[Formula 1] VN Japonske - Fuji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.532
1.232
113
saj sta oba bla na ravnini.... torej je bil enakovreden boj....
ali mogoče ti vidiš črte od boxa speljane vse v ovinek?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
Ja. Črta je pa par metrov pred ovinkom. Kaj bi massa že tolko prej zaviral, ker je vedel, da bo bourdais tam?

Massa je prišel do ovinka z 320kmh,bourdais pa kakšnih 200, 250? Zakaj bi moral massa paziti in predvidevati kako bo bourdais izpeljal ovinek, oz kje bo zaviral, oz če bo prišel pred njega ali ne.

Bi pa rad videl uravno razlago komisarjev, zakaj je bil bourdais kaznovan, ziher so ti podatki javni, ve kdo kje bi se lahko našlo?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.532
1.232
113
pa kaj bi ti rad? najboljše da potegnejo tisto belo črto skozi celi krog ali kaj?
100000 obračunov je že blo na taki način ko so se prehitevali čez boxe.... zdaj pa ker je massa neroden bi blo to treba prepovedat?

bila sta ENAKOVREDNA..... in to nima veze kdo je imel večjo hitrost.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Tule bi bil zelo uporaben posnetek od zgoraj. Na prvi pogled zgleda, kot da je kriv Masa, ker je imel na levi še dovolj prostora, ampak na koncu se vidi da bi tudi Bourdais lahko šel bolj desno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
Ali pa on board.

Dejansko je bourdais naredil nekaj narobe, drugače kazni ne bi dobil. Razen seveda, če nekdo razmišlja o raznih zgodbicah o tem kako FIA favorizira ferrari...ampak vseeno, komisari so morali imeti razlog, ne morejo kar nekaj "na pamet" razsoditi, drugače bi bilo zrelo za tožbo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa saj jaz ne branim Bourdaisa
smile-1.gif
Jaz sem se vedno mnenja, da bi se lahko umaknil Massi..

Meni samo ni jasno kaj hudica so rabil 17 krogov, da so mu dali penal..

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.532
1.232
113
kaj bi zdaj rad s tem povedal?

nikjer ne vidim da bi kdo koga porinil ven s proge...
vidim pa ogromno popuščanja na obeh straneh.... kjub temu da mu je v ovinku prišel samo do zadnjega kolesa, mu je pustil prostor in ga ni zaprl...

torej? kaj bi rad povedal?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
Zdaj še samo čakam, da nekdo prilima suzuko; senna vs prost.

Danes so drugi časi...in ja, vsi verjetno pograšamo tiste stare časa, ampak F1 se je drastično spremenila. Če hoče kdo razbito pločevino in fizične poškodbe dirkačov je na voljo veliko drugih serij.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Sam kaj pa je Alisic 'praznoval' 300. prenos cesa dirke ali vseh zivih prenosov, se pravi tudi treningov, ker 300 dirk je pa enih 15 let prenosov... Malo prevec se mi zdi.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Sam kaj pa je Alisic 'praznoval' 300. prenos cesa dirke ali vseh zivih prenosov, se pravi tudi treningov, ker 300 dirk je pa enih 15 let prenosov... Malo prevec se mi zdi.

Bil je na toliko dirkah, prenosov ima sigurno manj. Če sešteješ vse dirke bi bilo to od 1991 naprej, pop tv pa obstaja od 1995. Ne spomnim pa se ali je na rtvslo Ališič kdaj komentiral, ali je bil samo Mihelič.

Nazadnje urejeno:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Se mi je zdelo da nekaj ne stima. Alisic pa ni na tvslo nikoli komentiral formule.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Evo za vse pametne o Hamiltonovi kazni.

Heidfield:
"I did not see the race in full, I only saw the highlights quickly afterwards, but the one on the start with (Lewis) Hamilton was for me not worth a penalty at all. It is just racing. What did he do (wrong)?

Kdaj se bo FIA premineovala u KKK ? Upam da je Mosley včeraj gledal na SLO1 film o Stalinu da je vido kak je dal Stalin po [censored] njegovemu staremu

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
Če že limaš eno izjavo, daj vse:

The Pole, backed by his friend and Hamilton nemesis Fernando Alonso, is now quoted as saying by Sport Bild: "Hamilton makes up his own rules, particularly at the starts."

Raikkonen said this week: "What Hamilton did at the start at Fuji was not clean. He didn't give me a chance to turn into the corner.

"You have to learn how to find braking points when you are six years old in go karts. Obviously you should know how it goes at this level," the Finn added.

But even Hamilton's usually staunchest supporters, like triple world champion and legend Sir Jackie Stewart, were unimpressed with the McLaren driver's Fuji outing.

"This was not his finest hour," the Scot told rbssport.com. "His approach in that first corner was slightly arrogant to other drivers.

Pa še več je...se mi ne da sedaj iskat, v glavnem večina kurca hamiltona, pa ne samo zaradi prvega ovinka, ampak vožnje nasploh.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Alonso vedno lapa čez Hamiltona ker ga je lani u enakem avtu vzadaj pusto tak da je tisto kvadratno Alonsovo faco se bolj razpotegnilo. Raikkonen je Ferrari kaj misliš da bo zagovarjal Hamiltona ?

Valda ker edini ne vozi kot neka [censored] , ampak gre na nož in to je pravilno. Kaj je to F1 oder paradna voznja ?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
Kaj pa ma haidfeld tu? Eden slabših dirkačev v F1...

Alonso pa Kimi pa sta zaenkrat dosegla več kot hamilton, enako steward.

PS, tudi lauda je kurcal hamilton in glock in trulli. Ampak..samo heidfelda se upošteva ja
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik xXx pravi:

Valda ker edini ne vozi kot neka [censored] , ampak gre na nož in to je pravilno. Kaj je to F1 oder paradna voznja ?
Pravilno. Na nož. In massa je to pokazal...
cool-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:

Pravilno. Na nož. In massa je to pokazal...
cool-1.gif

Massa je pokazal da se je dosti naučo od Schuh fu*kerja . Samo to

Nazadnje uredil moderator:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.