Garmin Fenix 3, Suunto Ambit 3, Polar V800

skylili

Zelenc'
2. jun 2015
4
0
1
Jaz sem pa včeraj dobil zaščitno "folijo" za ekran Garmin Fenix 3..Vikuiti Cv8..ampak uro bom nabavil komaj naslednji mesec..odločam pa se med srebrno in klasično grey..srebrna z črnim paščkom je tudi zelo lepa.

Zanima me kje v Slo. jo naj kupim? Imel namen pri agp.si iz Kranja in med a2u.si iz Senčurja?! Mogoče kakšne izkušnje, ker 450e ni ravno malo denarja :)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
kje si jo kupil? upam, da ne v agp iz kranja, ker sedaj imam pa precej slabe izkusnje in pri njih niti podloge za miske ne kupim vec. krasni hinavci, sem mislil, da so taksni samo pri prodajalcu avtomobilov iz kranja.

Kva paj blo? Moje izkušnje z njimi so pozitivno pozitivne
rolleyes-1.gif

skylili

Zelenc'
2. jun 2015
4
0
1
Po dolgem čakanju prebiranju oz. da sem dovolj"našparal " sem danes dobil Garmin Fenix 3 grey+hr! Naročil pa sem jo iz spletne trgovine sport 11 (Senčur) cena je bila 421 evrov...že ob odprtju škatle, ko jo zagledaš je prava lepota.V živo je preklemano lepa, kot pa preko slikic na netu...ampak sprobal še je nisem in tudi ne nalepil zaščitne folije ;-)

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Ti vsako stvar, ki jo kupiš priporočaš...

od slušalk, herota, acid-a, ajphona, verjetno mi je kaj še ušlo.

Števca nisi nikjer pohvalu, pa samsung je bil sumljiv
tongue-1.gif

Ja res imam fotografski spomin, kaj sem jedu včer mi je pa že ušlo :D

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Zato ker vsakič pred nakupom vse možno preberem in ponavadi naredim bestbuy
grin1.gif

Stevec je bil ok, če od športanja samo kolesariš. Fajn te motivira, ko vidis višince pa napredek z uporabo HRM. fiksiranje GPS povezave je pa trajalo celo večnost. Prodal sem ga instantno, nov lastnik zadovoljen.

Samsunga ne priporočam.
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
No, od danes tudi jaz zadovoljen lastnik Garmin Fenix 3. Do zdaj sprobal samo 10km s kolesom po mestu in je natančnost, kot more bit. Zvečer sprobam še trail run po Rožniku, da vidim, kakšno je stanje pod krošnjami dreves. Upam, da moja nima takšnih problemov kot nekateri na Garmin forumu. Videz ure pa absolutno zakon.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Prepozno sem prišel domov včeraj in sem imel čas samo za 3km na odprtem, danes pa delam cel dan in spet ne bo kaj.
Na odprtem je natančen, na cesti kaže lepo po pločniku sled.

Je pa ena stvar nadležna in sicer obvestilo, ko vzpostavi/prekine bluetooth povezavo.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Sprobal na hitro, za kaj več ni časa, ker pakiram za dopust
cool-1.gif
Meni se zdi čisto ok natančnost, na parih koncih ga malo zanese, drugače pa daleč od primerov na forumu, kjer so imeli po 50 metrov cik cak sled.

susko

Zelenc'
14. okt 2015
4
0
1
Imam vprašanje glede Fenix 3, in sicer glede pametnih obvestil na uri. Vse se lepo prikazuje (klici, mail, koledar..) razen SMS sporočil iz pametnega telefona (Note 3) Obvestilo sicer dobim, pošiljatelj in text pa se ne prikažeta??
Hvala

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
V nastavitvah sporočil si vklopi predogled sporočila in ti bo kazalo. (sporočanje - nastavitve - predogled sporočila).