi to opravicis s tem da vam to omogoca zakon. Ni point v zakonu ampak v dejstvu da ste si vi vzeli 25 dni (za nekaj povsem preprostega, sam dopis je blo treba napisat), meni pa dali rok 8 dni. Ja ok, rok je pac 8 dni, zakaj ste pa vi rabili 25 dni ve pa samo lena referentka ki je zadevo vodila.

A ves ce natrosis nekaj neumnih izjav, potem ti izjava "oh neumna pa res nisem" ne pomaga ravno dosti - ljudje te sodijo po dejanjih (postih v tem primeru). Da pa utemeljiva - a ti dojemas kar jaz napisem? Napisal sem - "Jaz bi sodelavko s takimi vprasanji (kot so v tej temi) iz pisarne na hodnik preselil pa naj tam zrak krade." - ti nisi moja sodelavka. Zato te pac ne bom iz pisarne izselil. Ce pa bi imel tako sodelavko pa jo bi.

Tudi eventuelno te ne morem branit pred nasilnimi zavezanci v postopkih nadzora. Eventuelno lahko samo preiskujem kaj je privedlo do tvoje eventuelne tragicne smrti. To je (zal - in tu sem iskren) edino podrocje kjer ti lahko pridem prav. Drugih situacij kjer bos me eventuelno sluzbeno srecala, pa na sihtu ne bos dozivela.

In nic nimam proti tebi dokler ne zacnes takih neumnosti trosit naokoli. Preboli dejstvo da nismo vsi na forumu taki, da bi ti spregledali neumnosti samo zato ker si zenska.
Lahko noč

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Evo spet sem brisala.......a ni fajn, če malo penite?
Pozdravčki od nestabilnice.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.339
7.400
113
Ne rabis brisat postov. Ne skrbi za moj ZUP, mel sem ga na akademiji in na faksu. Nic takega na kar ne bi pozabil takoj po izpitu. Je pa zalostno, da se kar ne dojames da je zalostno da se tvojim sodelavcem zdi normalno da 25 dni pacajo en dopis. Ker jim pac dovoljuje zakon. Koliko asistenc zahtevate lahko iz evidenc razberem. In? kaj ma to veze s tvojimi neumnostmi v tej temi?

Ce ti je bil ZUP tezek izpit potem ne vem kaj zate obligacije predstavljajo.

Lahko noc se enkrat.

P.S. smo pa videli ze to tvojo prakso z brisanjem postov...ko ugotovis kok neumnosti se ti je zapisalo enostavno brises sporocila. Nestabilna?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.339
7.400
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ženska sem in zato trosim neumnosti. Policajem ni treba opraviti izpita iz ZUP.....
aplauz.gif
Džizs....no, sej je rekel en predavatelj na izpitu iz prekrškov, da je prišel en policaj in rekel, da se pač ne gre, ker se mu to zdi brezveze.....haha, in je kar šel stran od izpita.....epsko. Policajsko.
Apolon, lej, težko se pogovarjava.....
tongue-1.gif
Vidis ko res nimas pojma pa se kar trobezljas. Vsi policisti morajo v okviru policijske akademije opraviti predmet ZUP. Ne potrebujejo pa izpita iz upravnega poslovanja - ker je to dejansko brezveze. SO pa v dolocenem obdobju morali. Dam pa roko v ogenj da vecina policistov v sloveniji izpit iz prekrskov opravi z levo roko. ker je prekrskovno pravo poleg kazenskega procesnega in kazenskega materialnega, najbolj pokrita tema na predavanjih v akademiji.

pa malo si zacela mesat. prekrskovno pravo je prekrskovno pravo, upravno poslovanje pa upravno poslovanje.

Samo zato ker si zenska se ne pomeni da bomo neumnosti tolerirali. Lahko pa trolas dalje.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
In kaj ZUP pravi glede sprejema vlog in njih preizkusaoz pregleda? Koliko dni ima organ na voljo, da pozove vlagatelja k dopolnitvi vloge? 5, 15 ali 25? In kje v ZUP je določeno, da ima vlagatelj na voljo 8 dni, da dopolne vlogo?
Če ste že potrebovali 25 dni (okej, verjetno kak dan manj, če upoštevamo, da pošta hodi nekaj časa), da ste ugotovili, da je vloga pomanjkljiva, bi lahko dalo malce daljši rok za dopolnitev, recimo 15 dni. Seveda pa me lahko prepričaš v nasprotno in mi dokažeš, da je rok po ZUP lahko največ 8 dni ali pa edinole 8 dni, ker jaz paæ nisem tam struæko za ZUP kot ti, an.
frown-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.339
7.400
113
Pa sej ni point v ZUP. Po ZUP zadeva pomoje stima, sej vsak dan to gonijo, verjetno vejo kake roke imajo. Ampak nerealno je, da od organa, ki naj bi mu bilo v interesu davke pobirat, cakas 25 dni da te obvestijo da hocejo dopolnitev. Pazi 3-je poslovni partnerji so isto vlogo poslali z enakimi prilogami in je zadostovalo. pri meni s eje nekdo odlocil da hoce dopolnitev.

Itak je pa to cisti offtopic. pa mislim da sem mesecno kvoto sodelovanja izpolnil =P

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Po mojem pa ne štima najbolj...kolikor vem, mora organ v 5 delovnih dneh prečekirati vlogo in æe pri tem ugotovi, da je pomanjkljiva, pozvati vlagatelja k dopolnitvi vloge (tu rok ni določen v ZUP, vsaj kot je meni znano).

Seveda pa se lahko motim.