Fukcionalna vadba aka. Crossfit

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Nuša je menda v prvi skupini, tako da bo takoj ob dveh, pa potem takoj ko imajo ženske začetek zadnjega WODa.

Jaz sem naredil do sedaj 4, 6 pa 7 event, ampak sem si kilaže znižal, ker nisem na tistem nivoju
tongue-1.gif

Edino 6 event sem delal vse tako kot je mišljeno, pa nisem imel time capa
smile-1.gif

Še 3 event bom enkrat probal naredit ampak spet z manjšimi kili
smile-1.gif

Danes bo IZJEMNO zanimivo v Evropi kire od žensk bodo šle naprej. Jaz upam da rata Annie, Sam in pa Katrin Tanji it na gamese.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Je že konec. Briggs rasturala, druga bila Holtejeva, tretja pa Annie. Annie je skupno prva, Briggs je še vedno izven top 3, trenutno je 4, zaostaja pa 2 piki za 3. in 4 za 2. mestom. Ogromno je izgubila Slivenkova (šele 18 v event 6) in je iz 3 mesta padla na 6. Fryklundova, ki je vodila pa je bila 12 in padla na 3 mesto, vendar izgubila ogromno, saj je včeraj imela 22 točk, danes pa sedaj že 34. Odinsdottirjeva pa se premaknila iz 4 na 2 mesto (danes 9). Bo še zanimiv zadnji event!! Jaz bi rekel, da je Annie noter, če ne bo izven top 10 v zadnjem eventu. Tudi matematično če pogledaš je noter, tudi če je 10, torej mora biti vsaj pred dvema v zadnji skupini in pred vsemi izmed prejšnjih 3 skupin. Jaz bi rekel, da bo šla naprej tudi Briggsova (po mojem bo zmagala še zadnji event in bo imela 37 pik), potem pa gre na gamese, še Odinsdottir. Katrin Tanji ne bo uspelo...na žalost
frown-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.849
6.955
113
Ja kaj pa ma pol CF youube kanal live stream iz east kanade...kje je pol stream?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Nuša je bila druga @tomi
smile-1.gif

Čez par minut bo zadnja skupina pri ženskah, po njih pa še zadnja skupin pri moških. Bo treba gledat sedaj!
smile-1.gif

I'm off to watch
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Jap, Sam ostaja doma. Na žalost. Raje bi videl njo kot Holtejevo na gamesih, ker po mojem Holtejeva ne bo dosti naredila, za razliko od Briggsove, ki bi.
smile-1.gif
Naj me preseneti no, ampak po mojem ne bo dosti iz nje. Edina, ki je do sedaj poleg Annie konkurirala američankam in ostalim na gamesih. Pa vemo, da so američanke gledano skupno slabše od Evropejk in ostalih.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Nope, nobenih povabil letos, so že rekli to! Poglej si samo Central East med moškimi kdo vse je noter. Rich, Holmberg, Panchik, Hendren in še par drugih, k so dobri, pa gredo sam trije na gamese. Če jim ne rata pridt med top tri je konec za njih za letos, tako da Briggsove ne bo na gamesih. Edin ne vem kaj se zgodi, če se kdo poškoduje, če lahko gre kdo drug na igre.
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.849
6.955
113
Škoda je richa, da bo nehal....

All Athletes must compete in the Open in order to advance to Regionals or the Games, or to contribute to a Team. However, CrossFit, Inc.
reserves the right, in its sole and absolute discretion, to invite past winners, guest athletes, Teams or others, to participate in any stage
of competition. This decision may be made to preserve the traditions and spirit of the CrossFit Games or for any other reason at the sole
discretion of CrossFit, Inc.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Neeee, Holmberga ne bo
frown-1.gif

Ja lahko si to skopiral, AMPAK od letos naprej to ne velja več...še komentatorji na Central East so rekli, da tega pravila ni več.