[Formula 1] Novice iz sveta III.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Alonso je res velik ego in verjetno precej težak, kar se tiče dirkalnega karakterja. verjetno tudi za ekipo in razvoj veliko naredi in posledično pričakuje v zameno samo pozitivne stvari in če nekdo stopi v bran nooba, te to verjetno precej razpeezdi.
smile-1.gif

mam feeling, da bi on najraje videl, da bi bil samo on dirkač v moštvu.
evil.gif

kar se Hamiltona tiče, mi deluje zelo fer, pošten, tako da se kar strinjam s tem, da mogoče le ni bil on vsega kriv. ampak glede na agresivnost na dirkališču mam feeling, da zna kljub svoji umirjenosti hudo špikniti nazaj.
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Lewis ma svoje momente, recimo Monaco letos.. rinil je na silo (nic ne recem, pac probas), samo ne na koncu pizdakat, da so se vsi zarotili proti tebi, ko si dobil kazen.. temu se rece rizik, you win some, you loose some
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sej jih ma v F1, no, vsaj tisti, ki so v špici, skratka, ma vsak take momente. to je F1, moštveni šport, kjer teamplayerji špilajo predvsem vsak zase ... kar konfuzno, ampak brez tega mislim, da cirkus F1 še zdaleč ne bi bil to kar je.
smile-1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.368
88
48
Alonsu se vidi, da je Španec. To sezono in tudi prejšno je dokazal, da je zrel dirkač. Ne 'driska' več za vsako figo, ko nekd ga noče naprej spusiti, zdaj pa se od štarta pa do cilja bori do konca.

Lewis ja je fajn dečko, pred kamerami se dela angečka, ampak jaz pravim tiha voda globoko dere. Fant je sposoben iz za razliko od odstalih deluje kot 'garač' zo. bojevnik za vsako točko. Rabi pa še malo kilomtrine, da se ne kot en kozliček zaganja v vsak ovinek.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.760
652
113
Evo fantje gremo na par dejstev, kuri me bolac to so moja mnenja ampak tko to je.

Na žalost Šuml je prestar za dirkat, imel je vrhunske avte in bil vrhunski šofer, danes sedi u kolmkišti in pluži u pozadini, sem in tja pokaže še kaj. Nick, če nebi oči naredu to kar je se pravi z eno zmago bil prvak in mu ritko odnašubi bil prbližn tm k naši dirkači.

Hamilton, malo zoprno prepotentno bitje, ki se zjokca vsakič ko ni tako kot je bil navajen odkar se je začel dojiti pr uni sorry "gnidi", ki je sam sebi zadost.
Gumbek, potencial, ki ne bo nikoli naredil tistega kar bi lahko, zmeraj je " the second man " Genij na kolesih ampak....

Masa, kot lojze rajš joka kot da bi dirkal, če nebi odnašal šumlnu ritke pr ferčlnu, bi lahko čevlje pucal u slamih. Alonso, nadutež, ki zasluži 10x preveč, genij ampak, k nš Masterrr, ne ve kaj bi rad.

Vettel, dobr lahko bi bil veliko boljši ampak mu ni treba, sej se spomnite časov ko je njegov vlikobradi se pravi "čovjek izčašena vilica" dirkal pr benettonu al pa pr ta rdečih.
Webber dober če ne še boljši, ampak približno tam kot gumbek, u deeep shit, allways will be second man

Pol smo pa tm pr unih šikanah na cesti se pravi enota Lotus Renault, Force India, Williams, Sauber, s posameznimi prebliski so dovolj le za dopolnitev števila dirkačev na dirkah, pač zato da ni preveč dogčas, in da ostali tudi dobijo točke, ne sam 8 voznikov. Petrov podn od podna nima za pol kible tople vode. Heidfeld, lahko sam te pol kible tople vode za noge prat rusu nos. Kobajaši legenda, tud Ukio Katayama ni uspel več dirkačev uzadi držat, Baricchello hlod za volanom, tud takrat ko je mel možnost kej od sebe dat se je usral.
Sutil in Diresta(počivalec) skrbita za to da se lohk tud ob kakšen drug avto spotaneš ob gledanju dirk ane Spidi - MGP!!!

Ostali so pa na dirkah tako al tako samo zaradi tega da globalne korporacije in lokalni premožneži perejo denar, ki ga očitno uspešno namolzejo od nas ovc ki jih gledamo.

F1 že dolgo ni več tisto kar je nekoč bila. Samo limiti in brezmejne budalaštine tistega sivega palčka, ki se je oženil s prijazno damo iz Opatije in to je to.

LP D

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Angelček?

https://www.youtube.com/watch?v=uaqcJgLPl_g

Večino časa je itak angelček ja, ampak to zgolj zaradi tega ker ga PR oddelek pripravi in verjetno tudi napiše njegove izjave.

