Fukcionalna vadba aka. Crossfit

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
A mesto? V Evropi sem 4665. Prvi WOD sem največ izgubil, ker mi DU ne gredo dobro, ostalo pa po zmožnostih, čeprav bi lahko pri drugem WODu prišel do tretjega kroga (6-9 minute), ampak po spletu okoliščin ni ratalo. Najboljša uvrstitev pa v zadnjem WODu
smile-1.gif

Tretji WOD sem šel tako kot sem pričakoval (DL sem šel prek mojega prejšnjega max), četrti pa sem upal, da bom prišel do MU, ampak žal ni ratalo. Itak nisem šel na neko uvrstitev, tako da...:)
Tudi ne treniram toliko kot Nuša ali pa Anže.
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
A mesto? V Evropi sem 4665. Prvi WOD sem največ izgubil, ker mi DU ne gredo dobro, ostalo pa po zmožnostih, čeprav bi lahko pri drugem WODu prišel do tretjega kroga (6-9 minute), ampak po spletu okoliščin ni ratalo. Najboljša uvrstitev pa v zadnjem WODu
smile-1.gif

Tretji WOD sem šel tako kot sem pričakoval (DL sem šel prek mojega prejšnjega max), četrti pa sem upal, da bom prišel do MU, ampak žal ni ratalo. Itak nisem šel na neko uvrstitev, tako da...:)
Tudi ne treniram toliko kot Nuša ali pa Anže.
smile-1.gif

zmaga.gif

No saj kaj na evropskem področju je bilo koliko tekmovalcev..12k, 15k? Tako da povsem lep rezultat, predvsem pa je pomembno da si sam zadovoljen.
cheer.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Koliko jih je bilo v Evropi ne vem...vem samo, da se je po prvem tednu, ko si se lahko registriral, registriralo 51.530 tekmovalk in tekmovalcev. To so objavili na fb-ju no...na koncu koliko točno jih je pa ne vem, ker niso vsi delali vseh WODov, pa komu so vmes še zbrisali rezultat, ker niso bile pravilne izvedbe ali pa score ni bil pravi, tako da koliko točno ne vem:)
Zadovoljen pa sem ja, čeprav bi lahko bil še višje uvrščen, če bi le DU malo boljše znal, ampak ok, se ne obremenjujem. Vem da mi ne gredo in da se jih moram navadit, ker so skorajda osnova...do drugega leta jih bom že znal.
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.849
6.955
113
Rich ... isti dan ko je imel 14.5 je prej imel deadlift session 6x2 @ 640lbs, za 14.5 pa sta s khalipo mela ct fletcher bench marathon - 100kg 210 ponovitev, al celo 400? Noro.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.849
6.955
113
Ok, popravek, deadlift je bil 465lbs torej 210kg...kar je že bolj normalno ja, ker dvomim da lahko Rich s 270kg dela
wink-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Če koga zanima. Ta vikend so bili prvi regionalsi (Canada West, North Central, South East ter Latin America).
Lucas Parker ima še en event do konca, vendar je prvi zaenkrat in bi moralo res iti vse narobe, da ne bi šel na igre.
Kar se tiče drugih, bolj znanih imen. Stacie Tovar je izpadla in ne gre na gamese. Na gamese gredo Elisabeth Akinwale, Talayna Fortunato, Alexandra LaChance (letos gre prvič na gamese, pa je kar zanimiva tekmovalka in mogoče zna mešati štrene na gamesih), mislim da gre tudi Kelley Jackson. Prav tako gre na gamese Emily Bridgers. Gre še kar nekaj ljudi na gamese, vendar ni noben (vsaj meni) znan, čeprav tudi LaChanceova ni znana, vendar so jo komentatorji omenjali, da zna biti nevarna, pa tudi v svoji regiji je bila pred Akinwalejevo (v isti regiji je tudi Jacksonova pa Tovarjeva).
Sedaj se še borijo s 7 eventom v regiji Canada West, kjer je Parker, vendar je sedaj šele 3 skupina moških, potem pa je še ena skupina žensk, potem pa šele Parker in ostali.
Naslednji teden pa je na vrsti Evropa, Central East, Canada East, North West in pa Australia. Zanimivi tekmovalci/ke: Rob Forte, Chad Mackay, Kara Webb, Albert Dominic-Larouche, Camille LeBlanc-Bazinet, Julie Foucher (lani poškodovana), Jennifer Smith, Rich Froning, Scott Panchik, Graham Holmberg, Marcus Hendren, Michelle Kinney...

PS: tisti 6 event, ki je chipper (neke vrste) je ubijalski! Od 175 tekmovalcev ta vikend so le trije (3!!) uspelo končati celega, v 21-ih minutah, kolikor je omejitev!

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Na regionalcih?
d055.gif

Uf je pa kar konkreten dosežek na regionalce pridt
smile-1.gif

Skratka kdor pride na regionalce, kapo dol
cheer.gif

Glede Nuše..lansko leto je bila fantastična 17ta..letos zna še izobljšati rezultat ker so res intenzivno trenirali.
Me pa zanima, znotraj zgornjega članka piše, da bo live prenos...ampak jaz ne vidim kje?
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Nuša bo lahko rezultat izboljšala od lani, vendar na gamese bo IZJEMNO težko prišla. Briggs, Annie in pa Katrin Tanja Davidsdottir so recimo imena, ki bodo sigurno pred njo, če se jim nič ne zalomi, tako da je že 4, gredo pa samo tri na gamese.
Drugače pa boš imel prenos na games.crossfit.com, na prvi strani, samo odprl boš stran in to bo to
smile-1.gif

Jutri dopoldne so že prvi WODi...bolj bo za gledat regijo Central East, kjer so sama opasna imena in tekmovalca, ki imata zadnje štiri naslove v lasti!!

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja uvrstitev na games vem da je praktično nemogoča.

Mi pa itak ni jasno..po 3je iz celine gredo na games..ko pa gledaš prav Games-e, je pa 90% USA pa potem nekaj "drobiža" vmes. V čem je fora a imajo polno regij znotraj USA a kako?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.849
6.955
113
Ne iz celine, iz regije. V usa ima že vsaka vas svojo regijo
wink-1.gif

Drugače pa ja...games za moške skoraj nedosegljive, bi moral bit pro športnik od malega...in to nek "robusten" šport

Jaz imam oko na mastersih, tam 60+
wink-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ja no sej to je ta problem...miljon regij znotraj USA, potem pa ena za evropo
rolleyes-1.gif
Zelo nepošteno, če mene vprašaš.

Kaj so pa mastersi?
redface-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.849
6.955
113
Ne vem, če je nepošteno, ker imajo toliko več atletov. Saj je govora, da bi naj drugo leto tudi v evropi bili dve regiji. Pač gleda se, da je nek enak % iz vseh regij glede na crossfit tekmovalce. Moraš razumeti da je v USA pravi boom s tem, vsak kraj že ima svoj box, medtem ko v evropi...bolj bogo pač.

masters...crossfit games glede na leta, mislim da so skupine 40-45, 45-50, 55-60, 60+

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Sam je danes rasturala...Katrin Tanja pa ni mogla nič pri petem eventu, pri plezanju. Si nisem mislil, da bo tako slaba tam, glede na to, da je bivša gimnastičarka. Prav mučno jo je bilo gledati...na koncu padla v jok :/
Jaz upam da pridejo na igre Annie, Katrin Tanja in Sam. Te tri so po mojem najbolj izkušene izmed vseh.