Citat:
Uporabnik telex pravi:
A sedaj pa smo v odprti debati prišli že do žalitevCitat:
Uporabnik eazy pravi:...
Sicer pa zgoraj omenjena drzava nikoli ni tza sebe trdila da je demokracija tako da so paralele debilne.
Če pride človek na moje dvorišče, v mojo hišo...mar ni moja pravica, da spoštuje moje običaje in navade? Če lahko z mano moli moja žena mar ni pošteno, da v moji hiši moli skupaj s svojim možem tudi žena muslimana? Če muslimanu dovolim, da si v senci mojega svetišča odpočije in po potrebi zmoli k svojemu bogu, zakaj, jaz tega ne smem storiti v senci njegovega svetišča.
Če lahko musliman, pri meni dela vse kar dela tudi doma, jaz pa pri njem lahko delam le tisto, kar dela sam, sva enakopravna. Bi ti spustil v svojo hišo nekoga, kateri bi delal v nasprotju s tvojim perpričanjim, in postavo? Ne bi!
Povej mi le en razlog, zakaj bi na pragu svoje hiše jaz s tabo ravnal drugače, kot bi ti na pragu svoje hiše z mano
Ne generaliziraj o miljardi na taksen nacin... Ti lahko v senci moje hise delas karkoli zelis... PRi nekemu XYZ pa verjetno ne. Kakor bo tudi mene nekdo v SLO sprejel na en nacin, drugje pa na drug.
Vzemi si cas in poglej:
zelo lepo razlozi te zadeve