G-star v celovcu

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Morda ni za reveže, zgleda pa kot da je delana za reveže.

Ja za ljubljanske trenirkarje sigurno ni.

Ravno takšni zgoraj omenjene cunje, pa ne bit zdaj užaljen, ker nekdo ne mara tvojega stila. Opusti se. Ista zgodba je bila s tvojimi Hugo Boss opanæiæi. Pač si malo poseben.

Itak pa to ni moj stil, veliko rajši imam Aeronautico Militare ipd.

Srandi

Pripravnik
16. feb 2011
338
0
16
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Kakor komu... Meni je zal da je G Star presel v "cefurski mainstream". Sicer se vedno furam "total look" od elegance do casual... In to ze 12 let, ko vas se vecina ni slisala za "G" Skoda pa mi je, da je tu sploh debata o nekem diskontu za "15€" praga te trgovine jaz sigurno ne prestpoim, kaj sele sprasevati o neki "pika kartici" . V omari imam cca. 40 parov kavbojk,10 jaken, bunde, limited edition plasc in brezrokavnik iz aukicje NYFW naroceni iz UK, 5 parov superg, usnjene cevlje, 10xusnjen pas, srajce, kravato, svilen sal, 3 usnjenje denarnice, boxerce, kape, usnjene zapestnice, cca 30xt-shirt... Vse original. Na k mi pa gre ker brand furajo ordinary telicki v two way kavbojkah, pac t- shirt z napisom "G" si nekako ufura in ga goni vsak vikend s crocsi included in sevedafake Kladusa chapci.

Sem lahko tvoj prijatelj?
hysterical-1.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Citat:
Uporabnik Srandi pravi:
Citat:
Kakor komu... Meni je zal da je G Star presel v "cefurski mainstream". Sicer se vedno furam "total look" od elegance do casual... In to ze 12 let, ko vas se vecina ni slisala za "G" Skoda pa mi je, da je tu sploh debata o nekem diskontu za "15€" praga te trgovine jaz sigurno ne prestpoim, kaj sele sprasevati o neki "pika kartici" . V omari imam cca. 40 parov kavbojk,10 jaken, bunde, limited edition plasc in brezrokavnik iz aukicje NYFW naroceni iz UK, 5 parov superg, usnjene cevlje, 10xusnjen pas, srajce, kravato, svilen sal, 3 usnjenje denarnice, boxerce, kape, usnjene zapestnice, cca 30xt-shirt... Vse original. Na k mi pa gre ker brand furajo ordinary telicki v two way kavbojkah, pac t- shirt z napisom "G" si nekako ufura in ga goni vsak vikend s crocsi included in sevedafake Kladusa chapci.

hysterical-1.gif

+1
nahrung002.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ah tema je ušla iz nadzora:D Mislim, da se vsak oblači kakor mu zapaše, nekateri dajo na znamko več nekateri manj, nekateri nimajo pa si želijo, eni imajo pa nočejo...ljudje smo si različni, tako da je potrebno spoštovati vsakršno mnenje.

g-star je "ok" znamka, nekateri kosi so pa res "outstanding", kot so svetleče jakne...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:

Kaj hudiča počneš s 40 pari kavbojk... jih imaš zaradi zbirateljske vrednosti?
confused-1.gif

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Citat:
Uporabnik Srandi pravi:
Citat:

hysterical-1.gif

+1
nahrung002.gif

nova titula kliče
priden.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38

Ne obremnejujte se z menoj. Vsakemu svoje. Verjetno ste se nekateri prepozanli med vrsticami. Jaz pač furam svoj life style. Tisti ki me pozna ve za kaj se gre. Za ostale se pa nisem in se ne bom sekiral.
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...pa še ena kost, - ne furam Dior, D&G etc zgonjeno... sončnih očal (pa ne govorim o fejkih s štantov s katerimi vsi veselo paradirate po LJ&MB) Way to go....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To mi je jasno.., ampak vecina sodelujocih v debati ni pokukala cez planke SLO ali pa EX YU, taki imajo najvec povedati. Jaz pa imam kaj povedati, bil sem ze marsikje, koneckocev govorim tekoce 3 svetovne jezike(SRBHRV izvzeta, da se ne bo kdo obesal), tako, da vem za cem stojim.kak

I

Izbrisan uporabnik 474

Od vseh tukaj na tabli se ravni ti najbolj obremenjuješ sam s sabo... Attention whore...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Jaz pa imam kaj povedati,

Daj, lepo prosim (res me zanima), razloži kako prideš do 40 kavbojk izključno ene firme. Meni recimo pri najboljši volji ni jasno kaj bi počel z njimi...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Spostujem tvoje stalisce in te razumem. Veckrat ze slisano. Sem ekstroverten clovek ki pove kaj si misli vsakemu v obraz, ce pride do konfrontacije, ne gojim zamer in ne opravljam. Ne prenasam tlacenje nekoga, ki zeli prosperirati, v sivino povprecja. Seveda je pa najlazje pluti s tokom in se privoscljivo nasmihati.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Thrivial... Cca. 4 pare na leto kupim x leta. Na karitas jih ne nosim=40, malo jih pa tudi zbiram
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pa ti dejansko vse kavbojke odgovarjajo, ki jih kupiš?
smile-1.gif
Jaz grem probat 15 modelov, preden najdem kaj, da se mi zdi ok. Preozko, preširoko, na zvonc, na korenček, za chicken stegna itd... Da bi kupil toliko kavbojk, bi moral preživet par tednov v trgovinah.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Tudi sam imam že skoraj podobno število kavbojk G-Star, kot Notranjc in zadnjih 20 tudi probal nisem. Številka je vedno ista, sedejo mi vse, pa imam od slim fit, loose, do najširših...
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Eee.. vidiš tako
wink-1.gif
saj z malo matematike ni tezko razumeti. Modeli od G Star z leti ne zastarajo in, ko si na eni firmi nimas kaj falit.

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
694
51
28
g star blagovne znamke do zdaj nisem poznal, mi je pa ta debata obudila zanimanje, tako da bom poiskal kaksno tovrstno trgovino in pogledal ce imajo kaj lepega.

@notranjc, s cim se sicer ukvarjas oz. v kaksnem fohu si?