Galaxy Note II

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Probaj še kakšen drug program za kamero, če ne bo nič boljše bo potem po moje pomagal samo servis, ker je napaka v kameri.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik veso007 pravi:
Pozdravljeni.

A mogoče še komu kamera ne slika kot bi morala? Ko slikam, pa ni važno, ali z bliskavico ali brez ali je v prostoru ali na prostem vedno mi je neostra slika - motna slika.
Sem primerjal z prijateljevim not 2 ki ima istega kot jaz in njegova žena ima isto not 2 in pri njiju je lepa ostra slika.
Testiral sem tako da sem vse nastavitve pregledal in imava iste tudi postavila sva na isto pozicijo telefone in isti kader slikala, ampak njegova slika je veliko, veliko lepša - čistejša kot pri meni. Njihova telefona sta kupljena pri mobitelu, moj pa v prosti prodaji. Kupil sem ga, ma še ni en mesec od tega kar sem ga kupil. Tudi posodobitve sem pregledal in imava isti posodobitev 4.1.2.
Zdaj pa res ne vem ali je napaka v sami kameri ali problem v softweru? pravkar sem ga dal na tovarniške nastavitve (v upanju da bo boljše) vendar isto. Še kar motna neostra slika.

LEPO PROSIM za bilo kakšno info če je še kdo imel tak problem in kako ga je rešil - ali je edina rešitev servis?
Lp

Sem imel podobno težavo na novem Note2. Neostra slika in modra meglica v slabih svetlobnih pogojih. Leča kamere je bila zapacana, predvidevam, da z lepilom folije, ki je prekrivala lečo novega aparata v embalaži. Po čiščenju z alkoholom je bila zadeva OK.

lp

veso007

Pripravnik
20. jan 2009
68
1
8
hmmm evo pravkar preveril(čeprou sem že prej pred slikanjem čistil lečo) in očistil z čistim alkoholom - in nobene spremembe isto zamagljena slika. Sem pa še to probal da sem z sprednjo kamero slikal in je veliko lepša slika na sprednji kameri kot na zadnji.
Slikano brez bliskavice:
20804518.jpg

Slikano z bliskavico:
20804515.jpg

Slikano s sprednjo kamero:
20804516.jpg

To je to
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Imaš mogoče kakšno folijo na leči fotoaparat, oziroma zamazano lečo?

veso007

Pripravnik
20. jan 2009
68
1
8
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Imaš mogoče kakšno folijo na leči fotoaparat, oziroma zamazano lečo?

leča očiščena. pa tudi folije ni nobene gor. sem ga že dal na servis, in v pou ure je biu zrihtan. jutri skočim po njega - kaj je bil vzrok pa niti ne vem - jutri zvem. pa poročam
smile-1.gif

veso007

Pripravnik
20. jan 2009
68
1
8
Evo dobil telefon. Napaka? Hmm pravijo da je bila tovarniska. Pod kamero je bila neka gumica zaradi katere je bila kamera zamaknjena. Zato ni mogla kamera pravilno fokusirati. Zdej pa je vse ok.
smile-1.gif

Lp

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Je že kdo updejtal na nov FW Slovenia , izdan par dni nazaj.
Model: GT-N7100

Country: Slovenia

Version: Android 4.1.2

Changelist: 1071214

Build date: Fri, 31 May 2013 02:18:10 +0000

Product Code: SIO

PDA: N7100XXDME6

CSC: N7100OXFDMF1

MODEM: N7100XXDME4

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Moj sin ima note II in Si.mobilov rom gor. Bil je napovedan Android 4.2.2 sedaj v juniju, ne vem zakaj sedaj popravek 4.1.2 ?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
4.2.2 še pride, prek ota v slo nekje avgusta maybe.Aprila pa so napovedali, da pride uraden rom 4.2.2 za sgs3/note2 konec maja oz. v začetku junija.Ker pa je prišlo do komplikacij s touchwizz, ki so si ga sposodli pri sgs4, pa bo treba počakat, da se hrošči odpravijo.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
4.9. bo predstavljen GN3. Dobavljiv naj bi bil kmalu po predstavitvi.
http://www.gsmarena.com/samsung_to_start_shipping_the_galaxy_note_iii_in_september-news-6600.php
Objavili so tudi že kje bo dobavljiv:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_iii_country_distribution_list_pops_up-news-6578.php
Tukaj pa so še specifikacije:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_iii_specs_get_detailed_ahead_of_launch-news-6561.php
The Samsung Galaxy Note III SM-N900 will reportedly pack a 1.8GHz Octa-core Exynos 5420 SoC and ARM Mali-T628 MP6 GPU.

There is no info on the CPU and GPU of the SM-9005 version. However, we will be surprised if the handset doesn't come with Qualcomm Snapdragon 800 SoC with quad-core Krait 400 CPU and Adreno 330 GPU. Previous leaks have pointed in this direction.

The display will be a 5.68" 1080p Super AMOLED unit for both versions. There will be 3GB of RAM on board and 16, 32, and 64GB of built-in memory available . A microSD card slot will also be present.

The Samsung Galaxy Note III SM-N900 is tipped to come without LTE connectivity on board. The SM-N9005 on the other hand, will come with 4G on board. Both devices will be powered by a 3200mAh battery .

Android 4.3 Jelly Bean will be present out of the box on both version of the device. Naturally, Samsung TouchWiz and the usual host of software trickery are also to be expected.

Se pa v zadnji novici nekaj govori, da naj bi bilo najmanj 32GB prostora in naj bi 16GB opustili.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Je nisem dobil, dosti časa pa se mi je ni dalo iskat :D
Naj moderator prejšnjo objavo prenese v tisto temo, pa zbriše te poste
smile-1.gif