Galaxy Note II

pablo

Pripravnik
3. jun 2008
149
0
16
A mogoče kdo ve, kje bi se dalo najceneje dobiti novi note2? Rabljenim na bolhi ne zaupam...

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
ANT je wireless protokol in se uporablja predvsem za komunikacijo s športnimi pripomočki (pas za merjenje srčenga utripa)...

Če chipset nima hardwerske podpore za ANT potem ga ne moreš kar "naložit". Note 2 jo očitno ima.

Je pa tako, da zdaj ko imajo že vsi novejši telefoni podporo za BT 4.0 ne bo več potrebe po ANT-u.

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
BT (4.0 LE) je načeloma dvosmerna point2point komunikacija, ANT+ pa enosmerno broadcasta vsem, napravam ki so v bližini. Če imaš na biciklu že ANT+ senzorje ki ti v števc pošiljajo hitrost, kadenco, moč, srčni utrip lahko le to hkrati posluša tudi še kaka druga naprava npr ant+ enabeled telefon.

Sam imam Wahoo-jev BT LE pas in se ga lahko spoji le s eno napravo hkrati ...no zaenkrat, verjetno bodo to kaj spremenili v v5 ali v6
smile-1.gif

Pri vseh teh smartphone-ih komaj čakam, da le ti s apps-i prevzamejo funkcionalnost dragih dedicated (garmin) naprav, ki stanejo kot en smartphone.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
bonk.gif

A si to izvedel na kakšni tiskovni.
Si.mobil in Slovenia SIO regija dobila update android 4.3 že 17.12.2013
Preberi si en post više.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Jaz ne vidim, da bi kdo objavil za katere regije je na voljo novi update android 4.3. Na linku je omenjena samo Slovenia regija.
Ti ne znaš brati linke, osnovna šola je hudič, če se ne učiš, ANE.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ja res je hudič,če ne znaš prebrat še kakega drugega linka,glede na to da si tako razgledan in hodiš po raznoraznih tiskovkah.
Daj vzdrži se takih komentarjev,če nimaš pojma in se ne brukaj.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Jaz ne vidim, da bi kdo objavil za katere regije je na voljo novi update android 4.3. Na linku je omenjena samo Slovenia regija.
Ti ne znaš brati linke, osnovna šola je hudič, če se ne učiš, ANE.
bonk.gif

Ej ne se obremenjevat s tem uporabnikom @Oktopusy ker za njega so vsi butci...Samo on je pameten..ker rad trosi neumnosti..
wink-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.653
510
113
A je ze kdo sprobal zadnji upgrade?
Malo me skrbi da ni tako kot je pri s3

veso007

Pripravnik
20. jan 2009
68
1
8
Hmmm meni se je zadeva posodobila na 4.3. Ampak ce grem v galerijo in izberem eno slikco, jo odprem potem grem zgoraj na tretjo ikonco - da, naprimer hocem sliko poslati po mms ali mailu, ali pac preko BT... mi napise " galerija se je zaprl" a mogoce ima se kdo tak problem? Pred posodobitvijo pa mi je normalno delovala ta funkcija.
Lepo prosim za resitev ce sploh je
wink-1.gif

Lp

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Si povrnil na tovarniške nastavitve po posodobitvi? če nisi naredi to..pred tem pa naredi kopijo vsega kar ti je važno na telefonu . preden se lotiš zadeve.

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Pri meni dela tako kot mora. Sem probal pošiljanje preko mms, BT, maila... Nastavitve in vse sem pustil tako kot sem jih imel pred posodobitvijo.