Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
BT (4.0 LE) je načeloma dvosmerna point2point komunikacija, ANT+ pa enosmerno broadcasta vsem, napravam ki so v bližini. Če imaš na biciklu že ANT+ senzorje ki ti v števc pošiljajo hitrost, kadenco, moč, srčni utrip lahko le to hkrati posluša tudi še kaka druga naprava npr ant+ enabeled telefon.
Sam imam Wahoo-jev BT LE pas in se ga lahko spoji le s eno napravo hkrati ...no zaenkrat, verjetno bodo to kaj spremenili v v5 ali v6
Pri vseh teh smartphone-ih komaj čakam, da le ti s apps-i prevzamejo funkcionalnost dragih dedicated (garmin) naprav, ki stanejo kot en smartphone.
Jaz ne vidim, da bi kdo objavil za katere regije je na voljo novi update android 4.3. Na linku je omenjena samo Slovenia regija.
Ti ne znaš brati linke, osnovna šola je hudič, če se ne učiš, ANE.
Ja res je hudič,če ne znaš prebrat še kakega drugega linka,glede na to da si tako razgledan in hodiš po raznoraznih tiskovkah.
Daj vzdrži se takih komentarjev,če nimaš pojma in se ne brukaj.
Citat: Uporabnik TUPLI pravi:
Jaz ne vidim, da bi kdo objavil za katere regije je na voljo novi update android 4.3. Na linku je omenjena samo Slovenia regija.
Ti ne znaš brati linke, osnovna šola je hudič, če se ne učiš, ANE.
Hmmm meni se je zadeva posodobila na 4.3. Ampak ce grem v galerijo in izberem eno slikco, jo odprem potem grem zgoraj na tretjo ikonco - da, naprimer hocem sliko poslati po mms ali mailu, ali pac preko BT... mi napise " galerija se je zaprl" a mogoce ima se kdo tak problem? Pred posodobitvijo pa mi je normalno delovala ta funkcija.
Lepo prosim za resitev ce sploh je
Si povrnil na tovarniške nastavitve po posodobitvi? če nisi naredi to..pred tem pa naredi kopijo vsega kar ti je važno na telefonu . preden se lotiš zadeve.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.