Geji

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Jest razumem odpiratelja teme,ko se sprašuje kako lahko zgleda sex.
Sicer me ne briga in se obrnem stran,če slučajno vidim poljub med geji,če bi videl odnos bi pa bruhal !
Ampak dejstvo je,da smo ljudje naravna bitja,ki imamo namenjene genitalije za določene stvari.Problem nastane,če kakšna stvar ne gre gladko notri in potem nastanejo posledice ali poškodbe! V nasprotnem primeru lahko moški v ženski ne naredi nič poškodb,ampak samo korist za oba. Ja problem je pa to,ko na vsak način nekateri hočjo nekam zadevo utaknit,pol bodo enkrat najdli luknje v nosu??
Se nebi čudil,ker zahtevajo pravice,ko si jih ne zaslužijo,ker eden od istospolnih nima nič z zaslugami ali celo oba !!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
V nasprotnem primeru lahko moški v ženski ne naredi nič poškodb,ampak samo korist za oba.
Tudi pri ženskah so poškodbe pri seksu nekaj običajnega. Sicer so ponavadi neopazne, ni pa vedno tako.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
Od kolega zanenc baje 2x na masec faše s straponom v rit od dekline, da mu nebi kaj čudnega prišlo na pamet..je baje mal bi...
smile-1.gif
pa so vsi srečni.

Za OPja pa, naj si banano al neki naolji pa nabije v rit, večkrat, pa da vidi če mu to paše. Ritna luknja ima itak ogromno živčkov, takoj za penisom/ščegijem.

To je to.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Še enkrat, poanta gej sexa je, da seksata 2 moška, v razmerju sta 2 moška. Če je en v odnosu ženska/transvestit, je to heteroseksualen seks. Največji del homo in bi populacije je versatile, se pravi so radi aktivni in so radi pasivni. Smo spet pri stereotipih, ki pravijo da je v odnosu en "poženščen". To pač ne drži, kot tudi ne to, da so "poženščeni" fantje geji. Tistih gejev, ki so "normalni" moški pač ne izstopajo in jih ne opaziš kot drugačne. Moški, ki so bili obdarjeni z več ženskimi hormoni radi izstopajo, se kontroverzno oblačijo, so radi dominirani (pač ženski hormoni). Taki so med homoseksualci in med heteroseksualci. Tisti pač uživajo v seksu ko so dominirani, pa naj bo to z ženske ali pa moške strani.
Gej moški si z žensko nima kaj počet, ker ga ne privlači, tako kot si to z drugo žensko nimaš kaj počet, pa čeprav si da gor strap on.
Najbolj žalostno je, da večina homofobije na alterju/sloveniji/na splošno izvira iz nekih bedastih stereotipov, ki izvirajo iz manjšine, ki pa je pač konkretno bolj izrazita in željna se izpostavljati. Pa ne da je s tem kaj narobe, daleč od tega. Je pa druga stran, ki je večina ne vidi/sliši/bere, ker se pač ne želi izpostavljati (pa ne zato ker se sramujejo, da so homo, ampak zato ker nimajo popolnoma nobene potrebe po tem, da so zvezde nekega showa). Imam dva gej prijatelja, ki sta na prvi pogled čisto enaka nekemu hetero moškemu, noben ne bi rekel, da sta homo, ker ne ustrezata stereotipoma. Pravzaprav sta celo slišala, da njima pač ne morejo bit všeč moški, ker ne zgledata kot geja. Na Alterju pa je vsak zagovornik enakih pravic oklican kot gej. Mene sicer noben ne užali s tem, se mi zdi bolj smešno kot kaj druga, ker jaz osebno sem popolnoma prepričan v mojo spolno usmerjenost in vem kaj me vzburja.
Nekateri tukaj bi za sebe rekli vse prej kot to, da so homofobi, kljub temu da uporabljajo žaljivke, ki so namenjene ravno homoseksualcem.
Sicer smo malo zašli, ker OP-ja je zanimalo samo kako poteka gej seks, ampak je tema, kot vedno, spet zašla v žaljenje in spamanje. Še en dokaz več, da bi se na vseh stopnjah izobraževanja moralo učiti več o spolnosti, seksu in odnosih tako v heteroseksualnih, biseksualnih in homoseksualnih odnosih. Je pa na internetu več kot dovolj materiala za prebrat, se podučit in pogledat tudi v svet drugače seksualno usmerjenih ljudi, če te to zanima. Alter ni niti približno primeren kraj za take debate, ker vokalna večina (ki se seveda vtakne v vsako temo in jo uniči z svojimi pripombami, ki niso nič druga kot žaljenje in homofobija) tukaj nima razjasnjenih niti osnovnih dejstev in je preveč otročja za normalen pogovor.

