Citat:
Uporabnik susko pravi:
Sem instaliral najnovejšo verzijo, ampak nisem prepričan če je vse ok. Namreč v Garmin Expres mi piše verzija FW 5.0, v napravi F3 pa 6.15 beta, katero sem kasneje instaliral??
Če si inštaliral tako, da si z Garminove strani dol potegnil ZIP datoteko, jo razpakiral in nato RGN datoteko z urejevalcem datotek preku USB povezave prenesel na F3, potem imaš BETA verzijo (zadnja je 6.15b).
Če pa je šla nadgradnja skozi avtomatično (GarminExpress ali WiFi ali BT preko Garmin Connect), potem pa imaš 5.00.
Verjetno veš, da Garmin zadnje mesece pri teh napravah prakticira način dveh vzporednih poti: stabilne verzije FW in beta verzije, ki se med sabo ne "mešajo". "Prestop" je sicer možen, vendar pa pri njem izgubiš vse nastavitve in vadbe (naprava je taka, kot bi prišla iz trgovine).
V beta liniji, ki je namenjena naprednejšim uporabnikom (pa ne naprednejšim športnikom, ampak ljudem, ki uživajo v testiranju novih funkcij) so nadgradnje vsakih nekaj dni, stabilne verzije pa so redkejše, se pa v njih znajdejo prav vse funkcije, ki so se v beta verzijah dobro izkazale.