francija, begunci, zgodba

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Tako je. Zvonovi so, džamij pa ni !

In tako naj tudi ostane!

To gibanje delujejo paralelno z uradno islamsko skupnostjo. Imajo svoj nauk, svoje ljudi, svoje financiranje, svoje vse. Nimajo (naceloma) nobene veze z dzamijo. Sploh pa slovensko saj je po njihovem tolmacenju konkreten greh.

Islamska skupnost je tu samo zaradi ekonomske privlačnosti pri nas. Če je prišla k nam živet, mora tudi sprejeti naše običaje.

(Zares imam zadosti te babje komande pri nas, ko bi kar v velurjevih rokavičkah božali te ... karkoli so že!
10.gif
)

Če se islam ne zna prilagoditi svetu, naj ostane tam, kjer je! Mi mu nismo čisto nič naročili, naj se spremeni. Islam naročuje nam, naj se spremenimo!
grims-1.gif

V glavnem - bombo tja dol. In to tisto, oranžno. Z lepimi pozdravi!
srce-1.gif
From Demz with love.

Izi, pojdi si pamet kupit. V Merkurju je imajo na kile. Jaz ti ne dopovedujem, da tvoj Bog ni taprav, ti meni to dopoveduješ! (Oba pa verujeva v istega
stupid-1.gif
)

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

In tako naj tudi ostane!

Slovenci ,ki so sli v Sirijo NISO HODILI v dzamije so bile na vsakem koraku. Ergo? Bos znal kaj iz tega pogruntati?

Koliko jih je pa šlo? Oni revež, ko se mu je oče z Neostikom krajšal možgane nekoč prej ?

Da, zares imaš referenco za Slovence. Če je še kateri drug kao slovenec šel tja dol, pač ni slovenec ampak uvožena čefurijad, ki jo dnevno uvažamo s tihim privoljenjem naših bolnih možganov tam gor, v Ljubljani.

Že zadnjih 70 let!
uf-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Mene pa bolj zanima stanje varnostnih sluzb v FR. Vedeli so par tednov prej, da bo kmalu nekaj pocilo v parizu. Pred prvo eksplozijo pa je tudi prisel anonimni klic o bombi pri stadionu (ki se je izkazala za lazno, oz. za tisti cajt lazno).
Zakaj potem varnostne sluzbe stremijo k zakonom, ki ze posega v cloveka, ce se najbolj kmeckih variant ne znajo obravnavati resno ...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Še za popotnico: Me skrbi, samemu pri sebi, ker opažam, da moje tolerance ni več. To opažam že kakih 15 let, da narašča.

Glede na to, da ravno ne visim okoli zdravnika in raznih podobnih, bo verjetno vzrok nekje v okolici, oz. vsiljevanju. Nič bati, slovenci smo v ključnih trenutkih še vedno nekako "stopili skupaj", zato, Izi, boš moral drugače!
tongue-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kje sploh zaceti...
crazy1.gif
Pa lahko kaj enostavnejšega- bodo v Slo džamiji moški in ženske molili eden ob drugem, kot sedijo eden poleg drugega v krščanski h cerkvah. Se boš boril tudi ta takšno enako obravnavo
sprasujem se.gif

Se boš boril, da bo v kašni veji islama tudi ženska lahko postala mufti, kot je lahko škof v nekaterih vejah krščanstva, ko si za enakost
sprasujem se.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kje sploh zaceti...
crazy1.gif
Pa lahko kaj enostavnejšega- bodo v Slo džamiji moški in ženske molili eden ob drugem, kot sedijo eden poleg drugega v krščanski h cerkvah. Se boš boril tudi ta takšno enako obravnavo
sprasujem se.gif

Se boš boril, da bo v kašni veji islama tudi ženska lahko postala mufti, kot je lahko škof v nekaterih vejah krščanstva, ko si za enakost
sprasujem se.gif

Ves da obstaja prakticen razlog za locitev? Ves kako debilno je eno vero prirejati po nacelih druge? Od kje sploh pravice nekomo odrejati kako naj se moli Bogu in kdo naj bo njegov verski poglavar?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

In tako naj tudi ostane!

To gibanje delujejo paralelno z uradno islamsko skupnostjo. Imajo svoj nauk, svoje ljudi, svoje financiranje, svoje vse. Nimajo (naceloma) nobene veze z dzamijo. Sploh pa slovensko saj je po njihovem tolmacenju konkreten greh.

Islamska skupnost je tu samo zaradi ekonomske privlačnosti pri nas. Če je prišla k nam živet, mora tudi sprejeti naše običaje.

(Zares imam zadosti te babje komande pri nas, ko bi kar v velurjevih rokavičkah božali te ... karkoli so že!
10.gif
)

Če se islam ne zna prilagoditi svetu, naj ostane tam, kjer je! Mi mu nismo čisto nič naročili, naj se spremeni. Islam naročuje nam, naj se spremenimo!
grims-1.gif

srce-1.gif
From Demz with love.

