G-star v celovcu

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Zdravo,

zanima me, če je bil kdo pred kratkim v tem outletu v Celovcu. Zanima me, če je še dejansko potrebna kartica za nakupe kot nekoč, kakšne so cene sedaj, ker sem slišal da naj bi konkretno podražili, številke pa imeli zgolj majhne in velike...?

Hvala

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.801
278
83
Največja slovenska vas
Biu kolega prejšn tedn, pa reku da so ga spustil brez kartice, vendar kao izjemoma... Cene za kavbojke od 15€ naprej, ravno tako za srajce,... številke se pa tut da dobiti...

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Aha, saj to je čudno, ker kao vsakega "izjemoma" spuščajo, da ne bi tja prišel pa ne bi mogel notri...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.801
278
83
Največja slovenska vas
On mi je reku, da mu je na vhodu rekla, da kao nj mu bo, ker je prvič, ampak itak, kako to sledijo kdo je prvič in kdo ne... če ne pa kao morš narest neko kartico preko firme... =S... zgleda jim laufa, da se lahko zmišlujejo koga bodo spustil not in koga ne...

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kako pa prideš do te njihove kartice?

Baje izpolneš obrazec na strani, nisem pa ziher, ker tudi mene zanima, baje je 5€..
confused-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
izpolnes tam ali pa na netu. se vedno preverjajo, cene iste kod ponavadi.

B81

22. jul 2007
37.797
11.046
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj pa kvaliteta? Zasledil sem da je tam drugorazredna roba, z napakami...

To bi bilo označeno, zelo verjetno pa je, da so modeli jeansa in ostalega prejšnji lanski modeli ali kaj podobnega.
Pa G Star ni ravno neka roba za 15 eur iz lidla al kaj si misllil...

B81

22. jul 2007
37.797
11.046
113
In potem je to na firmo kartica ali enako kot Metro varianta, kjer kupujejo vsi?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.026
6.236
113
blizu močvirne prestolnice
Iz med over.net

14.06.11 12:36
Greš tja in jo dobiš na vratih. Na vratih te ustavi varnostnik in te vpraša po kartici. Če jo nimaš, ti jo da za stranke in pove ti da je to izjemoma in da si je potrebno pridobiti kartico ala metro varianta. Izpolneš formular na blagajni. Moram pa rečti da sem jaz kar mal razočarana nad robo. Je od moje sestre partner kupil kratke hlače in so se po prvem pranju strgale, mojmu pa kavbojke tudi po parih nošenjih in pranju. Naj bi bila vzorčna kolekcija, stara kolekcija in z napako.
14.06.11 13:11
Hvala za odgovor, vendar sem slišala - ne vem ali je to res, da ni več varnostnika na vhodu, da spuščajo notri samo z kartico. A moraš potem imeti s.p., da si jo pridobiš? Se da mogoče formular dobiti tudi na netu?
14.06.11 16:16
meni je bedno. roba nikakva, slaba, številke so samo XXL ali pa XS. si raje kupim ene G-starjeve hlače v Ljubljani, kot pa da bi si kupila robo z napako, ali pa hlače, ki že dve sezone niso več "in"

15.06.11 09:33
Preverla pri sestri, ki je bila sredi maja tam. Res varnostnika ni več. So si izbrali robo in šli kar na blagajno. Tam jih je prodajala vprašala za kartico so rekli, da je nimajo. Potem jim je razložila da jo rabijo, ker brez nje nakup ni možen, tokrat naj jim bo vendar brez kartice v bodoče ne bo šlo več. Je pa večina kupcev pred njimi bila brez kartic. Probaj mogoče bo ša šlo tudi brez kartice.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Jz sm biu v outletu ene parkrat. Robe je velik, več kot pri nas. Zase sm najdu vedno pravo cifro hlač in to velik različnih modelov. Pri ns ni blo moje cifre, in sm moru vedno krajšat hlače. Mislm, da je roba mešana, od starih modelov do, robe z napako. Sam osebno sm zadovoljen, razn z eno jopco, kjer se zadrga malo težje zapira. Sm pa kupu kr velik robe...
Je pa res, da vedno preverjajo, če maš kartico. Prvič sm izpolnu formular, dau na firmo in kartice še nism dubu. Od tega je že skor eno leto. Jih pa vedno vržem na foro, ko pridm, da sm prvič in me spustijo. Tko da osebno mislm, da sploh ne rabš kartice. mal se nardiš neumnga in je.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Dobra dva tedna nazaj ni noben preverjal kartice.. nevem pa kako je ko prides na blagajno saj nisem nic kupil.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.480
449
83
Info za naročilo kartice se nahaja v priponki. Cena je 5€. Če jo naročiš preko spleta, dobiš obenem še bon za 10€.

Ponudba je imo slaba, vsaj zadnje čase. Na začetku je bilo bojda precej drugače, z artikli po smešnih cenah (recimo ženski plašč za 50€, list price pa 600€). Jeansa je precej, cene ranga 70€, na oddelku "15€" jaz še nikoli nisem našel nič uporabnega.

Priponke

• 1480937-Flyer.doc
    198 KB · Ogledi: 690

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Izredno neprijazna pridajalka (ki sicer govori slovensko), cene nič posebnega (pač nism pristaš te firme in se mi že nasplošno zdi predraga).

Kdor se hoče oblečt v stilu naj gre raje pri nas v šoping, kdor hoče g-star sam da piše na majci naj gre pa gr pogledat. Glede na klientelo, ki sem jo videl gor (tipčki z blond prameni, babe s outdated špičaki, nizozemci z nogavicami v tevicah,...) je zadeva precej passé oz. namenjena zahtevno nezahtevnim.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
roba z napako je oznacena, vsaj ena jopa, ki sem jo enkrat gledal, je imela puscico nalepljeno poleg napake. vecinoma so stvari preteklih sezon. je pa res bolj tako.. jaz redkokdaj kaj najdem, pa so mi gstar stvari naceloma zelo ok (razen čaponskih majic). ta boljse stvari ocitno gredo sproti..

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
danes smo bili tam
kao prodajalka sanjala ,da če smo privič gremo lahko brez kartice ,drugače pa nekaj izpolniš pa lačaš 4-5 €
ni mi jasno kako bo videla da sem drugič???