prepočasi voziSploh ne. Ne polagaj mi besed, ki jih nisem rekel. Rekel sem, da je steza glupa, ce ne razumes, kaj naj?
jebi ga, bo nehala zastava mahat, lučka crknila pa se bodo zabijali al kaj
samo ti res nimaš pojma o vožnji
prepočasi voziSploh ne. Ne polagaj mi besed, ki jih nisem rekel. Rekel sem, da je steza glupa, ce ne razumes, kaj naj?
franc. sem se učil 4 leta pa bi rekel, da tudi o tem nimaš pojma niti minimalnih osnovOddaj pritozbo na FIO, tebe kot velikega znalca / napikatorja koordinat bojo gotovo resno jemali.
Sprijazni se, tvoj cas je mimo. Biti samo najednik (drugega nisi sposoben) je konec. Bon your, c'est la vie se rece za take...
raje glej formulo pa ne glumiHehe, se mi je zdelo. "That's life, you're out" - ce to slucajno stekas, spodobilo bi se.
Najbolji? Bolje to kot Izbrisani ;-)
O Hamiltonu in njegovi voznji pa sem ti napisal, s tabo mi je zadnje karkoli razciscevati. "Jebe lud zbunjenog" se s kom drugim igraj, nism pravi naslov za te igrice. Enjoy!
Treba je vozit in ne sidrat, ker zadaj so modeli, ki na polno priletijo...Prvo, ti ne pises. Ti futras svoj ego, ja? Drugo, nisi vec omembe vreden. Stari pizdek...
Glede radia: ce si res gledal, potem si zaznal, da je LH to rekel po radiju. Ampak ne, treba je zveplo zlivat pa biti pameten za vsako ceno ne? Penzija...
diši da bo jutri hudo pokaloBlm trenutno nima tako velike razlike v koncni hitrosti, mislim da mu novi motor prinesel “le” 4 kmh?
Upam da ne bo veliko SCjev jutri, potem bo moral blm terat material in se bo obrabljal za zadnjo dirko…
Tako kot ti ne.Kot sem ze rekel, mladic je pukno... Tale se ni zrel...