[Formula 1] VN Brazilije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
jah, Kimmi je za Bernia čist nezanimiv zato ker je tak hlade, ne da se mu velik pogovarjat ampak samo dirkat...čisti dirkač...ka pol berniju nuca kimmi, če se ne bo ukvarjal z novinaji ampak bo sam pršu na vsako dirko in bo zmagal pa bo spet poniknil. Na vseh konferencah govori isto...da je vse lepo in da se fajn razumejo, in to je vse....super za F1
aplauz.gif

Ferrari ima vpliv in to najvecjega v F1.

Kar pa se tiče Kimmija... da je postal prvak, se poleg nesposobnosti McLarena (na Kitajskem) in težavi menjalnika v Braziliji, še lahko zahvali Massi, ki mu je podaril odločilne točke da je postal prvak. V Fujiju mu je Massa podaril 2 točki, včeraj pa malo manj očitno še dodatni dve točki. Poleg tega pa je bil Massa boljsi v prvenstvu vse do Monze, kjer se mu je pokvaril dirkalnik.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
No no je pa Massa tut zanč zajb. (kitajska) da ni 2eh pik Alonsu uzel, ker je bol nesposoben in ga ni napadu.. na konc pa najhitrejši krog
stupid-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Hehe kera fora...

Če so že zgubil dobljeno prvenstvo bi raje čestital boljšemu kot pa da zdej laufajo po sodiščih

...tako kot že mnogo mnogo let počne Ferrari
smirk-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
zanima me kaj bo z fernandom pomoje da ni sans da ostane,ravno berem da se ne strinja z mostvom ker se je pritozilo,je pa smesno da so se pritozili saj so recimo hamiltonu pogledal skoz prste zdajle z unim setom dveh gum na treningu poleg tega bi pa na njihovem mestu bil raje tiho,saj spijunaza...

Huuum.... le zakaj bi Fonzi nasprotoval odločitvam McLarna... res veliko uprašanje, ane?
smirk-1.gif
Od začetka sem še nekak ga sprejemal (bolj se mi je priljubil kot šumi-killer, kot sam dirkač) ampak po tem kar je letos pokazal se mi je zagraužal totalno... In zdaj, ko je že jasno, da tudi McLarnu ne diši več za drugo sezono, seveda še dodatno drek meša + če bi slučajno po kakšnem čudežu pritožba uspela, bi bil Hamilton prvak, kar pa bi bla za fonzija nočna mora, glede na njegov napihnjen ego.

Za "špijunstvo" je bil McLaren obtožen, tako da nevem kaj bi se nazaj na to ozirali. Zaradi uporabe dveh kompletov gum na PETKOVEM treningu je bil kaznovan tako Hamilton kot McLaren... tako da nevem kje ti vidiš gledanje čez prste
smirk-1.gif

Pa še glede vodenja McLarna....kot slabo vodenje ti verjetno šteješ, da ni fonzija že takoj v štartu favoriziral. Zadnje dve dirke so bile pač splet nesrečnih naključij. V predzadnji dirki pač napaka Hamiltona, zdaj je pa tehnika odpovedala... tukaj Ron ne more kaj veliko pomagat. Glede favoriziranje Hamiltona pa lahko rečem samo
bonk.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Sumljivi sta tudi obe exploziji gum pri hamiltonu, alonso pa teh težav ni imel. ali res hamilton ni imel sreče, ali so pa pri njem res malce drugače nastavili dirkalnik, kar pa se je maščevalo.

Kje je napisano, da morata biti oba dirkalnika popolnoma isto nastavljena? Po tej logiki bi bile tudi dve različne taktike favoriziranje nekoga (seveda v očeh pacientov)...

Nekaj je verjetno na nastavitvah, nekaj pa verjetno odvisno tudi od sreče in stila vožnje... jebat ga.

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Enako pri meni, za Alonsa sem po tihem navijal ko je premagal Schumacherja, ampak letos se je pokazal kot najvecje mozno budalo.

Alonso o pritozbi:

"If Lewis would win the title like that I would get embarrassed about this sport," Alonso said on Spanish radio. "I don't know how Hamilton feels about this but I expect he would feel like he deserved this. I'm sure he'd be really happy."

Tukaj pa Hamilton o pritozbi:

Hamilton: it would be 'cruel' to take title away from Kimi.

McLaren's Lewis Hamilton said on Monday he wanted to win the Formula One title on the racetrack, not weeks later on appeal.

"It would be wrong," said the 22-year-old Briton, still suffering the effects of a heavy night out after letting the title slip from his grasp by one point in Sunday's season-ending race in Brazil.

"For me, I want to win it on the track," he told reporters in his hotel room. "You want to do it in style, you want to win the race, you want to win battling it out for the lead or something in the race.

"Being promoted after some people have been thrown out is not the way I want to do it."

