[Formula 1] VN Španije - Barcelona

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Trulli je rekel, da je kriv rosberg, bomo videli kaj bo pokazala analiza nesreče.

wacko, truli padel takoj ven, tako da ne vemo kaj je s toyoto, glock je pač povprečen voznik, to se ve.

Ferari je za moje pojme naredil velik naskok, borili so se za tretje mesto in to praktično "čez noč". podobno kot mclaren na predzadnji dirki...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Dooolgcaaajt

Ferrari
stupid-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ferrari
hysterical-1.gif

PS.: Nisem za Brawn GP. Sem za vse ki so pred ferrarijem, pa makar bil to brawn, williams, mclaren al pa force india (njihov največji konkurent
hysterical-1.gif

Drugače pa bravo brawn, škoda mi je za puto, ta model res nima sreče.
crazy1.gif

BMW pa nič kaj blestečega spet.
stupid-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Glede taktike brawničev...mal poslušte in to ne ališiča. Če bi bil knof spred bi mel tako taktiko kot jo je mel Baričelo, imel so te dve taktike in ker se je vrstni red na štartu zamenjal, so jima obrnil tudi taktike.

Baričelo je mel možnost pridobit čas in bit spredaj pol ampak je 3 stint vozil enostavno prepočas.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Mejduš šalabajzarje italijanske

se strinjam! prekleti italjani nesposobni!!!! da bi jim najlepša kura v zmrzovalniku crknlila
bonk.gif

pa saj ne morem verjet..... kaj... a so meli študenta zaposlenega da jim je kalkuliral klko goriva morajo dotankat? recesija?
bonk.gif

budale
jezen.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
očitno mu je včeraj uspelo!
cheer.gif
No saj bomo videli kako se bo dirka razpletla, mogoče pa kak mercedez preseneti in pride do kakih točk, nikoli se ne ve!

Da ne boste na koncu spet jokcal ... jst bi bil na tvojem mestu malo previden glede napovedi za rdeče
wink-1.gif
Wacko spet stavi na luzerje , prav tako kot v politiki,samo da je rdeče pa je vredu...... Pa ja ne čakaš težko tudi tisti teden .....
hysterical-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
A imaš ti samo v tem forumu probleme, ali si bebo pač po naravi?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
na dobri poti smo, zdaj se na tvoj mail za šiht, ki si ga enkrat objavil javi še en dober bencinkelanr, da bo dosti tankal, pa nam bo uspelo!
cheer.gif

Sam Rubensu pa na tiskovki še vedno ni blo jasno kok so ga nategnili!
hysterical-1.gif

jebach

Pripravnik
3. maj 2009
160
0
16
Napake ferrarijev najprej MAlezija nato Kitajska in sedaj še Španija. NA teh 3 dirkah so vedno naredili kakšno katastrofalno napako, kaj nas čaka v Monaku? Mogoče bodo dirkalnike pozabili v Španiji?
hysterical-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
...mah, tko al tko je vse brez smila pri ferariju... se mi zdi, kot da sami sebe zajebavajo... čudi pa me, da ga tko serjejo, glede na to da je šumi skos zraven... razen če je bolj za okras al kaj. Ne vem. Jebiga, ena sezona bo pač zjebana, niso samo oni v pyzdi. Je še BMW pa McLaren tut.

Kar se pa baričela tiče, je pa tko al tko zgodba zase. Po moje da tudi v boksih skos jamra. Cmera.
smirk-1.gif
Pa tut na kvalifikacija po moje ni vse z njegovim avtom tko kot bi moglo bit. Ne vem, mogoče se pa motim.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Kakšno kazen bo Massa dobil ko mu radkape letijo stran? Aja nobene...
crazy1.gif

sigurno manjško kot mclaren, ki bi jo moral dobit za vožnjo in ne dirkanje po dirkališču! Aja sem pozabo, da mclaren enostavno ne more dirkat, ker ne gre!
bonk.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Zakaj bi mogla bit pa kazen? Pa razloži konkretno, ne z nekimi idiotskimi razlagami pa tko naprej...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.