[Formula 1] VN Brazilije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
44
BEŽIGRAD,IZA SEDAM GORA I SEDAM MORA...
nahrung002.gif

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
44
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:

Citat:
Uporabnik darjan pravi:

No...delegati niso kaznovali nikogar, tako da je kimi trenutno še prvak. Namreč mclaren se misli pritožiti.

Tale ekipe se mi je letos fajn zamerila...
cel lajf sm bil za mc laren sam tole letos pa taka crna pika da glava boli,na koncu sem gledal popolnoma brez emocij saj mi je bilo vseeno kdo bo prvi in to me skrbi saj ni lepsega kot k zmagas ferrari in se veselis.letos se ne bi.
crazy1.gif

hysterical-1.gif
cel lajf sem za mc laren sam tole letos je pa bilo gnilo totalno.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Aha, JPM is back, full of empty sh|t
nahrung002.gif

Koga pa naj damo namesto Wurza? Karthikeyana?
crazy1.gif

Kazuki je 3rd driver in official test and reserve driver. Kvalifikacije so bile pogreb, samo na dirki pa niti ni bil tolk slab [razen pokola v boksih, ampak to znata tudi Pablo in pa Michael
smile-1.gif
]. Poglej najhitrejse kroge. Se let/dve pa bo zrel za redni sedez..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.840
6.945
113
mclaren je rekel, da se bo pritožil..tako da zaenkrat je zgodba še odprto, a veliko možnosti ni.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Hehe kera fora...

Če so že zgubil dobljeno prvenstvo bi raje čestital boljšemu kot pa da zdej laufajo po sodiščih

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.840
6.945
113
tako kot so rekli španci..ron je zafukal prvenstvo s tem ko je favoriziral hamiltona, oz ker ni znal umiri razmet, kor je rekel JPM (oz njegov kolega).

alonso bi pomoje dosti lepše odpeljal zadnji dve dirki in pripeljal vsaj eno prvenstvo k mclarnu, sedaj pa nimajo nič

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
44
zanima me kaj bo z fernandom pomoje da ni sans da ostane,ravno berem da se ne strinja z mostvom ker se je pritozilo,je pa smesno da so se pritozili saj so recimo hamiltonu pogledal skoz prste zdajle z unim setom dveh gum na treningu poleg tega bi pa na njihovem mestu bil raje tiho,saj spijunaza...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.840
6.945
113
Sumljivi sta tudi obe exploziji gum pri hamiltonu, alonso pa teh težav ni imel. ali res hamilton ni imel sreče, ali so pa pri njem res malce drugače nastavili dirkalnik, kar pa se je maščevalo.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Saj tebi pišem da nimaš pojma in to še samo vnaprej dokazuješ.

Na avtu lahko uporabijo jedrski pogon, če ga spravijo čez tehničnega, zato jih pa majo.
stupid-1.gif
Gibljivi deli bodo vedno, od nekoga je pač določena max. gibljivost in če tega nimajo definiranega oz. omejenega je to dovoljeno. Na začetku sezone je bilo pravilo zlo lahkotno nastavljeno, zdaj je pa konkretno.....ZDAJ....ne na začetku sezone ampak PO že odpeljanih dirkah.

Reno je tud mel mass damper...povsem legalna zadeva, dokler se maFIA ni spravila spreminjat pravil in tako onemogočit lahko sezono renoju.

Neflancaj gluposti, nisi ti tisti iz mobisuxa ko si lani pisal čez Ferrari ? Se obračaš tak kot veter piha .

Mass damper je bil dovoljen, na to pa so ga prepovedali.

Gibljivo dno pa je ze bilo prepovedano

Zato ne flancaj gluposti, ker te itak že vsi poznajo po tem da si glavna tema posmeha

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sumljivi sta tudi obe exploziji gum pri hamiltonu, alonso pa teh težav ni imel. ali res hamilton ni imel sreče, ali so pa pri njem res malce drugače nastavili dirkalnik, kar pa se je maščevalo.

Lahko je čist drug stil vožnje-bolj agresivno na robnik.. Kokr vem so šle vedno desne zadnje??

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
hysterical-1.gif

Sej ne navijam za fefafi, navijam za Kimija! Kot moštvo mi je pa najbolj simpatično Wiljams, katerega sem tudi že xyz let fan.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:

Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Lahko je čist drug stil vožnje-bolj agresivno na robnik.. Kokr vem so šle vedno desne zadnje??

Sprednji desni.

Bernie Eccelstone je pred dirko reko da ni dobro da bi novinec ze prvo leto postal prvak. Meni tu vzadaj nekaj smrdi, ker tak kot so taktično in nasploh zasrali zadnji dve dirki, tak nebi Super Aguri zasral. Zgledalo je kot da so naredli vse, da nebi zmagali.

Nazadnje urejeno:

hgard

Guru
22. jul 2007
4.079
568
113
Je pa eno dirko prej rekel, da si Kimi in Alonso ne zaslužita naslova, ker formuli nista nič dala. Zgleda, da se je vmes premislil
rolleyes-1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
40
jah, Kimmi je za Bernia čist nezanimiv zato ker je tak hlade, ne da se mu velik pogovarjat ampak samo dirkat...čisti dirkač...ka pol berniju nuca kimmi, če se ne bo ukvarjal z novinaji ampak bo sam pršu na vsako dirko in bo zmagal pa bo spet poniknil. Na vseh konferencah govori isto...da je vse lepo in da se fajn razumejo, in to je vse....super za F1
aplauz.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.