Hvala. Malo nerodno sem se izrazil. Na PC-ju bi rad spreminjal izgled zaslonov pri dejavnostih (TEK-->zaslon 1, zaslon 2...)Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Je ja.
More-> garmin devices-> fenix 3-> connected apps -> watch faces..
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Hvala. Malo nerodno sem se izrazil. Na PC-ju bi rad spreminjal izgled zaslonov pri dejavnostih (TEK-->zaslon 1, zaslon 2...)Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Je ja.
Polar ima to super rešeno. Na PC-ju customiziraš izgled zaslonov pri dejavnostih in potem sinhroniziraš
Hvala ti za to...vendar kolikor jaz to razumem, so to navodila, kako NA URI spreminjam DATA SCREEN!. ker pa je to zelo zamudno in nepriročno sem jaz to želel spreminjati preko Garmin Connecta na PC-ju. In tega v nobenem manualu ne vidim (ne izključujem pa možnosti da piše)Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Je ja.
Polar ima to super rešeno. Na PC-ju customiziraš izgled zaslonov pri dejavnostih in potem sinhroniziraš
RTFM!!!
Najdeš jih tudi tukaj http://support.garmin.com/supp...&country=US
Bo tole http://www8.garmin.com/manuals/webhelp/fenix3/EN-US/GUID-638CD68D-11B0-4D9C-B8B7-E28D15EC4566.html dovolj?
V PDFju pa je to opisano na strani 17!
Če pa potrebuješ kakšno polje, ki ga v uri ne najdeš, po poglej na https://apps.garmin.com/en-US/devices/fenix3/appTypes/datafield/apps?sortType=mostPopular
Citat:
Uporabnik Smajo pravi:
Evo za tiste, ki imajo preveč denarja. http://explore.garmin.com/en-US/fenix/#chronos
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Primer, sem bil z Ambitom 2 v tujini, tam napolnil spomin in nikakor nisem mogel prenesti posnetkov ne na splet in ne lokalno na telefon ali tablico. Ambit 3 sinhronizacijo sicer omogoča, ne omogoča pa spreminjanje ekranski prikazov.
Pri F3 pa je stvar zelo enostavna, saj ga preko BT povežem s telefonom, da se izvede sinhronizacija (pri tem se posodobijo tudi vsi programi, se prenesejo morebitne nadgradnje, ali pa lahko naložim nove Appse), sinhronizacijo lahko izvedem tudi preko WiFi, lahko pa ga preko USB OTG fizično povežem s telefonom in prenesem imenik ACTIVITY.
Citat:
Pozdravljeni
Kako pa kaj perete HR trak od Fenixa3? S senzorjem? Ker kolikor sem gledal, se senzor ne da odstraniti?
Jest delal na usti način, potem so mi pa tisti kovinski gumbi začeli barvo spreminjat. Sedaj dam senzor dol s traku oboje operem in to je to.Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Pozdravljeni
Kako pa kaj perete HR trak od Fenixa3? S senzorjem? Ker kolikor sem gledal, se senzor ne da odstraniti?
V mojem primeru je "škatlica" s senzorjem na elastični trak pritrjena na dveh mestih (s kovinskimima gumboma) in jo z lahkoto odstranim, vendar pa (glede na to, da je senzor vodotesen) po vsaki uporabi vse skupaj (ne ločim senzorja od traku!) operem pod pipo in nato pustim v umivalniku v 20 cm vode še kakih 10 minut, nato pa obesim, da se posuši. In tako (pri F3) že leto in pol in vse deluje BP in predvsem trak nima nobenega vonja.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Našel na spletu, da je mogoče povezano z nižjo zunanjo temperaturo. Danes je ura prvič ponorela in res je bilo zunaj tudi prvič "mraz".
Zdaj sem notri cca 2 uri pa se je zadeva umirila. Javim jutri ko bo pod -5 kaj se dogaja.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
En tip ima že 5 uro pa nič boljše. Baje delajo na softverski rešitvi. Bom počakal, garancijo še imam leto in pol.
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Sicer pa, kolikšna je statistična verjetnost, da dobiš 5 ur zapored z enako napako? Veliko večja je verjetnost, da se ura 5x zapored "pokvari" šele pri uporabniku iz že kakšnega, včasih prav bizarnega, razloga. Meni, naprimer, se je to zgodilo s Casio ProTrekom 80, ki mu je senzor uničil točno določen tip deodoranta.
.