cel lajf sem za mc laren sam tole letos je pa bilo gnilo totalno.Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
cel lajf sm bil za mc laren sam tole letos pa taka crna pika da glava boli,na koncu sem gledal popolnoma brez emocij saj mi je bilo vseeno kdo bo prvi in to me skrbi saj ni lepsega kot k zmagas ferrari in se veselis.letos se ne bi.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
No...delegati niso kaznovali nikogar, tako da je kimi trenutno še prvak. Namreč mclaren se misli pritožiti.
Tale ekipe se mi je letos fajn zamerila...
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Saj tebi pišem da nimaš pojma in to še samo vnaprej dokazuješ.
Na avtu lahko uporabijo jedrski pogon, če ga spravijo čez tehničnega, zato jih pa majo.Gibljivi deli bodo vedno, od nekoga je pač določena max. gibljivost in če tega nimajo definiranega oz. omejenega je to dovoljeno. Na začetku sezone je bilo pravilo zlo lahkotno nastavljeno, zdaj je pa konkretno.....ZDAJ....ne na začetku sezone ampak PO že odpeljanih dirkah.
Reno je tud mel mass damper...povsem legalna zadeva, dokler se maFIA ni spravila spreminjat pravil in tako onemogočit lahko sezono renoju.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sumljivi sta tudi obe exploziji gum pri hamiltonu, alonso pa teh težav ni imel. ali res hamilton ni imel sreče, ali so pa pri njem res malce drugače nastavili dirkalnik, kar pa se je maščevalo.
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sumljivi sta tudi obe exploziji gum pri hamiltonu, alonso pa teh težav ni imel. ali res hamilton ni imel sreče, ali so pa pri njem res malce drugače nastavili dirkalnik, kar pa se je maščevalo.
Lahko je čist drug stil vožnje-bolj agresivno na robnik.. Kokr vem so šle vedno desne zadnje??