francija, begunci, zgodba

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Nova teorija zarote.

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/151272/vatikan-zelo-vpleten-v-nastanek-3-svetovne-vojne

Pred tem so bili Rotschildi krivi, zdaj pa se vzrok za današnjo situacijo išče v leto 1307. Pa papež vse skupaj vodi...

Ampak daleč daleč zadaj, čisto zadaj pa za vsem tem stoji tale mož.

delo_foto-20140801123506-21253100.jpg

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Prekleti Grims, ne morem drugače.
jezen.gif
A zdej mi bo pa otroke strašil??

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Floki, slike so lahko stare in jih zdaj uporabljajo za propagando. Na istem FB profilu najdeš tudi to sliko

Ja vem da so lahko stare nisem preverjal ampak stare ali ne da te to zgodi mojemu otroku bi verjetno tudi kdo umrl...... Bi pa bilo potrebno tudi tegale gospoda, ki je to objavil malo obiskati ali pa vsaj vsake toliko pogledat kaj počne. Pa če pogledaš njegove prijatelje ki so že tagani na sliki niso nič kaj boljši.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
smile-1.gif
tebe tud. Sej, je mladino za razumeti. V letih, ko bi morali živeti življenje s polnimi pljuči, jih je strah idi0tov, ki vidijo device v oblakih.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
jezen.gif
Za razliko od tebe imaš pametne otroke. Vedo komu verjeti in kdo laže
evil.gif

PS- pa so 100%, da si jim biološki oče
sprasujem se.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
jezen.gif
Koliko si plačaš skupno csd, da so ti gledali skozi prste 18 let ?

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
No, vsem vam skupaj, ki tolčete po meni, naj vam povem, da se hči ne zanima za politiko, blesti pač drugje, ampak ,slišala je pa besedo "vojna",in je bilo malo panike. In, kaj je sedaj to tako narobe z njo? Ja, sam sem pa slišal tega bedaka Grimsa.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
opaa...
ne biti preveč pameten. A misliš, da se vsi mladi zanimajo za "ala izibizi" kre-tene??? A nisi opazil, da se še tukaj krešejo mnenja, pa ste kao vsi strokovnjaki za mednarodno verska vprašanje. Mladim dam prav, da se poskusijo čim manj sekirat za te zadeve. Kolk se pač da. Ker ko bo počilo, bo vsega, samo tega ne, kt je sedaj
Pa brez zamere!!

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
opaa...
ne biti preveč pameten. A misliš, da se vsi mladi zanimajo za "ala izibizi" kre-tene??? A nisi opazil, da se še tukaj krešejo mnenja, pa ste kao vsi strokovnjaki za mednarodno verska vprašanje. Mladim dam prav, da se poskusijo čim manj sekirat za te zadeve. Kolk se pač da. Ker ko bo počilo, bo vsega, samo tega ne, kt je sedaj
Pa brez zamere!!

aplauz.gif
Vidim, da še nekdo razume mlade, da jih boli penis za politiko.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
sej zato ker jih boli penis, potem volijo krete-ne ki potem vodijo državo v prepad. Super

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
preveč osebno si vzel. Da ne bomo spet na volitve prešaltal.
Verjetno nobeden star okol 20 let ne razmišlja preveč o tem, kdo bi boljše vodil državo. Pa zato niso kre_eteni. Danes so drugi časi. Vsak se po forumih qurči, kaj bi moral nekdo narediti. Vsak si želi boljše. Boljše je pa tisto, od česa bo imel samo sam koristi. Nobeden mi ni dal prav, ko sem enkrat napisal tukaj, da bo boljše takrat, ko bodo vsi oz. večina zadovoljna z življenji. Tukaj štejem službe, plače, ..... (no, potem bi se pa kregali, da je mel nekdo napačno kravato) Sigurno pa ne mislim na tiste, ki bi bili zadovoljni šele s tem, da ne bi nič delali in imeli vse.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
sej zato ker jih boli penis, potem volijo krete-ne ki potem vodijo državo v prepad. Super

No, tudi ti greš verjetno na volišče in komu si dal svoj glas, sigurno kretenu, ker nam itak nobeden ni po meri in so sami kre....