Mater eni ste pa res slepci. Dost žalostno da prirejate resnico v svoj prid samo zato ker nekoga ne marate.

Pjt zdj lepo na youtube pa poglej posnetke nesreč pa poglej kako je massa zapeljal v hamiltona. Se lepo vidi v kateri liniji vozijo dirkači pred masso in kako je vozil massa. Tudi maldonado je kar konkretno zavil iz idealne linije direkt v hamiltona. Saj ne rečem, lahko bi zabremzal, da pa tako budalo delate iz njega......
bonk.gif

Saj ne da navijam za hamiltona, samo nekateri pa res pretiravate, a živite v nekem svojem svetu a kako ?!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Massa je moral tako peljati zaradi webbra, drugače bi trčila, ker je webber že zavil "v njega".

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sej je vseen, kdo je kam zavil in v koga - s tem ubijajo dirkanje, ker namesto, da bi se vozač spravil prehitevat, pomisli - hm, je varno al bom fasal kazen? neumno, res.

in Hamilton je moje upanje, da bo enkrat enmu od teh stewardov malo razložil stvari, skratka, da bo izbruhnil takrat ko bo treba in da bo še kdo tam, da mu stopi ob stran, pa se bodo stvari mogoče malo na bolje obrnile ...

@Dentex: a lahko še enkrat v neko normalen, zgleden, vsaj približno razumljiv zapis tole napišeš, ker ne razumem pol stvari, ki si jih hotel povedat ...

tisto, kar sem pa razumel - sem upal na Webbra, da se bo zbudil, ampak mam feeling, da je pač samo dober voznik, vendar ne iz pravega testa za šampiona. za Schumija bi se strinjal, je ratal prestar, če se pa slučajno "zbudi" bo pa samo dobro, ker bo popestril dirkanje.

Button, se strinjam, meni je tudi začel delovati kot nek umirjen voznik, ki dobro ve kaj hoče in kar je še pomembneje, ve, kako do tega prit. fino bi edino bilo, da bi imel malo Hamiltonove agresivnosti. in obratno, Hamilton malce Buttnove umirjenosti. pa je McLaren hitro nepremagljiv ...

Vettel pa ... vse bolj me spominja na nekoga ... ob pravem času v pravem moštvu v pravem avtu ...
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
confused-1.gif

Maldonado je v Monacu peljal svojo idealno linijo, Hamilton je hotel pa po notranji mimo pridet.. Ce bi se Maldonado umikal, ne bi zvozil ovinka oz. bi moral cisto ustaviti..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ce malo poznas zgodovino, bos izvedel, da je Hamilton je McLarnov "produkt". Dennis ga je k sebi vzel, ze kot teenagerja..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Eh daj no, hamilton, torej nek pokavec, bo šel razlagat stewartom? Get real no.

F1 se je od leta 94 konkretno spremenila in postala je nekontakten šport, kjer se vsak kontakt kaznuje, kar je tudi pravilno. Za butkanje z avtomobili imaš ogromno drugih športov.

Zakaj je tako težko sprejeti dejstvo, da se v F1 več dotikat ne sme, to pravilo je jasno, kot tisto, da morajo uporabljati oba tipa gum, basta.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
V 1997 je bila spet "kontakten sport", le da "kontaktor" tokrat ni uspel "kontaktiranca" odstraniti iz dirke in bitke za naslov, kakor mu je to uspelo prejsnjic.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ce je kakrsenkoli kontakt prepovedan je pol brezveze se sploh silit it prehitevat. Moznosti za nenameren kontakt je precej: spregledanje, zdrs izven idealne linije, pozno zaviranje, powerslide... Popolno ubijanje dirkanja in motivacije dirkaca, da se zguzi kam naprej od kjer je zacel. Why bother anyway? To ni potem vec dirkanje, je procesija.

Preprosto je treba vzeti v zakupt, da se lahko pride do dotika. Spet: You win some, you lose some.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Ja, zaradi tega pa so tam komisarji, ki točno pregledajo vsak dotik in sledi kazen, če je bilo kaj proti pravilom.

Simple.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Komisarji so precej nepredvidljiv veter.. od zacetka leta je bilo se nekako kul, zdaj pa dajo kazen, ce se zavrtis na dezevni stezi.
13.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Če misliš hamiltona, je bilo jasno povedano. Zaradi njegovega manevra (in to je vseeno kakšen manever je), je moral drug voznik zapeljati iz steze oz je bil izrinjen. Posledično seveda sledi kazen, tako kot za buemija predzadnjo dirko.

Jaz osebno bi sicer hamiltonu še kaj več dodal, ker da na polno pohodiš plin v kontra smer...sick.