Hamiju stvari špilajo, ko je krepko prvi in vozi svojo dirko, kot kronometer. Če se bo dogajalo, da bo večkrat za prvo vrsto, ga bojo pa živčki začeli dajat. Upam, da bo to čim večkrat.
Jp.Max tri desetinke pred mercema... zanimivo je bilo videti zaskrbljene obraze v mercovi garaži...
Ne vem če ga bodo živčki, se mi zdi, da je z leti ratal potrpežljiv in če ne gre pač ne gre, fura svojo dirko, kot v svojem svetu se zdi kdaj in v svoji dirki. Res pa, da je v seštevku zmeraj vodil, ko je tako vozil.Hamiju stvari špilajo, ko je krepko prvi in vozi svojo dirko, kot kronometer. Če se bo dogajalo, da bo večkrat za prvo vrsto, ga bojo pa živčki začeli dajat. Upam, da bo to čim večkrat.
Se strinjam, takoj podpišem, mam pa filing, da zna bit tko, da dvignejo gledanostZanimivo bo, če bi se dejansko zgodilo, da bi HAM tudi po tretji dirki ostalo brez prvega štarnega in kakšnih 10-15 pik za vodilnim - takrat ne bo več mogel samo svoje dirke vozit.
In takrat bo lahko dokazal ali je GOAT ali ne.
F1TV pro. In mi ni žal, Dejansko neka dodana vrednost, lahko pogledaš določenega voznika, položaje na stezi in ostalo.
Glede rezultata pa, so far so good. Tudi če bo LH na koncu prvak, važno je da bo moral za to malo delat.
jaz na SprotKlubu.Kje ste pa gledali kvalifikacije? Če izvzamem f1 tv pro? T2 nič ne predvaja. Telemach? Kateri program?
Kje ste pa gledali kvalifikacije? Če izvzamem f1 tv pro? T2 nič ne predvaja. Telemach? Kateri program?