5x ti piše SIMPripel sem sliko. Katero verzijo imam?
Hm, ne vem ce so redne posodobitve, ker imam se vedno Security od julija... Pa upam, da bo posodobitev popravila tezave s signalom oz. prekinjanjem klica. Sem dal nastavitve na 3g/2g pa nic ne pomaga. Se vedno prekinja klic ce se med klicem premikam po stanovanju...Ja, iz slike v zadnji vrstici se lepo vidi da imaš SIM. Lahko pa si vesel da je SIM ki ima kljub vsemu bolj redne posodobitve kot MOT ki ni za nikamor!
Pa si šel na posodobitve in ti ne posododobi?Hm, ne vem ce so redne posodobitve, ker imam se vedno Security od julija... Pa upam, da bo posodobitev popravila tezave s signalom oz. prekinjanjem klica. Sem dal nastavitve na 3g/2g pa nic ne pomaga. Se vedno prekinja klic ce se med klicem premikam po stanovanju...
Čisto reano - kaj pa ima telefon veze z našimi nesposobnimi operaterji?Čisto resno. Za ta skropucala ste odšteli jurja?
Pojdi v nastavitve-aplikacije-sistemske aplikacije poišči posodobitev programske opreme(imaš dvakrat) in tam zbriši medpomnilnik in podatke (clear cache-data)Nimam posodobitve, pise da imam najnovejse posodobitve.
Servis predvidevam da mi nic ne more pomagat... V kolikor sem.zasledil na tujih forumih, ima vec ljudi tezave s tem. Upam samo da je tezava v SWju in ne v FWju.
Čisto realno. Če celo temo pogledam ma veze z operaterji še najmanj. Vse drugo je narobeČisto reano - kaj pa ima telefon veze z našimi nesposobnimi operaterji?
Meni se je zelo popravil signal, ko sem naredil ponastavitev omrežnih nastavitev. Ali pa se je popravilo po posodobitvah. Od takrat sem dobil že dve.Pa upam, da bo posodobitev popravila tezave s signalom oz. prekinjanjem klica. Sem dal nastavitve na 3g/2g pa nic ne pomaga. Se vedno prekinja klic ce se med klicem premikam po stanovanju...
Jaz v Google calendar sploh nimam možnosti snooze funkcije.