Garmin Express vse v enem programu

raza

Pripravnik
19. jun 2011
212
24
18
Kot piše na povezavi , naj bi bil popravek na razpolago od 7. 2., vendar samodejno posodabljanje te posodobitve ne ponudi.
Tudi zadnja verzija, ki je na voljo za namestitev nosi oznako 3.2.29.0

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36
Prav imaš ...

OPOMBA:
v3.2.30.0 je odstranjena iz strežnika.
Najnovejša različica je zopet v3.2.29.0

Nazadnje urejeno:

raza

Pripravnik
19. jun 2011
212
24
18
Grafično močno spremenjena - dodelana. Bomo videli kako bo delovala, kar je v končni fazi bol važno.

Changes Include:
• A new home screen lets you view all your devices in one place. Select a device from the home screen to view a device's dashboard.
• Garmin Express leads you through updates and other tasks with a step-by-step process, with clear status notifications along the way.
• Each device dashboard offers relevant menu options, based on device type (automotive, fitness, etc.), making it easy to find what you need.

Nazadnje urejeno:

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36
Citat:
Uporabnik Risto pravi:
Nova verzija Garmin Expres 4.0.2.0 ...

Citat:
Uporabnik raza pravi:
...
Changes Include:
• A new home screen lets you view all your devices in one place. Select a device from the home screen to view a device's dashboard.
• Garmin Express leads you through updates and other tasks with a step-by-step process, with clear status notifications along the way.
• Each device dashboard offers relevant menu options, based on device type (automotive, fitness, etc.), making it easy to find what you need.

New link:
Read more at;
https://forums.garmin.com/showthread.php?212881-Garmin-Express-Release-Notes

Download:
http://download.garmin.com/omt/express/B/GarminExpressInstaller.exe

a0aw7d.jpg

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Na njihov strežnik se ne morem prijaviti za nadgradnjo vozil in glasov.
Je to pri meni kakšen kiks al pri njih?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če greš na Vozila in glasovi vrže napako strežnika, če pa klikneš na orodja pa boš našel Glasove in vozila in jih lahko brez problema namestiš.

Gledam sliko od @Genius3 in ne najdem teh nastavitev pa če se na glavo postavim.
Če kliknem ponovna namestitev zemljevidov mi nikjer ne ponudi možnosti za izbrat samo napravo ali samo Pc.

Dobro so zopet zašuštrali ta program, še dobro, da imam setup prejšnje verzije.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Sem sedaj probal ponovno namestitev, pa še na pc nimam nameščene 2015.30, pa mi je samo nuvija zaznalo, tako, da mislim, da še bo kaka različica, preden bo izšla 2015.40
evil.gif

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Če greš na Vozila in glasovi vrže napako strežnika, če pa klikneš na orodja pa boš našel Glasove in vozila in jih lahko brez problema namestiš.

Gledam sliko od @Genius3 in ne najdem teh nastavitev pa če se na glavo postavim.
Če kliknem ponovna namestitev zemljevidov mi nikjer ne ponudi možnosti za izbrat samo napravo ali samo Pc.

Dobro so zopet zašuštrali ta program, še dobro, da imam setup prejšnje verzije.

pri ponovni instalaciji res nimaš možnosti izbire kam bi namestil
pri novi posodobitvi kart pa imaš poglej sliko moder napis Možnosti namestitve

343g9w3.jpg

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Samo to je popolna bedarija.

Recimo, da nekdo na novo naloži operacijski sistem (pred tem je že imel nameščeno verzijo 2015.30 na pc ), potem bo moral čakat na nov izid karte, da bo lahko namestil na Pc?

Podobne teme