Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Priključi garmina na pc in s total commanderjem poglej kje imaš to noter pa izbriši ( NE BRIŠI ) dej si nekam na pc za rezervo .To se pravi se naredi back up .
Citat: Uporabnik aton pravi:
Tupli, webupdater pravi, da ni nobenih posodobitev. Je tale testni FW 3.83 smiselno nalagat? Ali se da prenašat poti iz Mapsourca?
LP
Testni je ja tale FW. Ampak piše pa je full popravkov kar je bilo narobe v sedanji final v3.60 .Lahko se daje testni FW gor in probaš tudi sam testirat , če bodo pa problemi pa daj starega nazaj .Tistega ki si ga shranil na pc-ju ali pa kje drugje .
Sem si naložil tale testni FW 3.83. Poti se še vedno ne da prenašat iz Mapsourca na Nuvi ali pa jih jaz ne znam. Drugih razlik pa takole na hitro ne opazim.
Ali mogoče kdo ve, če se dajo v Nuvi 3790 spreminjat povprečne hitrosti. Namreč, če potujem z avtodomom, so časi prihodov vedno veeeeliko prekratki. Lp
Tupli, ti lahko prenašaš poti iz Mapsource v Nuvi?. Planiram pot v Mapsourcu, jo prenesem v nuvija ( napiše: Prenos uspešen) , ampak v Nuviju te poti ne najdem nikjer. Če tebi to deluje, bi bil vesel, če bi mi povedal, kaj moram narediti. Lp
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.