Res je, ampak pomoje je prehitro skuril. Ne pozabit da niti lujz ni mogel mimo rikija, pa je imel tu ziher nekaj desetink hitrejsi dirkalnik od maxa.
Ah dej no, ko rabis, ti je Lojz merilo, drgac pa pluvat? Zanimivo oz. me veseli. Bod posten pa priznej, da tvoj mail je tup k metek. V par krogih zradira gume s tem, da v bistvu nc ni naredu, sam za Riciardom vozu pa jamrov. Hamilton pa bistveno dalj na rumenih in pol k je treba se cist na koncu 'hamerja' upizdi
Mali pa ves cas spectator pa jokat po radiju. Je pa imel sreco, hudo, da je drugi. Lewis pa tolk kok je treba. Kar bi vec forsiral, bi lahko zafural prvenstvo. Skratka, like swiss watch
Lewis Hamilton was made to work for his 100th grand prix win, taking the chequered flag as the rain came down at the Russian GP.
www.planetf1.com
Skratka, GOAT danes pojacal in spet premika meje. Direkten IYF kot prvi v zgodovini pobase 100-ko zmag! Kdorkoli bo za njim to naredu, bo sam drugi k mu je to ratalo
Hint: brez skrbi, verstapn ne bo ta, k glede na videno ga bojo kmal angleski smrkavci cefral.
Drugace pa dirka top, take naj bojo vse do konca sezone, pa me prav boli tuki kdo bo prvak. Crna kita je itak ze vse naredu kar je mel. Do konca poprcal speco princesko pa letvico nastavu tko visoko, da se lahko bikeci (konjiceki itak ne vejo kaj bi sami s sabo) samo skrijejo. Najbolsi bolid majo pa se zdej strikajo al bojo al ne... No ja, menda jim rata, zdej bi jim clovk ze prvoscu, k se tko trudjo. Sam k ne bi bli tko fakin arogantni, od prvga do zadnga. Ajde, Checo je edini simlaticn v tej ekipi.