Čudi me, da se Bottas še tak napreza, pri vsej tej svinjariji, ki se mu je dogajala pri mercu...
Zakaj je v raju?Vazn da je Checo v raju... RB je sploh znan po tem.
O tem sem že prej pisal.Odločitev in pojasnilo FIA je vsekakor smešna. Pa ne mislim, da bi moral BLM dobiti kazen (mislim, da je nebi smel), ampak je tudi Max (in ostali) v Katarju ne bi smeli. Če še pogledaš incidente danes z Gasly-jem in Mazepinom, prišteješ ignoriranje (dvojnih) rumenih zastav, vse kar pa dobijo je denarna kazen ekipi, je odločitev FIA vsekakor nerazumljiva, nesmiselna in netransparentna.
Ni vedel, da prepočasi vozi?...Sem ti ze napisal, da ni vedel. Poglej si posnetek (LH), pa ti bo jasno zakaj je team dobil kazen (upraviceno). Da je pa pista glupa in kar klice po takih situacijah je pa sicer moje osebno mnenje.
Kako bi ti kričal kontra, če bi šlo za Maxa. Tu pa blm kar ni vedel.Sem ti ze napisal, da ni vedel. Poglej si posnetek (LH), pa ti bo jasno zakaj je team dobil kazen (upraviceno). Da je pa pista glupa in kar klice po takih situacijah je pa sicer moje osebno mnenje.