Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
lahko pa bi Kubica spustil Alonsota ...
Nisem gledal tekme. Se pravi, po temu prehitevanju, Alonso ni spustil Kubico nazaj predse? In če, zakaj ne?
Citat:
lahko pa bi Kubica spustil Alonsota ...
Citat:
kdo je Lojze?
še enkrat - a se ne vidi, da je dejansko že pred njim? vsaj meni se tako zdi. in glede na to, da je Alonso še bolj naprej, kot kamera ...pač se je uštel, oz. je to odločitev, ki je zelo na meji.
en posnetek kaže, da je Alonso naredil napako, drug, iznad Alonsove glave pa, da je bil že pred Kubico ...
Citat:
Uporabnik Realman pravi:
Jaz sem privržen alonsu, pa moram reči da se se žal sam za***l. Najprej na štartu, potem pa še to. Jasno da ga je kubica hotel ven zrinit, samo moral bi mu potem pustiti naprej, ko je sekal šikano. Mogoče je res mislil, da bodo spregledali. Alonso mi deluje enostavano preveč živčno, odkar vozi za ferari. Mislim, da se preveč trudi da bi se dokazal in potem dela res butaste napake.
Če tega ne bo spremenil, bo še dolgo čakal na naslov.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Realman pravi:
Jaz sem privržen alonsu, pa moram reči da se se žal sam za***l. Najprej na štartu, potem pa še to. Jasno da ga je kubica hotel ven zrinit, samo moral bi mu potem pustiti naprej, ko je sekal šikano. Mogoče je res mislil, da bodo spregledali. Alonso mi deluje enostavano preveč živčno, odkar vozi za ferari. Mislim, da se preveč trudi da bi se dokazal in potem dela res butaste napake.
Če tega ne bo spremenil, bo še dolgo čakal na naslov.
erm... saj je že 2 naslova dočakal...