Hvala za razlago. A lahko se o seksu samem napiees?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Od kolega zanenc baje 2x na masec faše s straponom v rit od dekline, da mu nebi kaj čudnega prišlo na pamet..je baje mal bi...
smile-1.gif
pa so vsi srečni.

Za OPja pa, naj si banano al neki naolji pa nabije v rit, večkrat, pa da vidi če mu to paše. Ritna luknja ima itak ogromno živčkov, takoj za penisom/ščegijem.

To je to.

Nisem spraseval o tem kako se cuti, ampak kako poteka.

A razumes

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
smile-1.gif
pa so vsi srečni.

"od kolega znanec" ja.... a to je spet tista fora, ko nekdo sprašuje "za prijatelja", v resnici pa govori o seb
zmaga.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
Jaz tega tipa ne poznam, mi pa je kolega pravil zanjga. Če še kaj ni jasno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
smile-1.gif
pa so vsi srečni.

To je to.

A razumes

pisuka si cuden. poteka tako kot pri tebi, najprej en pol ure prosi, ce ga lahko mal poboza, in ce drugega ravno ne boli glava, ali ni prevec utrujen, se mu preda. Najprej malo predigre, pol verjetno sledi penetracija, enemu pride, drugemu malo kasneje, s pomocjo rok ali ust. in to je to...

pa valda si kdaj ze sexal?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.935
6.012
113
sgh
013-drunken-lesbo-kiss.jpg

Že kozlaš ?

sajkek
Za začetku danke/anusa je ogromno živčnih končičev.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Obstaja neka teorija, zakaj je bolje biti [cenzura]: ni treba "pazit", nima "tistih" dni, lahko gresta skupaj na pir itn...
evil.gif

Sicer pa-čimveč pedrov, da ostane več žensk za nas normalne.
cheer.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
smile-1.gif
pa so vsi srečni.

To je to.

A razumes

pisuka si cuden. poteka tako kot pri tebi, najprej en pol ure prosi, ce ga lahko mal poboza, in ce drugega ravno ne boli glava, ali ni prevec utrujen, se mu preda. Najprej malo predigre, pol verjetno sledi penetracija, enemu pride, drugemu malo kasneje, s pomocjo rok ali ust. in to je to...

pa valda si kdaj ze sexal?
Sem. Tut opis je precej tocen. Sklepam, da tut gejevski drzi. Torej oba spermata po zavesah itd.

Hvala. Zdej vem vse.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.995
406
83
Joj no, berem že 2 dni to temo, pa do zdaj sem se vzdržal odgovorov, sedaj pač ne morem več, ker je prešlo meje zdravega razuma.
Naj najprej povem da nisem gej (kar sploh ni važno konec koncev), sem pa doštudiral v medicinski smeri in mi je človeška anatomija in psihologija jasna.
Torej pri homoseksualnem odnosu bi se orientiral na dve plati in sicer fizično in psihično.
Najprej psihična, za katero, mislim da se avtor ne zanima.
Tako kot mene in večino moške populacije privlačijo ženske, tako geje privlačijo moški. Besedo privlačijo lahko zamenjaš z vzburjajo ali rajcajo. Torej je to predpogoj za en kolikor toliko normalen spolni odnos (pač tako da bosta uživala oba).

Iz fičnega vidika gre pa tako: Tisti ki daje, pomojem ni problem za razumet. Pač gre za podobno zadevo kot pri heteroseksualnem oz. če sem natančnejši vaginalnem spolnem odnosu. S to razliko, da zna biti v tem primeru še malo bolj intenzivno, ker je analna odprtina tesnejša od vagine (anatomija).
Pri tistem ki sprejema penetracijo je pa spet v glavni vlogi anatomija sama. Namreč, anusna odprtina je polna živčnih končičev in vzburjenje le te, povzroča lagodne občutke (najbrž tudi sam čutiš lagodje ko odvajaš blato). Če gremo globje, je tukaj še prostata, katere draženje ravno tako vzpodbuja lagodne občutke + draženje prostate povzroči izliv oz. po tvoje svršenje, ti pride...
Tako da dejansko lahko dva homoseksualca z analno penetracijo doživita vrhunec oz. izliv sočasno, seveda v idealnih pogojih. Lahko si pa tudi pomagata z rokami, usti itd...

Upam da sem razložil pojme, vsekakor je za idealen spolni odnos potrebna fiziološki in psihološki nivo!
Pač, važno da uživamo in da smo v tem udeleženi prostovoljno in zavestno. Eni heteroseksualno, drugi pa homoseksualno.

Lp

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.995
406
83
Vbistvu je tam šlo takole:
Melkijad kaj je to pedofilija?
Nič lažjega Pipi, stopi z mano :D