Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
KSZ
Je kak program, ki ti kaže preprosto samo HR? Nekaj sem probaval pa nisem nič naštimal. Al pa preprosto ne znam
. Nič posebnega ne rabim. Pa še, če že sprašujem, se da kako naštimat, da se monitorji med tekom recimo, ne spreminjajo. Da ko tečem, imam naštimano samo na bitje srca, ali pa sam na podatke hitrosti, tempa,.... Je pa čist hudo, ko po mraku tečeš in maš lučko skoz prižano
Lepo, tole slišat. Še eno vprašanje za garmin znalce. Obstaja še kak drugi model garmin ure, ki ima enostavno navigacijo po naprej vnešenih rutah (brez zemljevida). Fenix3 vem da ima, pa števc Edge 25, Obstaja še kak tekaški model, ki je manjši od fenix, ki bi to imel, pa da bi imel še profil za kolo.
Forerunner 230 naj bi imel profil za kolesarjenje, navigacije pa nima. Čeprav profil ni omenjen, na njihovi strani
Jaz uro tudi stuširam, površinsko je čista, sam ob strani sta luknici in tam se mi nabira svinjarija. Sem poskusil narahlo s zobno ščetko a ni šlo dol. Grem zdele na kolo, verjetno me bo dež dobil in bo še uro spucal 😂
Včeraj sem imel na roki Forerunner 735xt. Lahka in prijetna za nosit. Le barometer ji manjka.
Kot alternativa je še tu Fenix3 HR.
Kako dolgo vam zdrži baterija, ko imate izklopljen GPS? Ker večinoma hodim in igram tenis mi GPS ni nujna zadeva.
GPS bom uporabljal za tek, kolo, smučanje.
Bluetooth bo vedno na On, ker rabim pametno uro za klice,SMS in mail.
Kako je na roki? Izgeda glumazno, kje se ga da probat na roki?
Spartan zgleda po specifikacijah samo našminkan Ambit3, drugače pa ni videti, da bi imel kako novo funkcijo oz. kaj takega, kar se že z Ambitom 3 ne bi dalo. Zgleda pa fino.
Lepo zgleda ta Spartan, vendar nima pulsmera v uri. Za božič bo baje v Spartan Sport verziji v Ultra pa žal ne. Tudi smartwatch ima samo obvestila in nič drugega.
Precej berem, da je v Fenix3 nenatančen GPS, kar mi je čudno glede na to, da gre za Garmin. Da puls meter ni v nulo natančen mi je jasno(tehnologija v povojih) za GPS pa me čudi.
Bom preveril kakšna je cena za Fenix3 in se bom potem odločil ali počakam na Fenix4.
Imam fenix3. Baterija zdrži nekako od 12 do 14 dni brez uporabe gps stalno priključen bluetooth zaradi povezave s telefonom. Gps v rangu ostalih ur tudi sunto ima nekaj podobnega. Kakšna bo Fenix 4; nekateri forumi pravijo da gre v smeri Apple watch( več šminke in nešportnih funkcij), kar pa meni ni preveč všeč.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.