Izi, pojdi si pamet kupit. V Merkurju je imajo na kile. Jaz ti ne dopovedujem, da tvoj Bog ni taprav, ti meni to dopoveduješ! (Oba pa verujeva v istega
stupid-1.gif
)

Bova se enkrat, ok. Tretjic bom moral ze flomastre potegnit....

Islamska skupnost pri nas ima svoje prostore. To gibanje pa svoje. Dve popolnoma loceni zadevi. Tista druga niti noce "dzamije". Ti lahko 125x prepoves dzamijo in ne pomeni NIC ,ker ne hodijo v dzamijo. Bo to jasno sedaj?

Tudi tisti gospod ,ki ga baje lovijo po Franciji&Belgiji se ni skrival v dzamiji ampak je prek Booking najel sobo v nekem hotelu.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Od kje sploh pravice nekomo odrejati kako naj se moli Bogu in kdo naj bo njegov verski poglavar?

Odlično!
zmaga.gif

Sedaj se pa še sam enkrat preberi, v celotni temi nazaj. Odlično!

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ves da obstaja prakticen razlog za locitev? Ves kako debilno je eno vero prirejati po nacelih druge? Od kje sploh pravice nekomo odrejati kako naj se moli Bogu in kdo naj bo njegov verski poglavar?
Pa greva nekaj lažjega. Vsak Musliman lahko gre v Vatikan. Lahko gre v Sikstinsko kapelo. Lahko...Lahko kristjan gre v Meko in se v senci Kabe malce ohladi od vročine ter zmoli zdrava Marija- se boš boril tudi za to enakost?
Ali še kaj lažjega- koliko je v Kuranu zapisov da se za to ali ono dejanje izvrši smrt z rezanjem glav, kamenjanjem... ali zgolj rezanjem udov, bičanjem... Se boš bori, da se ti necivilizacijski ukrepi črtajo iz svete knjige, če si tako za enakost
sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

In tako naj tudi ostane!

10.gif
)

grims-1.gif

srce-1.gif
From Demz with love.

stupid-1.gif
)

Islamska skupnost pri nas ima svoje prostore. To gibanje pa svoje. Dve popolnoma loceni zadevi. Tista druga niti noce "dzamije". Ti lahko 125x prepoves dzamijo in ne pomeni NIC ,ker ne hodijo v dzamijo. Bo to jasno sedaj?

Tudi tisti gospod ,ki ga baje lovijo po Franciji&Belgiji se ni skrival v dzamiji ampak je prek Booking najel sobo v nekem hotelu.

Lej, nisem smrkavec in kristalno jasno mi je, da je "s prepovedjo" še najmanj narejenega. Gre za kulturo človeka. Če ti kot šef države pošlješ ljudi v svet - kar mimogrede jaz verjamem, da se je tam doli zgodilo, torej po komandi
grims-1.gif
, - torej odvisno od interesa.

Ali si jih poslal v odrešenje - torej se bodo brezpogojno asimilirali, ali so pa speče bombe. In to so tisti, ki niti po treh generacijah še ne znajo govoriti čistega slovenskega jezika! Vkljub naši neizmerni prijaznosti (nihče nam je ne more odreči!)

Izi, teror je strahovlada. Ko bom jaz prišel na tvoj prag in rekel po kmečko, da boš dal čreva na planke, - morda boš takrat nehal zabavljati tule!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Pa greva nekaj lažjega. Vsak Musliman lahko gre v Vatikan. Lahko gre v Sikstinsko kapelo. Lahko...Lahko kristjan gre v Meko in se v senci Kabe malce ohladi od vročine ter zmoli zdrava Marija- se boš boril tudi za to enakost?
Ali še kaj lažjega- koliko je v Kuranu zapisov da se za to ali ono dejanje izvrši smrt z rezanjem glav, kamenjanjem... ali zgolj rezanjem udov, bičanjem... Se boš bori, da se ti necivilizacijski ukrepi črtajo iz svete knjige, če si tako za enakost
sprasujem se.gif

Spet vlecemo neke debilne paralele? Ti gres lahko bp v skoraj katerkoli dzamijo na tem planet. Problem bos imel v SA ampak oni so itak najboljsi in edini prijatelj Zahoda. Ceprav so letos baje obglavili rekordno stevilo ljudi. Pa obesajo padre, preganjajo bla bla bla bla .... Assad pa tega ni pocel pa je fasal 100.000 teroristov od Zahoda.

Sicer pa zgoraj omenjena drzava nikoli ni tza sebe trdila da je demokracija tako da so paralele debilne.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

In tako naj tudi ostane!

10.gif
)

grims-1.gif

srce-1.gif
From Demz with love.

stupid-1.gif
)

Lej, nisem smrkavec in kristalno jasno mi je, da je "s prepovedjo" še najmanj narejenega. Gre za kulturo človeka. Če ti kot šef države pošlješ ljudi v svet - kar mimogrede jaz verjamem, da se je tam doli zgodilo, torej po komandi
grims-1.gif
, - torej odvisno od interesa.

