Garmin Mobile PC

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Kako pa uporabljam mape, imam EU in Adriaroute v mapsourse in tudi v nRoute, v Mobile PC pa ne vidim, niti v mapsource ni mape za izbrati da bi jo lahko prenesel?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:

1. Z Garmin uradne strani si prenesite in inštalirajte si Garmin Mobile PC.
https://buy.garmin.com/shop/st...9&pID=13484

Tole je update only.
rolleyes-1.gif

Je kje mogoče cela verzija?

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Meni stalno javlja da nimam osnovne verzije inštalirane,karkoli iščem povsod je samo update.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
jezen.gif

A mi lahko kdo prosim prilepi gor slovensko .gtt datoteko iz mape garmin/text na nuviju!? Je to tako težko?! Lahko pa pošljete tudi na mail matejdro@gmail.com, če že na ZS ali pa kar v temo nočete!

jezen.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Sem že dobil. Hvala tistemu, ki mi je poslal in bi ga prosil, da mi se javi, da mu nakažem alte. (naj še mi napiše njegov e-mail naslov, da bom vedel, da je pravi)

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Saj bi sam to naredil, samo sem nuvija do petka posodil in jutri rabim navigacijo.

jerrry

Zelenc'
1. maj 2008
5
0
1
kje bi pa dubu ............... brisano

ko boš pa še tretjič vprašal isto boš imel lepe prvomajske
smile-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

jerrry

Zelenc'
1. maj 2008
5
0
1
ni treba sm najdu
brisan piratski link. To si namerno tretjič naredil za praznike?
pa lep pm

Nazadnje uredil moderator:

tomos

Pripravnik
2. maj 2008
57
0
6
Pozdravljeni.

Mene zanima če je že kdo povezal z ne-garmin USB GPS (npr. BU-353) z Garmin Mobile PC, če je kako?
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik tomos pravi:
Pozdravljeni.

Mene zanima če je že kdo povezal z ne-garmin USB GPS (npr. BU-353) z Garmin Mobile PC, če je kako?
cheer.gif

Predhodna stran tega topica, zadnja slika !!!

Če je vse odklenjeno pravilno potem program najde sam. BT GPS sprejemnik je najden na serijskem portu, ki je v BT konfiguraciji prikazan kot outgoing port!

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Razlika med prikazom zemljevida v Mapsource in Mobile PC.
Gre za AdriaRoute 2.00 preneseno iz Mapsource v Mobile PC. V Mobile PC nisem mogel narediti rute po znanih cestah, zato sem postal pazljiv in opazil, da v MobilePC nekatere ceste (manjše) mankajo. Prikaz podrobnosti je nastavljen v obeh programih na maksimum, povečava enaka. Iz istega Mapsourca prenešeni zemljevid v Mobile XT na dlančniku in nRoute na istem PCju kot je MobilePC pa te ceste prikaže!

Na izbranih slikah je razvidno, da manjkajo samo deli cest!

Mapsource

Garmin Mobile PC

Nazadnje urejeno:

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Še zmerom imam probleme,tudi če dodam ključ v c:\GarminMobilePC\sw.unl mi program štarta pod trial.Ne vem kaj delam narobe.