Garmin 3790T

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ja bi ti pomagal če bi imel 3790T ,tudi sposoditi si nimam kje , ga žal nimam . Imam 765T .Tako je bilo napisano na tujih forumih .Vse je isto kot do sedaj , samo popravki napak iz zadnje verzije FW v3.60

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik aton pravi:
Tupli, ti lahko prenašaš poti iz Mapsource v Nuvi?. Planiram pot v Mapsourcu, jo prenesem v nuvija ( napiše: Prenos uspešen) , ampak v Nuviju te poti ne najdem nikjer. Če tebi to deluje, bi bil vesel, če bi mi povedal, kaj moram narediti. Lp

Odgovor na enem od "uradnih" forumov...

Citat:

"Here is a post from the ceo at Garmin in Denmark that confirms this. The post is a response to a question from one of the mod's at garmin-user.dk (Translated with Google Translate):

"Let me start by finding a couple things for comprehension's sake:
Is nüvi 37xx series the latest series we have launched? Yes.
Do this (per automatics) make it as the new top model? No.
Our current top model pt. 1690, launched last autumn. 37xx series is a mid-range (this is called the manifest) series, ie. it is not our less expensive but also not the most expensive, and thus before it provides functions - not all, conversely it is not completely stripped.

It is true that there can not be transferred routes to 37xx series at this time, since this feature is not supported. It was debated during the development of the model there was a need for this and it was opted out - but it was impressed by was that the users desire this feature would be added via a future firmware update.

So if you can get members of GU - have a 37xx series, and want this feature - to make a list of users on my.garmin, so we are facing our development department can demonstrate that users have purchased the device, we can put pressure on them to get this feature added.

Link (danish): http://garmin-user.dk/forum/forum_p...i/tabla/images/graemlins/rolleyes-1.gif[/IMG]

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Jaz sem načrtovano pot poslal na USB ključ in tam se kreirajo te datoteke;
http://dl.dropbox.com/u/12623569/garmin.rar

To je relacija LJ-MB in sem mapi, ki sta v mapi GARMIN prestavljal po disku garmina, kar se mi je zdelo najbolj logično in naprava ničesar ne zazna. Če na nuviju narediš načrtovano pot, se ti shrani v mapi .system / trip z končnico .trip.

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
če prav razumem, ne moreš prenesti te poti, ki si jo kreiral v Mapsouru na 3790.

I

Izbrisan uporabnik #488

To je bil nek hrošč/hiba, da se ni dalo prenašati rute iz Mapsourca.

Nekaj sem zasledil uradnega, kar pa je v bistvu neumno...

---
Garmin
The nuvi 3700 series was developed without the ability to transfer
routes from MapSource to the device. The import feature found on
previous devices is not in the nuvi 3700 series.
---

Potem pa so obljubili, da bodo zadevo vključili v update.

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=5063

A očitno zadeva še kar ne deluje, kako je z novim FW 3.83?

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ni vredno nalagat testni FW in primerjat. Ko bo uradno zunaj, bo bolj mogoče ocenjevat popravke in izboljšave. Mogoče bo že v četrtek ali petek.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Po tujih forumih ga full hvalijo ta testni FW v3.83 , se kao boljše odziva in opazni popravki od sedanjega v3.60.12 MB popravko pa ni malo se mi zdi .Sej lahko probaš . Če ti ne odgovarja daš lahko nazaj na v3.60

I

Izbrisan uporabnik #488

No, uvoz rute že omogoča?
smile-1.gif

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Saj sem sprobal, pa prenos še vedno ne gre ali pa jaz ne znam. Drugače pa ne vidim nobene razlike

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Na tujih forumih ta testni FW ne hvalijo, da bi karkoli bistvenega izboljšal, pravzaprav ne zna noben povedati, kaj bi naj bilo boljše, zaenkrat so vse samo ugibanja, kot je ugotovil tudi naš "tester" na forumu. Je pa v vsaki rubriki možno zaslediti, da pritiskajo na Garmin zaradi tega uvoza poti in slej kot prej bodo to popravili, sploh, ko imajo to funkcijo opisano med specifikacijami. Počakajmo na konec tedna, mogoče bo uradni FW že zunaj.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Samo en del bom napisal kaj so zboljšave . Bluetooth s nokia gsm dela sedaj lepo prej ni . Zagon in ugašanje nuvi-ja 3790T bolj tekoče delovanje itd.

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
meni je nokia delala tudi prej ok, le da tega nisem uporabljal, ker me preko bluetootha sogovornik na oni strani ni razumel preveč dobro, ker je bil moj glas pretih. Da bi se pa drl mi pa ni. Raje uporabljam bluetooth slušalko.

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Nadgradil na verzijo 3.90. Vse spremembe oz. izboljšave so tako skrite, da jih sploh ni opaziti.