The rookie lost out to Ferrari's Kimi Raikkonen after finishing seventh on a nightmare afternoon at Interlagos.

Raikkonen won the race but the Finn's first title was overshadowed by a stewards' enquiry into the three cars that finished ahead of Hamilton.

McLaren have said they intend to appeal against the stewards' subsequent decision not to penalise Williams' Nico Rosberg and BMW Sauber's Nick Heidfeld and Robert Kubica for fuel temperature irregularities.

The aim would be to lift Hamilton above them in the classification, securing the points he needs to become champion instead.

The Briton, winner of four races in a sensational debut season, said he would feel uncomfortable with that.

"It would feel weird after Kimi did such a fantastic job in the last two races," he said.

"He won yesterday and to have it taken away is a bit cruel and probably not good for the sport."

Hamilton, who had led teammate and double world champion Fernando Alonso by four points and Raikkonen by seven before Interlagos, paid tribute to his team and supporters.

"Last night was good and (team boss) Ron (Dennis) did a speech and we had a great evening and just sort of rounded up the whole year," he said.

"It has been a phenomenal year and the support from the team makes it just a real pleasure for me to be a part of the team.

"I'm extremely proud of them and extremely proud of my family and everyone that's just supported me to get me where I am today.

"Later on in the evening yesterday I felt it (the defeat) more for sure, it's tough on everyone but there's always another year," said Hamilton.

"I'm only 22, there's going to be plenty more opportunities for me to win the world championship and I have no doubt that we can do that in the future."

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Enako pri meni, za Alonsa sem po tihem navijal ko je premagal Schumacherja, ampak letos se je pokazal kot najvecje mozno budalo.

Alonso o pritozbi:

"If Lewis would win the title like that I would get embarrassed about this sport," Alonso said on Spanish radio. "I don't know how Hamilton feels about this but I expect he would feel like he deserved this. I'm sure he'd be really happy."

Gnoj je gnoj, vedno je bil in vedno bo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kako je hammy lahko rekel kaj takega [Hamilton: it would be 'cruel' to take title away from Kimi.], ce je aroganten prasic?
shocked-1.gif

hysterical-1.gif

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Kako je hammy lahko rekel kaj takega [Hamilton: it would be 'cruel' to take title away from Kimi.], ce je aroganten prasic?
shocked-1.gif

hysterical-1.gif
Enostavno - to je povedal po tem ko je že bilo jasno da se s pritožbo ne bo nič doseglo. Sweetkani obvlada PR v nulo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tako.

Torej, ce pove kaj postenega, to pomeni, dapri svojih 22 letih obvlada PR, bolj, kot kaksen izkusen macek, pri recimo 35 letih.

Ce pove kar si misli, je pa arrogant prick.

hysterical-1.gif

..kot branilci Schumiija vcasih...

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.840
6.945
113
Kaj počne on z PR nima nobene veze z njim, pubec ima ziher par ljudi, kateri skrbijo za PR in mu povedo kaj točno mora povedati.

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
@mvpiver : nisem nek zagovornik nobenega, vendar Lewisova ponedeljkova izjava je očiten PR produkt. Ne da se mi ta hip iskati citatov : primerjaj sobotno stewartovo izjavo in ponedeljek od Lewisa. Tako se to pač dela.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
V PR popolnoma verjamem. Ne verjamem pa nekaterim brihtam na forumu, ki po nekaj izjavah tega ali onega dirkaca le-tega ze oznaci za _____________ [vstavi poljubno].

No, pa da dodam se moje mnenje glede Hamiltona. Premalo casa je F1, da bi bil pokvarjen, nadut in se kaj politik. Zaenkrat ga jaz vidim se vedno, kot preprostega in prijaznega fanta. Popolnoma mozno pa je, da ga bo Dennis spremenil v hladno, arogantno masino.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ma.. ne verjamem, da bi si zelel naslov izza zelene mize. Sicer mozno je vse, samo, ce je pravi dirkac [do sedaj mi je deloval tako], mu ne bi to pomenilo nic.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.840
6.945
113
Lewis je pa prišel v F1 kot nedeljski dirkač sosedovega yugeca, a?

Ne pozabit od kod je prišel in kakšno zgodovino ima z sabo...Saj se ne začne vse v F1, jih že prej učijo kaj.

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
To ne pa ne bomo nikoli vedeli
smile-1.gif

Lahko da je v resnici še večji ___________ vstavi poljubno/.
Vendar je ta hip LH jagnje med volkovi, sweetkan in scena je pripravljena za Veliki obračun med Dobrim in Zlim v l.2008.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Itak, da jih ucijo. Samo se sam je priznal, da ce bo tako politicno dogajanje se v prihodnje, da se ne vidi vec v F1.

Ne bom pa nic trdil, deluje mi kot kul decko, sproscen, dobrovoljcek..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.