francija, begunci, zgodba

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
sej zato ker jih boli penis, potem volijo krete-ne ki potem vodijo državo v prepad. Super

No, tudi ti greš verjetno na volišče in komu si dal svoj glas, sigurno kretenu, ker nam itak nobeden ni po meri in so sami kre....

To imaš prav po svoje prav, sicer ga nisem dal trenutnemu PV.

Upam, da si jo vsaj učil, da se postavi zase, ko bodo enkrat zahtevali pokrivanje ženske v kratki majici (še posebej v bližini mošeje). Da ne bo tako kot tiste mlade punce v BTCju, ki so novinarki v kamero povedale, da bi se takoj pokrivale, če bi bilo to zahtevano.

ok dost offtopica

Torej trije "belgijski" bratje...

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Mladi muslimani v Franciji... 40% jih je brezposelnih. Hard workerji prihajajo v Evropo ja.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
govori se (med patološkimi humanisti) da je za to kriva Francija, ker jih ni uspešno integrirala v družbo. Karkoli narediš, si kriv ti. Ne pa lenuh, ki bazira na veri ki se bere kot pravljica.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Preveč si zavijal deklico v vato..a za fanta, ki ga ima, tudi tebe vpraša za mnenje?
smirk-1.gif

Moja" deklica" je že od 15 leta krepko samostojna, politika je pač ne zanima,ima preveč dela z službo in študijem, tu pa tam pa sliši kaj neprijetnega, pa me vpraša. Dve leti živi že v svojem gospodinstvu, na kar smo ponosni, zato ne meni, da sem jo zavijal v vato. Še zadnjič, jo pač ne zanima politika, kot večino mladih. Pika in lep dan želim.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.178
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Kaj pa če bi Ljubljansko mošejo - oziroma sekret s svinčnikom - porušili dokler je še v ½temeljih½.

Kdo ima jajca da bi dal befel za tako stvar.

Jaz sem prec za, imam štemarco, majzl, macolo...

Ne, to je že pretiravanje.
Vsekakor pa bi uvedel nekaj ostrih zakonov že za manjše prekrške in ustanovil nekakšno varnostno službo, ki bi se ukvarjala s to vero, verniki in bi jih nadzorovala. Ker so defakto populacija, ki predstavlja večjo nevarnost.

Ne moti me, da imajo eno svojo mošejo in molijo v njej. Moti pa me posiljevanje s svojo vero in zahtevanje nekih ekstra pravic, za nameček pa še ogrožanje dugače mislečih ljudi.
Problem pri muslimanih nastane v tem, ker ko jim ponudiš prst kot pomoč, bodo vzeli tudi celo roko, nogo, pa tudi tvojo ženo. Skratka, dobrota je sirota je pri njih zelo ekstremna in hitro rataš osel, ker si jim pomagal.

A pa ni lažje zadevo ukinit preden se začnejo pizdarije. Kot pa potem nekaj reševati na pol?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Prekleti Grims, ne morem drugače.
jezen.gif
A zdej mi bo pa otroke strašil??
zmaga.gif

Tole je pa resna konkurenca Softiju, ko je vprašal dsf-ja, če bi rad u lukno padu pa ne upa skočit
hysterical-1.gif

če bi izbirali post leta,

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Zakaj že? Mi jih vabimo.

Kr se tiče meje, mi nismo sposobni s'to vlado zavarovat meje, to je fact. Tiste par klilometrov žice prideš z lesenim sankami čez. Kot rečeno Cmerar samo gleda in ga vsak dan nekaj preseneti..

Ja valda takemu narodu ne daš varovat zunanjih mej.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ahhh dej ne nabijaj, no.
pojdi na južno mejo,politiko- potem pa komentiraj

še prej pa probaj s sankami čez žico

Ne rečem, da je vse OK, ampak za pritok beguncev nismo krivi mi. Ko ostale države ne bodo sprejele niti enega begunca več in ko ukaz o varovanju šengena z vsemi sredstvi (če drugače več ne bo šlo), bo drugače. Na žalost verjetno z izrednim vojnim stanjem.
Zato pa prihajajo na tisoče in tisoče, da se oslabi kontrola šengena. Sistem je padel, ja. Po veliki zaslugi Hrčkov tudi. A misliš, da bi Avstrijci vse po predpisih registrirali, če bi jim mi preko zelene meje pošiljali tisoče migrantov, tako kot so nam delali Hrčki??
Dejstva so takšna, da jih ljudstvo evrope noče migrantov, ampak politika jih pa sprejema nekak. Situacija je pa podobna "J_ebe lud zbunjenog"

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Evo,kdor zna iz korana nek ver,pol ostane živ !!http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/na-tujem/teroristi-znova-udarili-napadalci-v-hotelu-zadrzujejo-170-ljudi

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Prekleti Grims, ne morem drugače.
jezen.gif
A zdej mi bo pa otroke strašil??
zmaga.gif

Tole je pa resna konkurenca Softiju, ko je vprašal dsf-ja, če bi rad u lukno padu pa ne upa skočit
hysterical-1.gif

če bi izbirali post leta,

Pa konkurenca eni deklici od vceraj. Je rekla kaj razbijas po vratih. Si me ustrasil sedaj ko so teli z bombami okol. Jo gledam in odgovorim, dekle, ce bi bil z bombo bi si sam odprl vrata.

Ps
Vidim, da sem te vsaj enkrat nasmejal