Iz med over.net
14.06.11 12:36
Greš tja in jo dobiš na vratih. Na vratih te ustavi varnostnik in te vpraša po kartici. Če jo nimaš, ti jo da za stranke in pove ti da je to izjemoma in da si je potrebno pridobiti kartico ala metro varianta. Izpolneš formular na blagajni. Moram pa rečti da sem jaz kar mal razočarana nad robo. Je od moje sestre partner kupil kratke hlače in so se po prvem pranju strgale, mojmu pa kavbojke tudi po parih nošenjih in pranju. Naj bi bila vzorčna kolekcija, stara kolekcija in z napako.
14.06.11 13:11
Hvala za odgovor, vendar sem slišala - ne vem ali je to res, da ni več varnostnika na vhodu, da spuščajo notri samo z kartico. A moraš potem imeti s.p., da si jo pridobiš? Se da mogoče formular dobiti tudi na netu?
14.06.11 16:16
meni je bedno. roba nikakva, slaba, številke so samo XXL ali pa XS. si raje kupim ene G-starjeve hlače v Ljubljani, kot pa da bi si kupila robo z napako, ali pa hlače, ki že dve sezone niso več "in"
15.06.11 09:33
Preverla pri sestri, ki je bila sredi maja tam. Res varnostnika ni več. So si izbrali robo in šli kar na blagajno. Tam jih je prodajala vprašala za kartico so rekli, da je nimajo. Potem jim je razložila da jo rabijo, ker brez nje nakup ni možen, tokrat naj jim bo vendar brez kartice v bodoče ne bo šlo več. Je pa večina kupcev pred njimi bila brez kartic. Probaj mogoče bo ša šlo tudi brez kartice.