Garmin Nuvi - več kart na eno kartico

fifi

Zelenc'
2. dec 2008
23
0
1
Mislim da je prav tu problem, namreč sem mislim če je original da jo samo iz kartice preneseš v napravo.
Lahko na kratko napišeš kako to gre z mapsource ker tega še nisem delal.
hvala za tvoj trud

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nič težkega , samo počasi pa se zberi . Vse bo šlo .Pa še za naprej boš znal tudi .Če pa bodo kakšne nejasnosti ti bomo pa pomagali .

fifi

Zelenc'
2. dec 2008
23
0
1
Vem da se ti bo zdelo čudno vprašanje a ni to posodobitev karte ki sem jo že naredil

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Se mi ne zdi nič čudno . Če ne veš ali nisi nikoli tega delal . Zato smo mi tukaj da ti pomagamo . Tudi mi nismo vedeli .Dej prosim naredi printscreen nuvija in sd da vidmo kaj si naredil noter.

fifi

Zelenc'
2. dec 2008
23
0
1
Še nekaj ko sem sedaj malo pogledal to namestitev naj ti samo omenil da sem dal na SD kartico CNE že odklenjeno kartico tako da ta ni za mapsource, če to kaj pomeni.

fifi

Zelenc'
2. dec 2008
23
0
1
Na garminu ni več CNE ker sem jo zbrisal in hotel naložiti novo odklenjeno pa ni dosti prostora zato sem jo dal na SD kartico
garmin.jpg

Na original SD kartici pa je takole:
adria2.jpg

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ta gmapsupp.img na SD je AR in .unl je vredu . Iz nuvi-ju prenesi gmapprom.sum na SD. CNE nimaš nikjer ker je dolga cca 2 gb

Nazadnje urejeno:

fifi

Zelenc'
2. dec 2008
23
0
1
Sem sedaj malo zmeden, po sliki sodeč sedaj nimam na garminu nič na Sd pa originalno adrio.
sedaj me zanima kaj je s to gmaprom.sum datoteko, jo prenesem na SD na kateri je CNE.
Oprosti samo res ne razumem.

fifi

Zelenc'
2. dec 2008
23
0
1
Ko zaženem updajter mi javi da je naložena zadnja različica programske opreme 7.10

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
FW je zadnji ja . Gmaptz pa ni . Dej ga ven iz garmina npr. na namizje da ga ne bo več notri .Pa potem zaženi webupdater

fifi

Zelenc'
2. dec 2008
23
0
1
Joj oprosti nisem prej se pravilno izrazil ali dal pravo sliko ko sem izbrisal karto na sami napravi sem tudi novo CNE (odklenjena in brez skandinavije posnel na SD vendar na drugo in mi je stvar delovala le da sem menjal kartice. Pač drugače nisem znal
Na tej drugi kartici pa je takole
CNE 2011.4 brez skandinavije
cne.jpg

Zato pa sem hotel to orig.Adrio spraviti na napravo ker ni dovolj notranjega spomina.