Ali si jih poslal v odrešenje - torej se bodo brezpogojno asimilirali, ali so pa speče bombe. In to so tisti, ki niti po treh generacijah še ne znajo govoriti čistega slovenskega jezika! Vkljub naši neizmerni prijaznosti (nihče nam je ne more odreči!)

Izi, teror je strahovlada. Ko bom jaz prišel na tvoj prag in rekel po kmečko, da boš dal čreva na planke, - morda boš takrat nehal zabavljati tule!

Peljeva da debilzem malce naprej.... Do sedaj v SLO belezimo 2 terorista. Oba Slovenca, oba domorodca, Oba govorita slovensko. Nista hodila v dzamijo...

Torej, asimiliral bos kaj? Koga?
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ah, ni eden, sta dva!
smile-1.gif

Tokrat te zadnjič vprašam, kje imaš pamet. Potem ti odgovarjal več ne bom.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ah, ni eden, sta dva!
smile-1.gif

Tokrat te zadnjič vprašam, kje imaš pamet. Potem ti odgovarjal več ne bom.

Da... 2. Iz islamske skupnosti pa 0. Kako bos to zadevo vklopil v svojo teorijo o asimilaciji?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Seveda se bo! Še vedno se je.
rolleyes-1.gif

Gre za dvojna merila, kjer mene šraufajo na meji s hrvaško, - sploh ni prost prehod.

V avtu imam vedno lovski nož in policaj ga je videl. KOMAJ sem mu dopovedal, da je to orodje.
rolleyes-1.gif

Državnemu zboru je treba naročiti, naj regulira, da morajo pri nas živeče ženske biti odkrite , slovenščina je pa uradni jezik! Džamijo pa z zakonom skenslati, zaradi očitne nasilniške grožnje in teroriziranja.

Naša država je in MI smo tisti, ki bomo povedali, kako se živi pri nas!

Kakšen terorizem? a to misliš bombe, puške pa to? Če so koga dobili z orožjem so ga sigurno ustavili, tako da ne govori da se nič ne zgodi.

vidiš... zakaj MORAJO? zakaj? kaj si ti prikrajšan, če je ena zadekana? Zakaj bi ti/mi drugim govorili, kako naj živijo? A ti folku okol težiš, da naj počne tisto, kar je tebi ql?

slovenščina je pa itak uradni jezik, kolikor jest vem.

Povedala bo večina kako se živi pri nas. Ker smo v demokraciji.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik eazy pravi:...
Sicer pa zgoraj omenjena drzava nikoli ni tza sebe trdila da je demokracija tako da so paralele debilne.
A sedaj pa smo v odprti debati prišli že do žalitev
sprasujem se.gif

Če pride človek na moje dvorišče, v mojo hišo...mar ni moja pravica, da spoštuje moje običaje in navade? Če lahko z mano moli moja žena mar ni pošteno, da v moji hiši moli skupaj s svojim možem tudi žena muslimana? Če muslimanu dovolim, da si v senci mojega svetišča odpočije in po potrebi zmoli k svojemu bogu, zakaj, jaz tega ne smem storiti v senci njegovega svetišča.
Če lahko musliman, pri meni dela vse kar dela tudi doma, jaz pa pri njem lahko delam le tisto, kar dela sam, sva enakopravna. Bi ti spustil v svojo hišo nekoga, kateri bi delal v nasprotju s tvojim perpričanjim, in postavo? Ne bi!

Povej mi le en razlog, zakaj bi na pragu svoje hiše jaz s tabo ravnal drugače, kot bi ti na pragu svoje hiše z mano
stupid-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

hm... čudno. ko so kristjani širili vero, so jo tudi na silo. čemu potem?
Glej- obračaš povedano in se nato čudiš. Beri, kot je zapisano, pa ti bo vse jasno
evil.gif

V repliciranem postu sem govoril o sodelovanji in ne o širjenju.

PS-Kristjani pa so tudi pri širjenju vere uporabljali sodelovanje muslimani pa poznajo le popolno podreditev ali pa smrt.. Zaradi tega imaš npr. tako različne obrede po katoliških cerkvah po svetu. Cerkev je sprejele tudi marsikateri poganski obred...V krščanstvu je praktično edina stalnica Sveta trojica in Marija- poti do čaščenje pa so široko odprte.
Če si kdaj prelistal Sveto pismo so v njem le opisi dogodkov in neka splošna pravila obnašanja. V Kuranu pa so precej natančno opisane posamezne situacije in kaj mora vernik takrat storiti, če noče postati nevernik. Danes lahko najpametnejši ljudje berejo Sveto pismo in živijo po njegovih postavah ne da bi morali postati kreteni. Pri muslimanih to ni možno- si lahko pameten in ne slediš v popolnosti naukom iz Kurana ali pa si [cenzura].

Torej, kristjani ki sledijo svetemu pismu in so ql, če pa muslimani sledijo koranu so pa neki cenzura?

Torej obstaja možnost, da je nek musliman pameten in ne sledi v popolnosti naukom???