Free outlook?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Ravno sem prešaltal na Open Office, pa me zanima kako rešiti problem z Outlookom, ki ga open office nima. Kakšno alternativo oz. free varianto naj izberem, da bo imela osnovne funkcije + da bom lahko importal outlookov arhiv.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Hvala...moram pa priznat, da je uporaba telih free variant 10x bolj zanimiva kot nelegalno nakupovanje.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Malo iščem na netu pa ne najdem ničesar, da bi lahko pst importal - kaj pa zdaj? Naj kar shranim ta arhiv in delam naprej na novo?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Outlook to Thunderbird
This is actually really easy. The first thing you need is all your email in Outlook. Then, when you setup Thunderbird it will ask you if you want to import your Outlook email. Say yes and it does all the work. No, Thunderbird doesn’t have an import function for the PST file, but it can import anything that’s in Outlook on the same machine. It’s as easy as that.

Še ena možnost je, da maile uvoziš v OE (če Outlooka nimaš več inštaliranega) in potem pri instalaciji Thunderbirda izbereš naj maile uvozi iz OE.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Hvala...moram pa priznat, da je uporaba telih free variant 10x bolj zanimiva kot nelegalno nakupovanje.

Potem pa vabljen na www.filehippo.com, tam najdeš vse kar je najboljšega iz strani freewara - klikni desno zgoraj na [No Filter] in izberi Freeware only. Še njihov update checker si lahko potegneš dol in ti poišče posodobitve.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Hvala za tole - če prav razumem, pa lahko dobiš tudi vse BETA verzije načeloma plačljivih programov?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Lahko, ampak so še vedno enako plačljive. Imajo pa velikokrat objavljene tudi beta verzije še preden se pojavijo na straneh razvijalcev, ne vem kake veze imajo...

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
pri MSN9 beta me je zelo motlo, da recimo drag/drop slike v pogovorno okno vklopi neki glupi Picture sharing, ne pa da bi poslalo sliko ;(