G-star v celovcu

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Pa te to na vhodu že "opozori" ali pri nakupu, je možen potem nakup brez kartice?

@paci povej kaka je bila roba danes ;D

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
nakup je bil možen brez kartice ,kao za prvič.
kupili so par majčk meni osebno roba ni všeč,ker popizdim da moram med to goro hlač ali pa srajc nekaj iskat.(ena roba je takšna kot bi bili 10 let nazaj)

ko smo prišli notri so morale ženske odložit torbice v zaklenjene omarice pred blagajno

I

Izbrisan uporabnik 3287

Se mi dozdeva, da nekateri malo nabijate.
uf-1.gif

Začnimo pri cenah: G-star ni za reveže. Pri nas je cena kavbojk od 130 pa do 350. "Gor" pa od 55 do 200. Če nimaš denarja za zapravit ne hodi v take trgovine. Roba za 15 eur je, a jo je malo in še ta je kar nekaj (zaradi te robe se ne vozite gor, ker boste zeelo razočarani).

Kartica: Pogoj je podjetje ali s.p.. Ni pa pogoj, da si direktor. Šefe firme lahko da narediti kartico za 100 zaposlenih (če želi). Kartica vas košta 5 eur (izpoljnena po netu), vendar dobiš 10 eur dobroimetja. Če jo izpolniš tam, dobropisa ni. Postopek pridobitve kartice lahko opišem v kolikor bo potreba. Traja pa najprej dva do tri tedne za "vstopni" obrazec, kartico pa dobiš čez cca 30 do 40 dni.

Je lepo napisano, da je roba preteklih "serij", nekatera z napako (ki JE označena). Robe je veliko (vseh cifer), je pa res, da določene zadeve ne dobiš v vseh številkah.
Prodajalke se te zapomnejo. "slovenka" je v bistvu bosanka, in je poslovodja trgovine. Meni osebno najbolj zoprna od vseh zaposlenih. Če greš enkrat na leto ne rabiš kartice, če prideš enkrat na mesec pa. Sem pa že dostikrat doživel, da so prodajalke že na vstopu v trgovino (blagajne so zraven vhoda) spraševale za kartico in vse po vrsti odslavljale (očitno kakor jih daje luna).

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
@smt, a lahko prosim napišeš link, kjer preko spleta zaprosiš za kartico oz. za kak naslov, kamor pošlješ podtrilo iz AJPES - a, da imaš firmo?

Lp, Tommy

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ko sem jaz delal kartico ni bilo potrebno nobeno potrdilo.. samo ime firme pa davcna, se mi zdi..

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
G-star je huda firma! Itak, da je za trenirkarje, ker te premorejo tok keša. Slovenclji se raje držte Mane. Jz sm prvič izpolnu za kartcio in je še dozdj nism dobu, kljub izpolnjenim pogojem, ki jih zahtevajo zanjo. Tko da glede te kartice, mi je že dol padl. Da je una bosanka, pa tud vem, ker sva se takoj najdla skupno točko.
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.480
449
83
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Začnimo pri cenah: G-star ni za reveže. Pri nas je cena kavbojk od 130 pa do 350. "Gor" pa od 55 do 200. Če nimaš denarja za zapravit ne hodi v take trgovine. Roba za 15 eur je, a jo je malo in še ta je kar nekaj (zaradi te robe se ne vozite gor, ker boste zeelo razočarani).

Update glede na moj prejšnji post, kjer je pripet tudi njihov .doc fajl z navodili kako do kartice (za Tommy17):
bil danes gor, sprememba od prejšnjič, da se velika večina moških hlač prodaja po 15€. Vzel dvoje, vsega v mojih številkah niti nisem pregledal. Po prejšnji "običajni" ceni 70€ sem našel mogoče nekaj parov kavbojk, vse ostalo je na sindikalni razprodaji
smile-1.gif

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Kaki kreteni ste ratal na alterju. Gor se dobi odlična roba, če maš srečo za 15eur, če ne pa za 100eur in pika. Kva morte svinjat v vsaki temi o čefurjih, trenerkarjih ipd. Sebe mal v špegu poglejte pa se odklopte od tega internta. Alter ratu samo leglo "assholes""

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Kakor komu... Meni je zal da je G Star presel v "cefurski mainstream". Sicer se vedno furam "total look" od elegance do casual... In to ze 12 let, ko vas se vecina ni slisala za "G" Skoda pa mi je, da je tu sploh debata o nekem diskontu za "15€" praga te trgovine jaz sigurno ne prestpoim, kaj sele sprasevati o neki "pika kartici" . V omari imam cca. 40 parov kavbojk,10 jaken, bunde, limited edition plasc in brezrokavnik iz aukicje NYFW naroceni iz UK, 5 parov superg, usnjene cevlje, 10xusnjen pas, srajce, kravato, svilen sal, 3 usnjenje denarnice, boxerce, kape, usnjene zapestnice, cca 30xt-shirt... Vse original. Na k mi pa gre ker brand furajo ordinary telicki v two way kavbojkah, pac t- shirt z napisom "G" si nekako ufura in ga goni vsak vikend s crocsi included in sevedafake Kladusa chapci.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Kakor komu... Meni je zal da je G Star presel v "cefurski mainstream". Sicer se vedno furam "total look" od elegance do casual... In to ze 12 let, ko vas se vecina ni slisala za "G" Skoda pa mi je, da je tu sploh debata o nekem diskontu za "15€" praga te trgovine jaz sigurno ne prestpoim, kaj sele sprasevati o neki "pika kartici" . V omari imam cca. 40 parov kavbojk,10 jaken, bunde, limited edition plasc in brezrokavnik iz aukicje NYFW naroceni iz UK, 5 parov superg, usnjene cevlje, 10xusnjen pas, srajce, kravato, svilen sal, 3 usnjenje denarnice, boxerce, kape, usnjene zapestnice, cca 30xt-shirt... Vse original. Na k mi pa gre ker brand furajo ordinary telicki v two way kavbojkah, pac t- shirt z napisom "G" si nekako ufura in ga goni vsak vikend s crocsi included in sevedafake Kladusa chapci.
sori, sam tole je izpadlo kot da se res na povno vn meces
rolleyes-1.gif
sicr pa ne razumm kako ti loh gre na k* ce nekdo fura pocen kavbojke pa eno majco k jim je usec? zgleda nimajo usi tok kesa, da bi si loh prvoscl use te tvoje silne kolekcije..ahja...

ON-TOPIC:tudi meni je ta firma zakon in sem bil ze parkrat v tem outletu...kolegi nakupili ogromno(predvsem vecje stevilke),meni pa ne potegnejo te diskontne stacune, kjer moram vse prebrskati, da najdem stvar ki mi je kul in pa v redu cifra, tako da nisem nic kupil.
Je pa velka stacuna, 100% vsak kej najde ce isce, ne vem pa ce se glih splaca do celovca za par cunj..aja, kartico smo rabl.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Jebš ti firme, če nima človek, pošlihtan v glavi! Jz ljudi ne ocenjujem, po oblačilih, kot nekateri drugi...