Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Včasih zna pa tudi kateri od Watchfacov bit požrešen, sploh če je slabo spisan.
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Včeraj sem naredil pohod na Lisco. Štaratal na Bregu, do vrha in nazaj po isti poti. Malo sem bil presenečen nad natančnostjo ure. Ni ravno natančna. Čas ja, sled ne. Višinomer sem tudi ročno nastavil spodaj, zgoraj je strigel za cca 10 m. To je bila moja prva mal daljša tura v hrib s to uro, drugače sem krožil malo po vinskih goricah okoli doma, sam nisem se ravno poglabljal v natančnost. No, pot se mi je zdela kar točna. Kar se tiče višinske, me niti ni ganilo, ker niti nisem pričakoval geodetske natančnosti, pot bi pa vendarle lahko bolj točna. Marsikje je bilo vek kot +- 100 metrov levo desno in več. Glonass je bil prižgan.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Včeraj sem naredil pohod na Lisco. Štaratal na Bregu, do vrha in nazaj po isti poti. Malo sem bil presenečen nad natančnostjo ure. Ni ravno natančna. Čas ja, sled ne. Višinomer sem tudi ročno nastavil spodaj, zgoraj je strigel za cca 10 m. To je bila moja prva mal daljša tura v hrib s to uro, drugače sem krožil malo po vinskih goricah okoli doma, sam nisem se ravno poglabljal v natančnost. No, pot se mi je zdela kar točna. Kar se tiče višinske, me niti ni ganilo, ker niti nisem pričakoval geodetske natančnosti, pot bi pa vendarle lahko bolj točna. Marsikje je bilo vek kot +- 100 metrov levo desno in več. Glonass je bil prižgan.
Zato imam jaz suunto
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Razen te je ne natančnosti, je ura zame še vedno oh in sploh. Dejstvo je, da sem pričakoval boljšo natančnost, resnica pa je tudi, da če mi pokaže, da sem šel 300 metrov ob cesti, me tut ne uniči dneva. Sem poor rekreativc, sedaj, ko je še mrzlo, sem na nogah, potem kolo in pohodi, mogoče kak tek.
Rad pa vidim približno natančnost. Mal me je zasvojila ta fenix, ker prej nisem v prostem času nosil ur, sedaj jo.
Ok, dost pljuvanja. Kako naštimam stopnice, ker sedaj takoj priden do cilja. V službi imam 3 štuke. V ponedeljek sem se 60+ krat povzpel in naredil v celem dnevu dobrih 12 jurčkov korakov. Mal veliko se mi zdi, za cel dan. Sedaj to kako kalibrirat?
Opravičujem se za butaste vprašanje in komentarje, žal ne znam drugače pridet do podatkov.
Nastavite dolžine koraka. Greš v garmin connect na telefonu, poišči povezano napravo, klikni nanjo, uporabniške nastavitve, čisto spodaj imaš dolžino koraka po meri.