Fotografija s položnico

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Plačaj polovičko, sicer boš plačal še več... Slikan je tvoj avto, po zakonu moraš povedat, kdo ga je upravljal sicer boš kriv ti.
Je pa zanimivo, da si dobil kar fotko na dom. Mene so namreč v začetku maja poslikali na gorenjski avtocesti, na viaduktu Tržiška Bistrica. Domov sem dobil samo pildek, da naj jim sporočim kdo je vozil:) Zdaj pa pričakujem še ostalo:)))

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
priden.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Slikan je tvoj avto, po zakonu moraš povedat, kdo ga je upravljal sicer boš kriv ti.
Ni res! In glede na to, da tega po vseh teh informacijah tule na tabli, v zakonu in še kje drugje očitno nisi sposoben dojet, se o tem raje ne oglašaj več.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Kolikor vem ima cbb prav. Včasih je bilo, da si lahko rekel, da je vozil tvoj sorodnik, katerega pa ne rabiš izdat. Zdaj če ne poveš, si kriv ti, kot lastnik vozila.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
pokličeš enga izmed izbrisanih, ki nima izpita za avto mu daš 100€ pa gre tja pa reče da je on vozu. Njemu ne morejo nič

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
ma rečeš da je bil avto ukraden in da si bil ravno takrat nekje na dopustu in da nisi vedel da je sploh ukraden........zanimivo je to da si ga našel parkiranega pred svojo hišo.Kaj češ.....mulci pač.....so se šli malo peljat

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
verjetno ja.......še posebej če ti po tem pokažejo tvoj obraz v avtu.

Ta bi bla dobra ja. Da imajo še eno fotografijo "od spredaj" in hkrati polovijo in kaznujejo še tiste, ki lažejo.
evil.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Misliš da se hecam.........je en tip posodu avto prijatelju in ta je pa letel skozi radar.....in ko je lepo prišla položnica s sliko domov ga je šel tip vprašat če je šel on skoz radar.........in ta mu vstrajno trdi da ne..........je lepo šel lastnik avta na policijo in zahteval naj dajo sliko voznika........in jo je dobil........no in potem se ve kdo je plačal kazen.

Tako je povedal lastnik avta.........jaz ne trdim tega da se to da....lahko se mi je zmislu..............bo pa že tukaj na forumu kdo povedal če se to da naredit.

pa mimogrede.......predvčeraj sem videl pri ravberkomandi kjer so dela na AC.........radar v kanti.....nekako med črpalkami..........ne vem če je še....ma opozorim pa lahko.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz sem dobil sliko po pošti pred letom, pa je slikano od spredaj - ni šans da prepoznaš šoferja, vidi se z malo domišljije roka na vrhu volana in to je to - je pa možno, da se na kaki sliki pa da šoferja prepoznat - samo iz moje pa sem 100% da se ne da. Lahko tud poskeniram pa si drugi mnenje ustvarite

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Ne more policija kar tako prilagati dokazov, da bi prvo dali tistega, ki je človek slikan zadaj, potem pa ko bi rekel da ni on, pa drugega.

Saj to ni cirkus. In NE, če se vas lepo ne vidi na sliki je ne rabite plačati, vprašanje edino je, koliko bo stal odvetnik, ki vas bo spravil iz godlje, ker bo verjetno potrebno kar nekaj pravdanja.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Zadnje dni je fokus na relaciji trojanski predorov. Bi blo zanimivo videt, kak ka v tiste luknje parkirajo (in ne(ovirajo) promet pri tem.
Pa še eno vprašanje: ali v dežju ta radar lahko dela? Ker laserski ne sme.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne more policija kar tako prilagati dokazov, da bi prvo dali tistega, ki je človek slikan zadaj, potem pa ko bi rekel da ni on, pa drugega.

Saj to ni cirkus. In NE, če se vas lepo ne vidi na sliki je ne rabite plačati, vprašanje edino je, koliko bo stal odvetnik, ki vas bo spravil iz godlje, ker bo verjetno potrebno kar nekaj pravdanja.

Daj no. Avto se je peljal sam?
confused-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
233. člen

(1) Če je prekršek zoper varnost cestnega prometa storjen z vozilom, pa ni mogoče ugotoviti, kdo je storilec, se za prekršek kaznuje lastnik oziroma imetnik pravice uporabe vozila, razen če dokaže, da tega prekrška ni storil.
(2) Če je lastnik oziroma imetnik pravice uporabe vozila, s katerim je storjen prekršek iz prejšnjega odstavka, pravna oseba, samostojni podjetnik posameznik, državni organ ali samoupravna lokalna skupnost, se kaznuje za prekršek odgovorna oseba.