Garmin Express vse v enem programu

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Baje je problem z Windows instalerjem 4.5. Potrebno ga je ponovno namestiti.
Vir za prečekirat:
Klik

Upam, da je to to.

P.S. 8 post

Vidim, da sem spregledal datum za ta odgovor Garmina (22.5.2014), takoda nebo nič z podporo.

Nazadnje urejeno:

Mirko_Barkovic

Fizikalc
16. mar 2009
894
64
28
Kamnik
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Zaradi GE se NE splača nadgradit windowsev.

Se strinjam, da samo zaradi GE se ne splača nadgraditi. Toda, ker je Microsoft 8.04.2014 ukinil podporo za desetletje star sistem Windows XP in, ker se proizvajalci programske in strojne opreme prilagajajo novejšim verzijam Windows_ov, se lahko pričakuje, da vse več programov in naprav ne bo delovalo s sistemom Windows XP. Zaradi tega mislim, da je smiselno počasi razmisliti o zamenjavi sistema.
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Mirko_Barkovic pravi:
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Zaradi GE se NE splača nadgradit windowsev.

Se strinjam, da samo zaradi GE se ne splača nadgraditi. Toda, ker je Microsoft 8.04.2014 ukinil podporo za desetletje star sistem Windows XP in, ker se proizvajalci programske in strojne opreme prilagajajo novejšim verzijam Windows_ov, se lahko pričakuje, da vse več programov in naprav ne bo delovalo s sistemom Windows XP. Zaradi tega mislim, da je smiselno počasi razmisliti o zamenjavi sistema.
cool-1.gif

Jaz bom na XPje naložil VirtualPC ali pa Wmware in vanje naložil sedmico za te butaste programe, ki v XPjih ne bodo delali.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Jaz bom na XPje naložil VirtualPC ali pa Wmware in vanje naložil sedmico za te butaste programe, ki v XPjih ne bodo delali.

po mojih izkušnjah so na virtualkah problemi z USB povezavami, kadar gre za primere povezovanja naprav v raznih preboot načinih ipd..ko sem se še ukvarjal z raznimi modifikacijami in ko sem to preizkušal preko virtualke sem zaradi tega izgubljal živce. Iz tega razloga sem si potem raje naredil še eno dodatno 20 Gb particijo na katero sem naložil XP po normalni poti. Tako imam dual boot in ob zagonu sistema samo izberem OS, ki ga želim.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Res je, da je dual boot boljši, če ne druga bo potreben takrat, ko bo potreba po popravljanju naprave, saj v Xp updater dela brez problemov medtem, ko v 7-ki in 8-ki dela probleme, če me občutek ne vara, pa v 9-ki sploh ne bo več delal.

Map updater še vedno deluje.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Pozor v mapi C:\ProgramData\GARMIN\Core Update Service vam pusti vse kar je kadarkoli GE potegnil dol. Jaz sem imel za 14Gb nesnage. Izbrišete lahko vse razen DeviceImages in APP-express-windows...

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Greš lahko v ''Nadzorna plošča'' --> ''Programi in funkcije'', pa tu odstraniš stare prenešene CNE. Izprazni se ta mapa.
Pustiš si zadnjo prenešeno karto, da jo lahko uporabiš v MapSource. To delam odkar imam LT.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
V kolikor izbereš opcijo, da ti naloži karto tudi na računalnik ti jo da v C:\ProgramData\GARMIN\Maps. Torej, zakaj bi imel dvojne karte na računalniku. V C:\ProgramData\GARMIN\Core Update Service ti pusti gmapprom.img in vse ostalo kar sodi zravem. Skratka vse kar je kad rkoli potegnil dol In to ni ravno malo stvari.

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36
Garmin Express v3.2.18.0, available now

Release notes:

3.2.18.0

- Fix an installation of Garmin Express issue with the C++ redistributable
- Fix an issue where updating computer installed maps would fail
- Fix an issue where Express was not recognizing the Monterra
- Improve the new device setup process for WiFi capable devices
- Improved the installation process so that focus remains on the application when you first install Express
- Improve Sync function for devices that have files that Express is not able to access
- Improve the setup process for vivofit

Source:
https://forums.garmin.com/showthread.php?123412-Garmin-Express-Release-Notes

Download:
http://download.garmin.com/omt/express/B/GarminExpressInstaller.exe

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
571
6
18
Imam garmin 1350, naložen windows 7 na računalniku,kateri program bi bil učinkovit,zanesljiv za uporabo:garmin expres,mapupdater,mapsource,ali še kakšen drug ?

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Imam garmin 1350, naložen windows 7 na računalniku,kateri program bi bil učinkovit,zanesljiv za uporabo:garmin expres,mapupdater,mapsource,ali še kakšen drug ?
Vse kar si naštel, so posamezni programi, katere se instalira za posamezno delovanje. Torej, vsi so namenski instalacijski programi.

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
571
6
18
Citat:
Uporabnik kingo pravi:
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Vse kar si naštel, so posamezni programi, katere se instalira za posamezno delovanje. Torej, vsi so namenski instalacijski programi.

Hvala za odgovor,torej ni pa enega orodjan za vse koliko sem razumel.

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Pa ne pozabi na USB gonilnik za Garmina.
Če si boš nalagal POI točke v GPX datoteki, pa rabiš še Poi Loader.

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Citat:
Uporabnik kingo pravi:
Citat:
Uporabnik jesen pravi:

Hvala za odgovor,torej ni pa enega orodja za vse koliko sem razumel.

Ne, garmin expres in mapupdater sta aplikaciji za update zemljevidov iz baze Garmin (prek spleta) na tvojo napravo (če imaš naročeno oz. kupljeno posodabljanje), mapsource pa je aplikacija za nalaganje zemljevidov na napravo, pri čemer je potrebno imeti predhodno zemljevid instaliran na PC-ju.

raza

Pripravnik
19. jun 2011
212
24
18
Garmin Express v3.2.19.0, available now

• Fixed an issue with the account creation and account logon window for Garmin Connect devices where the login window would freeze, and closing out caused the application to crash
• Date / time format for “Last sync” message now respects user’s computer date / time format preferences
• Fix for some devices displaying as incompatible
• Fix for device firmware updates for devices with low internal memory available

Podobne teme