Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Še enkrat, poanta gej sexa je, da seksata 2 moška, v razmerju sta 2 moška. Če je en v odnosu ženska/transvestit, je to heteroseksualen seks. Največji del homo in bi populacije je versatile, se pravi so radi aktivni in so radi pasivni. Smo spet pri stereotipih, ki pravijo da je v odnosu en "poženščen". To pač ne drži, kot tudi ne to, da so "poženščeni" fantje geji. Tistih gejev, ki so "normalni" moški pač ne izstopajo in jih ne opaziš kot drugačne. Moški, ki so bili obdarjeni z več ženskimi hormoni radi izstopajo, se kontroverzno oblačijo, so radi dominirani (pač ženski hormoni). Taki so med homoseksualci in med heteroseksualci. Tisti pač uživajo v seksu ko so dominirani, pa naj bo to z ženske ali pa moške strani.
Gej moški si z žensko nima kaj počet, ker ga ne privlači, tako kot si to z drugo žensko nimaš kaj počet, pa čeprav si da gor strap on.
Najbolj žalostno je, da večina homofobije na alterju/sloveniji/na splošno izvira iz nekih bedastih stereotipov, ki izvirajo iz manjšine, ki pa je pač konkretno bolj izrazita in željna se izpostavljati. Pa ne da je s tem kaj narobe, daleč od tega. Je pa druga stran, ki je večina ne vidi/sliši/bere, ker se pač ne želi izpostavljati (pa ne zato ker se sramujejo, da so homo, ampak zato ker nimajo popolnoma nobene potrebe po tem, da so zvezde nekega showa). Imam dva gej prijatelja, ki sta na prvi pogled čisto enaka nekemu hetero moškemu, noben ne bi rekel, da sta homo, ker ne ustrezata stereotipoma. Pravzaprav sta celo slišala, da njima pač ne morejo bit všeč moški, ker ne zgledata kot geja. Na Alterju pa je vsak zagovornik enakih pravic oklican kot gej. Mene sicer noben ne užali s tem, se mi zdi bolj smešno kot kaj druga, ker jaz osebno sem popolnoma prepričan v mojo spolno usmerjenost in vem kaj me vzburja.
Nekateri tukaj bi za sebe rekli vse prej kot to, da so homofobi, kljub temu da uporabljajo žaljivke, ki so namenjene ravno homoseksualcem.
Sicer smo malo zašli, ker OP-ja je zanimalo samo kako poteka gej seks, ampak je tema, kot vedno, spet zašla v žaljenje in spamanje. Še en dokaz več, da bi se na vseh stopnjah izobraževanja moralo učiti več o spolnosti, seksu in odnosih tako v heteroseksualnih, biseksualnih in homoseksualnih odnosih. Je pa na internetu več kot dovolj materiala za prebrat, se podučit in pogledat tudi v svet drugače seksualno usmerjenih ljudi, če te to zanima. Alter ni niti približno primeren kraj za take debate, ker vokalna večina (ki se seveda vtakne v vsako temo in jo uniči z svojimi pripombami, ki niso nič druga kot žaljenje in homofobija) tukaj nima razjasnjenih niti osnovnih dejstev in je preveč otročja za normalen pogovor.