Evo fantje gremo na par dejstev, kuri me bolac to so moja mnenja ampak tko to je.
Na žalost Šuml je prestar za dirkat, imel je vrhunske avte in bil vrhunski šofer, danes sedi u kolmkišti in pluži u pozadini, sem in tja pokaže še kaj. Nick, če nebi oči naredu to kar je se pravi z eno zmago bil prvak in mu ritko odnašubi bil prbližn tm k naši dirkači.
Hamilton, malo zoprno prepotentno bitje, ki se zjokca vsakič ko ni tako kot je bil navajen odkar se je začel dojiti pr uni sorry "gnidi", ki je sam sebi zadost.
Gumbek, potencial, ki ne bo nikoli naredil tistega kar bi lahko, zmeraj je " the second man " Genij na kolesih ampak....
Masa, kot lojze rajš joka kot da bi dirkal, če nebi odnašal šumlnu ritke pr ferčlnu, bi lahko čevlje pucal u slamih. Alonso, nadutež, ki zasluži 10x preveč, genij ampak, k nš Masterrr, ne ve kaj bi rad.
Vettel, dobr lahko bi bil veliko boljši ampak mu ni treba, sej se spomnite časov ko je njegov vlikobradi se pravi "čovjek izčašena vilica" dirkal pr benettonu al pa pr ta rdečih.
Webber dober če ne še boljši, ampak približno tam kot gumbek, u deeep shit, allways will be second man
Pol smo pa tm pr unih šikanah na cesti se pravi enota Lotus Renault, Force India, Williams, Sauber, s posameznimi prebliski so dovolj le za dopolnitev števila dirkačev na dirkah, pač zato da ni preveč dogčas, in da ostali tudi dobijo točke, ne sam 8 voznikov. Petrov podn od podna nima za pol kible tople vode. Heidfeld, lahko sam te pol kible tople vode za noge prat rusu nos. Kobajaši legenda, tud Ukio Katayama ni uspel več dirkačev uzadi držat, Baricchello hlod za volanom, tud takrat ko je mel možnost kej od sebe dat se je usral.
Sutil in Diresta(počivalec) skrbita za to da se lohk tud ob kakšen drug avto spotaneš ob gledanju dirk ane Spidi - MGP!!!
Ostali so pa na dirkah tako al tako samo zaradi tega da globalne korporacije in lokalni premožneži perejo denar, ki ga očitno uspešno namolzejo od nas ovc ki jih gledamo.
F1 že dolgo ni več tisto kar je nekoč bila. Samo limiti in brezmejne budalaštine tistega sivega palčka, ki se je oženil s prijazno damo iz Opatije in to je to.
LP D